Brillemode - se den nyeste mode inden for briller her | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Brillemode

Efterår og vinter 2018

Sommeren er forbi, og årets koldeste måneder venter forude. Et goddag til vinteren er ensbetydende med, at en række nye modetrends rammer butikkerne, og det gælder også inden for designstilen på briller. Du kan se frem til farver, mønstre, metal og retroinspiration i denne sæsons spændende brillemode.

Let og metallisk

Let og metallisk Den metalliske trend præger sæsonens briller. Brillestellene er lette og tynde, men de er på ingen måde kedelige. Der leges med formerne, og vi ser flere briller med såkaldt bro over stellet, som giver brillen kant.

Retrobriller vinder frem

Den stærke retrotrend er inspireret af 60’erne og 70’ernes stil. De velkendte cateye-briller vinder frem, og de ses primært i metal og acetat. Trenden er domineret af bløde og runde former, og cateye-brillen er knap så spids som tidligere.

90’erne er tilbage

90’er-tendensen, som vi allerede så i forårs- og sommermoden, fortsætter i denne sæson. Runde briller ses i et væld af udgaver, farver og materialer, og de kan bruges af både mænd og kvinder. I vant 90’er stil er de runde briller små i størrelsen.

Farver og mønstre dominerer

Til efteråret og vinteren skal brillerne holdes i naturlige farver, og der leges med mønstre på stellet. Særligt naturlige toner som brun, hvid og transparent er vigtige i denne trend, men også camouflagemønstre vinder frem.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook