Pilgrim

21 Resultater
Sortér efter
Relevans

Pilgrim - smyk dig med dine briller

Pilgrim-briller er dansk design, når det er bedst. Pilgrims vision er at skabe håndlavede smykker og tilbehør, der viser en kvindes skønhed og fremhæver hendes personlighed og originalitet.

Med Pilgrim er det let af finde sit personlige udtryk i de briller, du har på. Ved at smykke sig med Pilgrims kollektion bliver brillerne en forlængelse af din egen personlighed.

Smukt dansk design

Pilgrims rejse begyndte tilbage i 1983, da Annemette Markvad og Thomas Adamsen fremstillede og solgte unikke smykker på forskellige festivaller. Det danske mærke er bygget op omkring visionen om at skabe smukke smykker, og det har værdier som respekt, ansvarlighed og tillid i fokus. 

Den familieejede virksomhed designer pritmært smykker, hvilket er tydeligt i deres brillekollektion. Her finder du et stort udvalgt at smukke briller med de samme fine og feminine detaljer, som kendetegner Pilgrims smykker. Desuden er Pilgrim-briller, ligesom smykkerne, altid produceret i gode og rene materialer.

Briller fra Pilgrim er perfekte til dig, der går op i din stil og som gerne vil have et par unikke briller, der understrejer din naturlige skønhed. Det er afdæmpede briller, der alligevel vækker opsigt med douche farver og ægte krystaller og perler på stængerne.

Start dit skarpere syn med en Udvidet Synsprøve

Kig forbi din lokale Synoptik, og gå på opdagelse i vores store udvalg af Pilgrim-briller. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel. Alt sammen med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr.

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker, hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde de Pilgrim-briller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning. Vi bruger her også vores store viden om sæsonens trends og tendenser.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.