Optikere i Odense

Optikere i Odense

I Danmarks tredjestørste by Odense skal du ikke lede længe for at finde en optiker. Du finder både en optiker i Odense i Rosengårdscenteret, Rugvang, Kongensgade og Dalumcentret.

Dine muligheder for at finde en optiker i Odense er altså mange. I alle vores brilleforretninger står vores eksperter klar til at måle din synsstyrke og præsentere dig for et væld af nyheder fra alle de populære brillemærker.

Briller i Odense

Hos din optiker i Odense finder du briller til mænd og damer fra mærker som Ray-Ban, Burberry, Gucci, Hugo Boss, Tom Ford, Pilgrim, Skaga og mange, mange flere.

Uanset om du besøger vores brillebutikker i Rosengårdscentret, Dalumcentret eller Odense SV, kan du få ekspertrådgivning af vores uddannede brillestylister og autoriserede optikere.

Høj kvalitet med briller fra Synoptik i Odense

I vores brilleforretninger i Odense finder du et bredt udvalg af kvalitetsbriller til både damer og herrer i forskellige farver, materialer og stelformer.

Fælles for alle brillerne hos din optiker i Odense er, at de er nøje udvalgt for at sikre dig den højeste kvalitet.

I alle vores brilleforretninger i Odense kan du gå på opdagelse i briller fra mærker som Saint Laurent, Peak Performance, Ralph Lauren, Versace, Giorgio Armani og mange flere.

Få kyndig vejledning, når du vælger dine briller

Er du i tvivl om, hvilket brillestel der vil klæde dig, eller skal du have briller for første gang og er usikker på dine valg?

Vores autoriserede optikere i Odense står klar til at hjælpe dig. Ligesom vores uddannede brillestylister kan give vejlede dig i, hvilket brillestel der bl.a. passer til din ansigtsform og dine ansigtstræk.

Besøg din lokale optiker i Odense, hvis du har brug for at vide mere, eller hvis du skal finde en tid til et synstjek.

Briller til damer og herrer i Odense

Synoptik brillebutikker i Odense byder både på et bredt sortiment af briller til damer og herrer. Uanset hvem du er, og hvad du leder efter, står vores eksperter klar til at vejlede dig i vores brillebutikker.

Ønsker du sorte briller, der er tidløse? Eller briller i titanium eller med et rundt brillestel? Dine muligheder er mange for at finde briller, som er afstemt med sæsonens nyeste brillemode.

Hos din optiker i Odense har vi naturligvis også et stort udvalg af børnebriller, der sikrer de mindste et smart udseende og god kvalitet i hverdagen.

I alle vores brillebutikker i Odense er det afgørende, at børnene føler sig trygge og får en god oplevelse. Lige fra de træder ind i butikken, til de får deres synstest til børn.

Er du i tvivl, om dit barn har synsproblemer, kan du se efter disse ni tegn.

Brilleabonnement i Odense

I Synoptik i Odense behøver du ikke at vælge ét par briller. Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ kan du vælge lige så mange briller og solbriller med styrke, som du har lyst til, og kun betale en fast månedlig pris.

Med dit brilleabonnement i Odense kan du nyde større frihed, tryghed og fleksibilitet. Takket være et væld af eksklusive fordele, som bliver skræddersyet til dig, dit syn og dine behov.

Oplev bl.a. synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) efter behov, nye brilleglas ved ny synsstyrke, mulighed for at kombinere med kontaktlinser, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst og mange andre fordele.

Hør mere om dine muligheder for at få et brilleabonnement hos din lokale optiker i Odense i dag, og kom godt i gang med at nyde større frihed.

Få kontaktlinser på abonnement i Odense

Vil du opleve alle fordelene ved kontaktlinser, har du rig mulighed for det hos din optiker i Odense.

Ligesom med brilleglas findes der flere forskellige kontaktlinsetyper. Er du i tvivl om, hvilke kontaktlinser der er de rigtige for dig, kan vores kontaktlinsespecialister i Odense hjælpe dig.

Kom godt i gang ved at bestille tid til at prøve kontaktlinser. Herefter kan vi vejlede dig om valg af kontaktlinser og pris, som bl.a. afhænger af, om du vil have endagslinser, 14-dages kontaktlinser eller månedslinser.

Hos din lokale Synoptik i Odense tilbyder vi alle typer af kontaktlinser. Har du bygningsfejl, så kan du også få toriske kontaktlinser, der korrigerer for dine bygningsfejl.

Synstjek i Odense

Hos vores autoriserede optikere i Odense kan du opleve vores store ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek.

I din gratis synstest måler vores autoriserede optikere i Odense din præcise synsstyrke og kortlægger, om dine briller eller kontaktlinser skal korrigere for eksempelvis nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Med i din gratis synstest i Odense får du også et omfattende sundhedstjek af dine øjne. Med avanceret optisk udstyr tager vi bl.a. et digitalt farvebillede af din nethinde, som kan afsløre sygdomme som diabetes, grøn stær, alderspletter på nethinden og grå stær.

På gensyn hos dine optikere i Odense.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt