Pilgrim

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Pilgrim - smyk dig med dine briller

Pilgrim briller er dansk design, når det er bedst. Pilgrims vision er at skabe håndlavede smykker og tilbehør som briller, der viser en kvindes skønhed og fremhæver hendes personlighed og originalitet.

Med Pilgrim briller til kvinder er det let at finde dit personlige udtryk i de briller, du har på. Ved at smykke dig med Pilgrim briller bliver brillerne en æstetisk forlængelse af din egen personlighed og giver dig større elegance.

Et eksempel på en af de Pilgrim modeller, som gør dit udseende let og tidløst, er pilotbrillerne Pilgrim PIL6755 206, men også de rundestelformer i modellen Pilgrim PIL2105 526 giver dit udseende charme og elegance. Dine muligheder for at få et tidløst udtryk er mange, når du vælger briller fra Pilgrim.

Smukt dansk design i Pilgrim briller

Pilgrims rejse begyndte tilbage i 1983, da Annemette Markvad og Thomas Adamsen fremstillede og solgte unikke smykker på forskellige festivaler.

Det danske mærke er bygget op omkring visionen om at skabe detaljerige smykker, og værdier som respekt, ansvarlighed og tillid er altid i fokus, når Pilgrim præsenterer sine produkter.

Den familieejede virksomhed designer pritmært smykker, hvilket er tydeligt i brillekollektionen, der indeholder et væld af elegante Pilgrim briller.

Pilgrim brillestel til kvinder

I den nye kollektion med Pilgrim briller til kvinder finder du brillestel med de samme fine og feminine detaljer, som kendetegner Pilgrims smykker. Desuden er briller fra Pilgrim, lige som smykkerne, altid produceret i rene kvalitetsmaterialer og er afstemt med brillemodens aktuelle trends.

Briller fra Pilgrim er ideelle til dig, der går op i din stil og vil have et par unikke kvalitetsbriller, der understreger din naturlige skønhed. Det er afdæmpede briller, der alligevel vækker opsigt med flotte farver, krystaller og perler på stængerne.

Nye briller? Start med en Synsprøve

Kig forbi din lokale Synoptik, og gå på opdagelse i vores udvalg af Pilgrim briller.

Du kan også bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek. Vi kortlægger bl.a., om dine briller fra Pilgrim skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Alt sammen med stor ekspertise. Og ikke mindst med hjælp fra dine unikke kvalitetsglas.

Efter du har fået målt dine præcise styrker, hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde de Pilgrim briller, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt