Brillemode - se den nyeste mode inden for briller her | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Brillemode

Sæsonens stærkeste
brilletrends

Foråret og sommeren står for døren, og forude venter de lyse timer, varme solskinsdage og naturligvis også spændende sæsonnyheder i vores butikker. Der er særligt fire modetendenser, som dominerer brillemoden i 2018. Vi ser en genopståen af 90’ernes tendenser og et indspark af en masse farver og forskellige kulturer. Transparente stel vinder frem, mens formen i stigende grad bevæger sig mod at være flerkantet frem for oval og rund.

Se de fire stærkeste modetrends for brillemoden i 2018 som inspiration til dit næste brillelook.

Transparent

Det transparente look er virkelig slået igennem i denne sæson, hvor de største tøjmærker viser både tøj, sko, tasker og hatte i gennemsigtigt plastik i deres SS18-shows. Når det gælder brillestel, greb de første brands den transparente tendens allerede sidste sommer, og nu har den spredt sig til langt de fleste. Hos Synoptik spår vi, at foråret og sommeren kommer til at byde på en masse plastik i både luksus- og budgetudgaver.

Sporty Twist

Vi kommer til at se meget mere til det sporty look til sommer. Der er masser af sporty referencer i designernes sommertøj, som bl.a. byder på stramme sportsdragter, lækre anorakker og glamourøse tracksuits. Sportstrenden kommer også til udtryk i stel og solbriller med små farvede indspark, som fx gummi eller kulfiber på stangen, der giver et sporty twist.

The 90’s are back

Selvom vi er mange, som for længst har sagt farvel til 90’ernes trompetbukser, mavebluser og lyse denim, er nogle af tendenserne nu tilbage. 90’ernes streetstyle bliver vækket til live, og der hentes inspiration fra både den og graffitikunst. Trenden giver plads til spejlglas og flade glas, som giver et nyt moderne udtryk. Samtidig er smalle briller i kombination med futuristiske cat eye-briller gennemgående for 90’er tendensen.

Blend of cultures

I den sidste tendens hentes inspirationen fra andre kulturer. Moden har en florlet og afslappet stemning fra forskellige kulturer, hvorefter designerne giver den et twist med deres eget udtryk. Tendensens farver er typisk røde, brune og gule nuancer fra krydderier sammen med acetatstel i havannafarver. Tendensen giver også plads til nyfortolkninger af håndværksteknikker, som giver utraditionelle og overraskende stelkombinationer.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook