Brug koden SOL30 i kurven

-

og SPAR 30 % på solbriller t.o.m. 01.11.20. Gælder kun online.

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Marc Jacobs

18 Resultater
Sortér efter
Relevans

Marc Jacobs-solbriller - modig mode

Marc Jacobs er en af tidens mest hippe designere. Den midaldrende enfant terrible er fortsat rasende populær. Han går lige til kanten – og ofte udover – hvad enten han designer tøj, sko, tasker, smykker, boligartikler eller solbriller. Designet ungdommeligt, provokerende, barnligt, skørt og derfor henvendt til det yngre publikum. Marc Jacobs fører altid an, og solbrillerne er ingen undtagelse. 

Solbrillerne VIL bare være anderledes: Nogle er futuristiske, mens andre er retro. Med reference til kunsten er både stænger og front kendetegnet ved specielle detaljer og nyskabende former: Stort og kantet, afrundet og katteagtigt, plast og metal sat sammen med farverigt eller neutralt. Solbrillerne er til dig, der godt kan lide at få opmærksomhed og skille dig ud fra mængden.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Se hele vores udvalg af solbriller her.

Lyst til at prøve et par Marc by Marc Jacobs-solbriller?

Har du lyst til at prøve et par Marc Jacobs-solbriller? Så bestil dine Marc Jacobs-solbriller her på siden, eller kig forbi din lokale Synoptik. Vores kan uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde ud af, hvilke Marc Jacobs-solbriller der klæder dig bedst. Vi bruger vores mange års erfaring og tager højde for alt fra din stil, din ansigtsform og dine farver, når vi guider dig til, hvilke solbriller der er de rette for netop dig. Du kan naturligvis også få råd og vejledning om vores andre lækre solbrillebrands, hvis de falder bedre i din smag.

Kig ind i Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du ønsker styrke i dine solbriller.

Bestil tid

Få det helt rigtige look 

Marc Jacobs-solbriller giver dig den helt rigtige udstråling. Uanset om du er på shoppingtur i byen eller bruger en sommerdag ved vandet. Det unikke design giver dig det helt rigtige look til enhver lejlighed.

Med sin oprindelse i New Yorks undergrundsmiljø garanterer Marc Jacobs-solbriller dig et helt igennem cool udtryk, der både er vintageinspireret og legende. Stilen er konsekvent, altid modig og opsigtsvækkende, og vi garanterer, at du kommer til at få opmærksomhed med dine nye solbriller fra Marc Jacobs.

Marc Jacobs-solbriller til kvinder og mænd

Hos Synoptik finder du Marc Jacobs-solbriller til både kvinder og mænd. Vi har et stort udvalg af solbriller til kvinder såvel som et stort udvalg af solbriller til mænd. Marc Jacobs-solbriller er ingen undtagelse.

Du finder alt fra klassiske solbriller fra Marc Jacobs i afdæmpede farver som sort og brun til de helt opsigtvækkende Marc Jacobs-solbriller med farvede glas og solbrillestel i vilde farver. 

Solbriller med styrke

Hvis du bruger briller til hverdag, vil et par Marc Jacobs-solbriller med styrke gøre de skønne solskinsdage sjovere og mere komfortable. Når du er vant til at se alting skarpt gennem dine briller, gør det en stor forskel, når du pludselig ikke har styrke i dine solbriller.

Vi kan lave alle Marc Jacobs-solbriller med styrke, uanset hvilken styrke du bruger. Det eneste, det kræver, er, at du bestiller tid til en Udvidet Synsprøve. Her vil en af vores autoriserede optikere udmåle den helt rigtige styrke til dine Marc Jacobs-solbriller, så du kan få alle livets øjeblikke med, når solen gør sit for at blænde dig.

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Bestil tid