Brillemode - se den nyeste mode inden for briller her | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
BRILLEMODEN

FORÅR OG SOMMER 2019

Der leges med eksklusive materialer, det sporty look, transparens og nostalgi i tidens briller, som godt må være lidt anderledes. Vi har samlet sæsonens fire mest markante modetrends til dig. Brug dem som inspiration i dit brillevalg lige nu.

Bold statements

Store briller har længe været populære, og denne sommer er ingen undtagelse. Der leges med farverne på stellet, tydelige logoer og farverigt pynt på brillerne, som ikke kan blive store nok. Se efter brede stænger eller overraskende former. De store briller er et statement, og hvad end det er med glas i pangfarver, dekorerede stel eller eksklusive materialer, fremhæver de din personlighed og skiller dig ud fra mængden.

Urban legend

Den sporty tendens er ikke til at stoppe. Denne sommer ses det sporty i kombination med et tilbageblik på 00’ernes smalle stel i både cat-eye, rektangulære og runde former. Vær ikke bange for at vælge et par med transparent eller farverigt glas for at ramme den futuristiske stil. Alle har taget tendensen til sig, som giver et aktivt og moderigtigt look – fra internationale superstjerner til sportspersonligheder.

Light Essentials

Sommerens brillemode byder også på en let og farverig tendens, der med sikkerhed kan føre dig stilsikkert gennem sommeren. Brillerne understreger dit look uden at overtage det, og lader dig samtidig vise personlighed med anderledes farver og former. De lette stel og transparente farver går godt til romantiske sommerkjoler og lange sommeraftener. Tynde metalrammer eller helt rammeløse stel sørger for et stilsikkert look, der passer til det hele.

New Stelgia

En klassiker, der aldrig går af mode, er pilotbrillen. Modellen findes i et hav af fortolkninger, så uanset om du er til farverige transparente glas eller de mere klassiske mørke glas og lette stel, er der et par briller i vintagetendensen til dig. New Stelgia indeholder også sommerens 70’er inspiration, hvor skildpaddestel og støvede gule farver på både glas og stel gør comeback.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook