Optikere i Århus

Optikere i Århus – kvalitet i fokus

Leder du efter en dygtig optiker i Århus med speciale i syn, øjensundhed og design? Synoptik har brilleforretninger overalt i byen.

Både i byens to storcentre, Bruuns Galleri og Storcenter Nord, og de centralt liggende gader, Finlandsgade og Søndergade, finder du autoriserede optikere, der står klar til at måle din  synsstyrke og undersøge dine øjnes sundhed.

Hos din optiker i Aarhus finder du briller, solbriller og kontaktlinser fra alle de populære mærker. Vores sortiment indeholder blandt andet Ray-Ban, GucciBurberryHugo BossSaint LaurentPilgrimHeritage og mange, mange flere.

Høj kvalitet med briller fra Synoptik i Aarhus

I vores brillebutikker i Aarhus finder du et bredt udvalg af briller i forskellige farver, materialer og stelformer. Fælles for alle brillerne er, at de er nøje udvalgt for at sikre dig den høje kvalitet.

Du finder altid et omfattende udvalg af populære briller i Aarhus. I butikkerne kan du opleve nyheder fra bl.a. Marc JacobsPeak PerformanceRalph Lauren, VersaceSkaga, Tiffany & Co. og mange flere.

Er du i tvivl om, hvilket brillemærke der klæder dig, står vores uddannede brillestylister klar til at hjælpe dig. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform og dine ansigtstræk, ligesom vi bruger vores store viden om sæsonens brillemode.

TIPS TIL AT VÆLGE BRILLER

Briller til damer og herrer i Aarhus

Synoptiks brillebutikker i Aarhus byder både på et bredt udvalg af briller til damer og herrer.

Uanset hvem du er, og hvad du leder efter, står vores eksperter klar til at vejlede dig. Ønsker du sorte briller, der er tidløse, eller foretrækker briller i f.eks. titanium eller tidens populære runde former?

Dine muligheder er mange hos din optiker i Aarhus.

Børnebriller hos din optiker i Aarhus

I Synoptik i Aarhus har vi et omfattende udvalg af børnebriller fra bl.a. Ray-Ban Kids, Björn Borg Kids og Emporio Armani Teens, der kan tåle lidt af hvert i børnenes aktive hverdag.

Vores optikere i Aarhus tager sig altid tid til den enkelte, når du og familien besøger en af vores brillebutikker i Aarhus.

9 TEGN PÅ OVERSETE SYNSPROBLEMER

Få kontaktlinser på abonnement i Aarhus

Foretrækker du fordelene ved kontaktlinser, finder du altid et omfattende udvalg i Synoptik i Aarhus.

Er du i tvivl om, hvilke kontaktlinser der er de rigtige for dig, kan vores specialister i Aarhus rådgive dig. Kig forbi en Synoptik brillebutik i Århus, og få hjælp til dine kontaktlinser. Bestil tid til at prøve kontaktlinser lige her.

Synsprøve i Aarhus

I Synoptik ved vi, at dit syns skarphed og din øjensundhed er altafgørende for din livskvalitet. Af den årsag tilbyder vi en Synsprøve med sundhedstjek.

I din synstest kortlægger vores autoriserede optikere i Aarhus din præcise synsstyrke for at se, om dine briller f.eks. skal korrigere for nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt