Glas til dine behov

til en særlig god pris

Dine brilleglas har betydning for mere end din styrke. De findes nemlig med forskellige egenskaber. Lige fra tynde til smudsafvisende, antirefleks og ultimativ overfladebehandling. Uanset hvad dine behov er, kan vores Bronze-, Sølv- og Guldglas hjælpe dig.

Lige nu ovenikøbet med hele 33% rabat.

Vores glasspecialister kan hjælpe dig med at finde de kvalitetsglas, der passer bedst til dig, dit syn og din hverdag, når du får din udvidede synsprøve med sundhedstjek. På den måde får du de bedste forudsætninger for at stille skarpt. Og ikke mindst opleve den bedre syns- og livskvalitet, der følger med.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE 

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Enkeltstyrke-glas

Flerstyrke-glas

Få glæde af gode glas hver dag

Bruger du mange timer foran en digital skærm? Har du en hverdag, hvor dine brilleglas hurtigt bliver tilsmudsede? Bruger du en høj styrke og har behov for, at dine briller er mere elegante og ikke så tunge? Måske noget helt fjerde?

Uanset hvad dine behov er, kan vores Bronze-, Sølv- og Guldglas med hele 33% rabat hjælpe dig i din hverdag. I din lokale Synoptik finder du glasspecialister, der kan bruge deres store ekspertise til at rådgive dig om dit bedste valg. Fortæl os blot om dine behov, så hjælper vi dig med at finde de kvalitetsglas, der kan gøre en synlig forskel for dig og din livskvalitet.

Vores glasspecialister ta’r højde for din moderne hverdag

  • Har du mange timer foran skærmen hver dag?
  • Bruger du ofte dit læsefelt?
  • Er du træt af briller, der hele tiden er fedtede?
  • Ønsker du mere elegante og ikke så tunge briller?

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Start din store rabat med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du kan stille skarpt i din hverdag. Alt sammen med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise. Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde netop de Bronze-, Sølv- eller Guldglas, der passer bedst til dig og dine individuelle behov. Lige nu med altså hele 33% rabat. Uanset hvilke kvalitetsglas du vælger.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Alt sammen med stor ekspertise.

En Udvidet Synsprøve med sundhedstjek koster kun 298 kr. Tilbuddet gælder alle glas fra Bronze til Guld frem til 25.09.2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Dit bedste syn på abonnement

Med et All-Inclusive™ Abonnement kan du vælge to eller flere par briller, solbriller eller en kombination af briller og kontaktlinser til en fast månedlig pris. Du får også en masse fordele med i købet, som både giver tryghed, et skarpt syn og masser af fleksibilitet.

Vi ta'r dit syn alvorligt.