Brillemode - se den nyeste mode inden for briller her | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Brillemode:

Sæsonens stærkeste
trends

Vi går de kølige måneder i møde med varme tendenser i brillemoden. 70’er trenden sætter sit tydelige præg på sæsonens stelfarver i flaskegrøn, mørkeblå, afdæmpede rødlige nuancer og lilla på en ny måde. Men også den cool dobbeltbro i stellene stikker hovedet frem fra 80’erne. Det behagelige gøres trendy med stel i moderne, lette materialer tilføjet innovative detaljer, der giver ultimativ komfort. Brillemoden giver også plads til det minimalistiske look med de helt enkle stel, der forener det klassiske med det moderne og viser lidt større former, end vi før har set.

Gå på opdagelse i retroglamour og de andre nye tendenser.
Vi har samlet fire stærke trends fra sæsonens brillemode, der kan inspirere til et nyt look.

Relaxed retro
glamour

Netop 70’erne forstod at kombinere det afslappede med det glamourøse. Det har givet inspiration til sæsonens lunefulde retro-garderobe, hvor blomsterprint og skotsktern snildt kan kombineres med pailetter, glimmer, lak og metaldetaljer. Brillestel i 70’er-inspirerede faconer med detaljer som glimmer og smykker på stængerne sætter prikken over i’et på looket. Se fx stellene fra franske Heritage og selvfølgelig Gucci og Marc Jacobs, der har taget trenden til sig.

Double Bridge

Dobbeltbroen er en af sæsonens helt store must haves i brillestellene. Inspireret af aviator-stilen ser vi den tynde metalbro sat sammen med stel i acetat, der tilfører et sofistikeret look til de helt klassiske faconer. Den runde clubmaster brille med en gylden bro er årets mest hippe brille, og broen ses også i mange af de nye metalstel i både runde og firkantede faconer. Se de dobbelt så cool stel fra fx Ray-Ban og Björn Borg.

Comfort is cool

Det er cool stil denne vinter at klæde sig komfortabelt. I brillemoden ses trenden ved stel i helt lette og behagelige materialer som titanium, letvægtsacetat og kulfiber fra mærker som Ray-Ban og Julius. Se de mange cool modeller, som også byder på Enzzos innovative briller med hængsler, der kan vendes og drejes for ultimativ komfort.

Modern minimalism

Less is (still) more – også i denne sæson med den minimalistiske tendens, der har sneget sig let og elegant forbi 70’er-festen og giver os helt enkle og tynde stel. Særligt metal er det gennemgående materiale, og de tynde stel i guld dominerer brillemoden. Faconerne er blevet lidt større, og dobbeltbroen pifter looket op i den moderne minimalisme. Se trenden i vores stel fra Heritage, Burberry og Peak Performance, der leger med det minimalistiske i både metal og acetat.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook