Synoptik Omtanke

Din guide til et mere bæredygtigt valg

Synoptik Omtanke er et mærkat, som vi sætter på de stel, brands og producenter, der arbejder med omtanke for vores miljø. Det kan være i form af deres produktion, valg af materialer eller virksomhedens profil.

Kort sagt handler det om at gøre lidt ekstra for at passe på vores jord – og det eneste, du skal gøre, er at vælge med omtanke.

Synoptik PreLoved er en anden form for omtanke. Vi har kontrolleret, justeret og rengjort de stel, vi får retur fra abonnement, så de kan genbruges til gavn for dig og miljøet.

Synoptik PreLoved stel findes i butikkerne i Lyngby Storcenter, Rosengårdscenteret Odense og Søndergade Aarhus .

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Bæredygtige briller fra populære mærker

I Synoptik finder du et væld af populære bæredygtige briller fra kendte brillemærker. Lige fra MonkeyglassesKarün, Tommy HilfigerDbyD og Björn Borg, som netop har lanceret helt nye kollektioner med spændende bæredygtige briller og bæredygtige solbriller.

Ud over at være bæredygtige er solbrillerne og brillerne samtidig også i høj kvalitet og i flotte designs. Du kan derfor se godt ud, mens du samtidig gør noget godt og tager del i en af tidens største trends. Alt sammen ved at vælge bæredygtige solbriller eller bæredygtige briller.

Læs mere om vores bæredygtige mærker her, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du både vil opleve og gøre en synlig forskel.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Monkeyglasses

Bæredygtige briller fra Monkeyglasses er til dig, der vil gøre noget godt, mens du ser godt ud. Brillerne og solbrillerne er fremstillet af et fossiloliefrit bomuldsmateriale af bioacetat, der både er stærkt, let og fleksibelt – kombineret med rustfrit stål af omtrent 60% genbrugsmateriale.

Monkeyglasses er ikke kun et bæredygtigt valg. Det er også et moderigtigt valg. Alle Monkeyglasses’ bæredygtige briller og bæredygtige solbriller bliver designet i hånden og kombinerer altid de aktuelle brilletrends med kærligheden til det langtidsholdbare udseende.

Du kan finde vores udvalg af Monkeyglasses briller på siden lige her.

Mini Monkeyglasses

Monkeyglasses markerer sig også med bæredygtige børnebriller under navnet Mini Monkeyglasses.

Se vores udvalg af bæredygtige briller fra Mini Monkeyglasses lige her.

Karün

Karüns bæredygtige solbriller er skræddersyet til dig, der forstår, at vi alle er en del af naturen. At vi skal leve side om side med den. Uden spild af resurser.

Karüns bæredygtige solbriller bliver fremstillet af indsamlet materiale fra naturen i den chilenske del af Patagonien, og alle kollektionens bæredygtige solbriller er inspireret af den vilde natur i området.

Intet går til spilde, når Karüns bæredygtige solbriller bliver til og designet af førende designere. Det gør dem ideelle til dig, der vil gøre en forskel uden at gå på kompromis med dit udseende.

Du kan læse mere om Karüns bæredygtige principper på siden her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger har sat en ny designretning med bæredygtige briller og bæredygtige solbriller, som appellerer til alle, der kerer sig om miljøet.

Alle bæredygtige briller og bæredygtige solbriller i Tommy Hilfigers biobaserede kollektion er fremstillet af biologisk nedbrydelige materialer og stoffet ’M49’, som er et blødgjort cellulose acetatbaseret plastmateriale.

Kollektionen mindsker brugen af fossile brændstoffer som bl.a. olie, begrænser drivhusgasmissioner og indeholder et væld af moderigtige kvalitetsmodeller, som kun Tommy Hilfiger kan mønstre. Og de gør det på overbevisende manér.

DbyD

Det populære brille- og solbrillemærke DbyD er nu tilbage med en kollektion af bæredygtige briller og bæredygtige solbriller.

Kollektionen indeholder bæredygtige briller med naturlige materialer. Deres biologisk nedbrydelige celluloseacetat betyder færre blødgøringsmidler og kemiske stoffer, der kommer i kontakt med din hud og udledes i naturen.

DbyD’s mission er klar. Og tydelig. At minimere påvirkningen af miljøet og klimaet. Kollektionens bæredygtige solbriller produceres af genanvendt plast. Til dig, der også ta’r naturens velbefindende alvorligt.

Du kan læse mere om DbyD’s bæredygtige principper her.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Björn Borg Kids

Svenske Björn Borg har med sin nye kollektion af bæredygtige børnebriller sat sig på verdenskortet som et mærke, der ikke kun formår at forene sport, kvalitet og nutidige designs.

Kollektionen er i tråd med samfundets nyeste tendenser. Og de tilskriver bæredygtighed en stor rolle. Björn Borg Kids griber bolden og præsenterer bæredygtige børnebriller, der er fremstillet med miljøets bedste for øje.

De bæredygtige børnebriller indeholder økologiske acetater, er af miljøvenlige materialer og bliver – som prikken over i’et – pakket i bionedbrydelige lynlåsposer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få din præcise synsstyrke i dine bæredygtige briller

Dit skarpere syn med bæredygtige briller fra vores omfattende udvalg starter med en Udvidet Synsprøve, som også indeholder et omfattende tjek af dine øjnes sundhed.

Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine bæredygtige briller skal korrigere for.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister og uddannede brillestylister dig med at finde de bedste brilleglas og moderigtige bæredygtige briller, der skal hjælpe dig med at opleve og gøre en synlig forskel.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn og miljøet alvorligt.