Pilgrim

15 Resultater
Sortér efter
Relevans

Pilgrim - smyk dig med dine briller

Pilgrim-briller er dansk design, når det er bedst.

Pilgrims vision er at skabe håndlavede smykker og tilbehør, der viser en kvindes skønhed og fremhæver hendes personlighed og originalitet.

Med Pilgrim er det let af finde sit personlige udtryk i de briller, man har på. Ved at smykke sig med Pilgrims kollektion bliver brillerne en forlængelse af din egen personlighed.

Smukt dansk design

Pilgrims rejse begyndte tilbage i 1983, da Annemette Markvad og Thomas Adamsen fremstillede og solgte unikke smykker på forskellige festivaller. Det danske mærke er bygget op omkring visionen om at skabe smukke smykker og det har værdier som respekt, ansvarlighed og tillid i fokus. 

Den familieejede virksomhed designer pritmært smykker, hvilket er tydeligt i deres brillekollektion. Her finder du et stort udvalgt at smukke briller med de samme fine og feminine detaljer, som kendetegner Pilgrims smykker. Desuden er brillerne, ligesom smykkerne, altid produceret i gode og rene materialer.

Elegance & skønhed

Pilgrim-briller er dansk design, når det er bedst. Pilgrim-briller er kendetegnet ved en enkel elegance, diskrete detaljer og organiske former. Det er afdæmpede briller, der alligevel vækker opsigt med douche farver og ægte krystaller og perler på stængerne. Briller fra Pilgrim er perfekte til dig, der går op i din stil og som gerne vil have et par unikke briller, der understrejer din naturlige skønhed.

Bestil tid