Kontaktlinser på abonnement - DK's største udvalg | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Prøv kontaktlinser på abonnement

Med et abonnement på 1-dags-kontaktlinser får du får du større frihed og fleksibilitet. Med et unikt og stort udvalg af kvalitets-kontaktlinser garanterer vi dig et perfekt match, som giver dig det bedste syn og højeste komfort. Se alle vores kontaktlinser, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve. Så hjælper vi dig trygt og godt på vej til et skarpt og uhindret syn med dine nye kontaktlinser.
PRØV GRATIS Rabat

Gælder udvalgte stel med Basis glas ved køb af opgradering af glas frem til 18.08.19. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.


Bestil tid

Få større frihed
og fordele

Med vores kontaktlinseabonnementer får du større frihed og fleksibilitet. Vores Certificerede Kontaktlinsetjek er altid inkluderet, du kan altid skifte type og styrke, og du får 25% rabat på alle briller og solbriller – året rundt. Se alle dine gratis services og kontante rabatter, der følger med et kontaktlinseabonnement hos os.

Kontaktlinseguide

Alle kan bruge kontaktlinser, uanset styrkebehov og eventuelle bygningsfejl. Prøv vores guide, for at se om kontaktlinser er noget for dig – eller tjek, om dine nuværende kontaktlinser giver dig den høje komfort, dine øjne og dit syn fortjener.

Beregn nemt
din pris

Hvad koster dine kontaktlinser? Det kommer an på, om du foretrækker kontaktlinser som fuldtids- eller flex-abonnement, og om du ønsker 1-dags- eller 14/30 dags-kontaktlinser. Vælg kontaktlinsetype og abonnement her, og beregn nemt din pris online.

Testpiloterne anbefaler Iwear activ

I Samarbejde med Smartson har en række testpiloter testet vores abonnement på iWear activ 1-dags kontaktlinser. 83% af testpiloterne anbefaler de nemme og behagelige kontaktlinser, og hele 91% anbefaler vores fleksible kontaktlinse-abonnementer. Testpiloterne fremhæver især den gode service i vores butikker og gratis levering direkte til postkassen.Linserne er rigtig gode, og abonnementet fungerer uden problemer.
Det er dejligt, at linserne bliver sendt direkte til postkassen.

- Sofie F
Vil helt klar anbefale Synoptik til andre. Fik rigtig god vejledning. Der var tid til, at jeg kunne stille spørgsmål og der var ro. Ekspedienten skulle ikke hjælpe andre end mig.
- Mona P
Det var en god service, og man følte sig velkommen. Prisen passer godt til kvaliteten, og der er mange gode fordele ved et kontaktlinse-abonnement.
- Amanda H

Synoptik
iWear activ

Synoptik
linseabonnementet

Ser du godt på alle
afstande?

Hvis ikke, er flerstyrkekontaktlinser måske løsningen for dig. De giver dig den optimale frihed, hvis du gerne vil slippe for briller med glidende overgang – eller være fri for altid at skifte mellem dine almindelige briller og læsebrillerne.
Brilleglas
Er du i tvivl om
noget?
Hvis kontaktlinser er helt nyt for dig, har du sikkert mange spørgsmål. Få svar på nogle af de typisk stillede spørgsmål om kontaktlinser, og se om kontaktlinser er noget for dig.

Pige med briller
Prøv vores
komfortguide
Kontaktlinser skal føles så komfortable, at du slet ikke mærker dem i løbet af dagen. I vores guide kan du se de fem mest almindelige årsager til generende kontaktlinser. Husk, at du altid er velkommen i din Synoptik, hvor vores autoriserede optikere kan hjælpe dig.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook