Optikere i Århus

Optikere i Århus – få taget dit syn alvorligt

I landets næststørste by, Aarhus, kan du få taget dit syn alvorligt hos en optiker overalt i byen.

Både i byens to storcentre, Bruuns Galleri og Storcenter Nord, og de centralt liggende gader, Finlandsgade og Søndergade, finder du autoriserede optikere, der står klar til at måle din præcise synsstyrke og undersøge dine øjnes sundhed.

Hos din optiker i Aarhus finder du briller, solbriller og kontaktlinser fra alle de populære mærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Hugo Boss, Saint Laurent, Pilgrim, Heritage og mange, mange flere.

Høj kvalitet med briller fra Synoptik i Aarhus

I vores brillebutikker i Aarhus finder du et bredt udvalg af briller i forskellige farver, materialer og stelformer. Fælles for alle brillerne er, at de er nøje udvalgt for at sikre den høje kvalitet.

Du finder altid et omfattende udvalg af populære briller i Aarhus. I butikkerne kan du opleve nyheder fra bl.a. Marc Jacobs, Peak Performance, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Skaga, Monkeyglasses og mange, mange flere.

Er du i tvivl om, hvilke brillemærke der klæder dig, står vores uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform og dine ansigtstræk, ligesom vi bruger vores store viden om sæsonens nyeste brillemode.

Besøg din lokale optiker i Aarhus, hvis du har brug for at vide mere.

Briller til damer og herrer i Aarhus

Synoptiks brillebutikker i Aarhus byder både på et bredt udvalg af briller til damer og herrer.

Uanset hvem du er, og hvad du leder efter, står vores eksperter klar til at vejlede dig. Ønsker du sorte briller, der er tidløse, eller foretrækker briller i f.eks. titanium eller tidens populære runde former?

Dine muligheder er mange hos din optiker i Aarhus.

Børnebriller hos din optiker i Aarhus

I Synoptik i Aarhus har vi også et omfattende udvalg af børnebriller fra bl.a. Ray-Ban Kids, der kan tåle lidt af hvert i børnenes aktive hverdage.

Vores optikere i Aarhus tager sig altid tid til den enkelte, når du og familien besøger en af vores brillebutikker i Aarhus.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn har synsproblemer, kan du se efter disse tegn på oversete synsproblemer hos børn.

Få kontaktlinser på abonnement i Aarhus

Foretrækker du fordelene ved kontaktlinser, finder du altid et omfattende udvalg i Synoptik i Aarhus.

Ligesom med store udvalg af brilleglas findes der forskellige kontaktlinsetyper. I Synoptik i Aarhus finder du endagslinser, 14-dages kontaktlinser og månedslinser, som har hver deres unikke fordele.

Er du i tvivl om, hvilke kontaktlinser der er de rigtige for dig, kan vores specialister i Aarhus rådgive dig. Start med at bestille tid til at prøve kontaktlinser, og kom godt i gang med dit nye abonnement.

Gratis synstest i Aarhus

I Synoptik ved vi, at dit syns skarphed og din øjensundhed er altafgørende for din livskvalitet. Af den årsag tilbyder vi en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som tilmed er gratis til og med den 30. oktober.

I din gratis synstest kortlægger vores autoriserede optikere i Aarhus din præcise synsstyrke for at se, om dine briller f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Du kan bestille tid til en gratis synstest hos din nærmeste optiker i Aarhus lige her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt.