Læsebriller

Læsebriller med og uden glidende overgang giver et komfortabelt syn

I takt med alderen oplever mange udfordringer med at stille skarpt på forskellige afstande. Det kan bl.a. gøre det svært at læse, uden at teksten skal holdes fra en armslængde. Der opstår derfor behov for læsebriller, briller med læsefelt eller læsebriller med glidende overgang for at undgå, at bogstaver smelter sammen og bliver utydelige.

Hvis du oplever udfordringer med at læse tekster fra både korte og lange afstande, kan du få hjælp af vores autoriserede optikere til at få alle detaljerne i teksten med.

Alt det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek, som er afgørende for at finde din helt unikke synsstyrke til dine læsebriller eller briller med flerstyrkeglas.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øget alder giver øget behov for læsebriller

Det er helt naturligt, at der med alderen opstår et større behov for at få læsebriller eller briller med læsefelt og glidende overgang. Før eller siden sker det faktisk for alle.

Med alderen mister øjet sin elasticitet, og omkring 40-års alderen indtræder det, der kaldes alderssyn (presbyopi).

Med øjets forringede elasticitet og alderssyn bliver det sværere at fokusere fra forskellige afstande. Herunder i bøger, i aviser, på mobiler og andet, der befinder sig tæt på vores øjne. Heldigvis kan det nemt korrigeres med læsebriller eller kontaktlinser.

Læsebriller og briller med læsefelt sørger for, at du igen kan se skarpt på alle afstande. Præcis som du kunne, da du var yngre og ikke havde behov for at holde tekster i bestemte længder fra dit ansigt.

Fordele ved læsebriller med og uden glidende overgang

SE UDVALG AF BRILLER

Læsebriller med glidende overgang

Hvert øje er unikt, og det er ikke sikkert, at du har den samme styrke på begge dine øjne. Det er helt normalt.

I tilfælde af flere styrker vil normale læsebriller med enkeltstyrke ikke give dig et optimalt og skarpt syn. Du har i stedet brug for læsebriller med glidende overgang eller briller med læsefelt som med flerstyrkeglas i briller eller flerstyrkekontaktlinser.

I læsebriller med glidende overgang kan det ikke ses, at der er flere styrker i en og samme læsebrille. De er usynlige, og det er kun dig og dit syn, der bemærker det.

Det er den nederste del af dine glas i dine læsebriller, du bruger til at læse med, mens den øverste del af dine læsebriller med glidende overgang og briller med læsefelt bruges til at se på lange afstande.

Din evne til at se skarpt fra både korte og lange afstande med briller med læsefelt betyder, at du ikke har behov for at skifte mellem briller, der er egnede til forskellige afstande. Briller med læsefelt gør i stedet det hele nemt og bekvemt, og de sikrer dig et skarpt syn – uanset hvilken afstand du ser fra.

FIND DIN NÆRMESTE OPTIKER

Stort udvalg af læsebriller fra designermærker

Ray-BanGucciBurberryHugo BossSkagaRalph Lauren ∙ Versace ∙ Saint Laurent ∙ Tiffany & Co. ∙ Tom FordVogue ∙ Björn BorgPeak Performance ∙ Dyrberg/Kern ∙ Giorgio Armani ∙ Tom Ford

SE UDVALG AF BRILLER

Du behøver ikke at gå på kompromis med din personlige stil, når du skal se skarpt med dine læsebriller. Du kan få læsebriller, læsebriller med glidende overgang og briller med læsefelt fra førende designermærker.

Få målt din synsstyrke til læsebriller

I en Synsprøve med sundhedstjek måler vores autoriserede optikere din præcise synsstyrke til dit unikke øje, som giver dig mulighed for at stille skarpt på tekstens bogstaver med dine læsebriller. Vi kortlægger bl.a., om det er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine læsebriller med styrke skal korrigere for.

Synsprøven indeholder også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig for mulige tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen