Pilgrim

31 Resultater
Sortér efter
Relevans

Pilgrim - smyk dig med dine briller

Pilgrim-briller er dansk design, når det er bedst. Pilgrims vision er at skabe håndlavede smykker og tilbehør, der viser en kvindes skønhed og fremhæver hendes personlighed og originalitet.

Med Pilgrim er det let at finde dit personlige udtryk i de briller, du har på. Ved at smykke dig med Pilgrims brillekollektion bliver brillerne en æstetisk forlængelse af din egen personlighed og giver dig større elegance.

Smukt dansk design i Pilgrim-briller

Pilgrims rejse begyndte tilbage i 1983, da Annemette Markvad og Thomas Adamsen fremstillede og solgte unikke smykker på forskellige festivaler. Det danske mærke er bygget op omkring visionen om at skabe detaljerige smykker, og værdier som respekt, ansvarlighed og tillid er altid i fokus, når Pilgrim præsenterer sine produkter.

Den familieejede virksomhed designer pritmært smykker, hvilket er tydeligt i brillekollektionen, der indeholder et væld af elegante Pilgrim-briller. Her finder du et stort udvalgt at smukke Pilgrim-briller med de samme fine og feminine detaljer, som kendetegner Pilgrims smykker. Desuden er briller fra Pilgrim, ligesom smykkerne, altid produceret i rene kvalitetsmaterialer og er afstemt med brillemodens aktuelle trends.

Briller fra Pilgrim er ideelle til dig, der går op i din stil og vil have et par unikke kvalitetsbriller, der understreger din naturlige skønhed. Det er afdæmpede briller, der alligevel vækker opsigt med flotte farver, ægte krystaller og perler på stængerne.

Start dit skarpere syn med en Udvidet Synsprøve

Kig forbi din lokale Synoptik, og gå på opdagelse i vores udvalg af Pilgrim-briller. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel. Alt sammen med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr. Og ikke mindst med hjælp fra dine unikke kvalitetsglas.

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker, hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde de Pilgrim-briller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.