Bæredygtige briller og bæredygtige solbriller

Vores fokus på miljø har aldrig været større end nu, og det er også derfor, at bæredygtige briller og solbriller er en af de største trends i øjeblikket. Så hvorfor ikke starte med et par bæredygtige solbriller eller briller? I Synoptik kender vi til vigtigheden af at passe godt på miljøet i den verden, vi alle har så kær. Derfor har vi et stort udvalg af bæredygtige briller og bæredygtige solbriller fra mange kendte mærker, der ligesom os ta’r miljøet alvorligt.

Find populære bæredygtige briller og bæredygtige solbriller fra mærker som MonkeyglassesKarün, Tommy HilfigerDbyD og Björn Borg, som netop har lanceret helt nye kollektioner med et væld af spændende bæredygtige designerbriller og bæredygtige designersolbriller. Udover at være bæredygtige er solbrillerne og brillerne samtidig også i høj kvalitet og i flotte designs. Du kan derfor se godt ud, mens du samtidig gør noget godt. Alt sammen ved at vælge bæredygtige solbriller eller bæredygtige briller.

Læs mere om vores bæredygtige mærker her, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, hvis du både vil opleve og gøre en synlig forskel.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Monkeyglasses

Monkeyglasses’ bæredygtige briller er til dig, der vil gøre noget godt, mens du ser godt ud. Brillerne og solbrillerne er fremstillet af et fossiloliefrit bomuldsmateriale af bioacetat, der både er stærkt, let og fleksibelt – kombineret med rustfrit stål af omtrent 60% genbrugsmateriale.

Monkeyglasses er ikke kun et bæredygtigt valg. Det er også et moderigtigt valg. Alle Monkeyglasses’ bæredygtige briller og bæredygtige solbriller bliver designet i hånden og kombinerer altid de aktuelle modetrends med kærligheden til det langtidsholdbare udseende. Du kan finde vores udvalg af Monkeyglasses briller på siden lige her.

Karün

Karüns bæredygtige solbriller er skræddersyet til dig, der forstår, at vi alle er en del af naturen. At vi skal leve side om side med den. Uden spild af resurser. Karüns bæredygtige solbriller bliver fremstillet af indsamlet materiale fra naturen i den chilenske del af Patagonien, og alle kollektionens bæredygtige solbriller er inspireret af den vilde natur i området.

Intet går til spilde, når Karüns bæredygtige solbriller bliver til og designet af førende designere. Det gør dem ideelle til dig, der vil gøre en forskel uden at gå på kompromis med dit udseende. Du kan læse mere om Karüns bæredygtige principper på siden her.

BESTIL TID

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger har sat en ny designretning med bæredygtige briller og bæredygtige solbriller, som appellerer til alle, der kerer sig om miljøet. Alle bæredygtige briller og bæredygtige solbriller i Tommy Hilfigers biobaserede kollektion er fremstillet af biologisk nedbrydelige materialer og stoffet ’M49’, som er et blødgjort cellulose acetatbaseret plastmateriale.

Kollektionen mindsker brugen af fossile brændstoffer som bl.a. olie, begrænser drivhusgasmissioner og indeholder et væld af moderigtige kvalitetsmodeller, som kun Tommy Hilfiger kan mønstre. Og de gør det på overbevisende manér.

DbyD

Det populære brille- og solbrillemærke DbyD er nu tilbage med en kollektion af bæredygtige briller og bæredygtige solbriller. Kollektionen indeholder bæredygtige briller med naturlige materialer. Deres biologisk nedbrydelige celluloseacetat betyder færre blødgøringsmidler og kemiske stoffer, der kommer i kontakt med din hud og udledes i naturen.

DbyD’s mission er klar. Og tydelig. At minimere påvirkningen af miljøet og klimaet. Kollektionens bæredygtige solbriller produceres af genanvendt plast. Til dig, der også ta’r naturens velbefindende alvorligt. Du kan læse mere om DbyD’s bæredygtige principper her.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Björn Borg Kids

Svenske Björn Borg har med sin nye kollektion af bæredygtige børnebriller sat sig på verdenskortet som et mærke, der ikke kun formår at forene sport, kvalitet og nutidige designs. Kollektionen er i tråd med samfundets nyeste tendenser. Og de tilskriver bæredygtighed en stor rolle. Björn Borg Kids griber bolden og præsenterer nu børnebriller, der er fremstillet med miljøets bedste for øje.

De bæredygtige børnebriller indeholder økologiske acetater, er af miljøvenlige materialer og bliver – som prikken over i’et – pakket i bionedbrydelige lynlåsposer.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn og miljøet alvorligt.