Verdens Synsdag

Synoptik fejrer Verdens Synsdag og tilbyder en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. I anledning af Verdens Synsdag den 13. oktober sætter Synoptik danskernes øjensundhed på dagsordenen. Vi tilbyder en gratis Udvidet Synsprøve til alle, der kommer forbi Synoptik frem til den 30. oktober.

- 3 minutters læsetid

Synoptik fejrer Verdens Synsdag 

I anledning af Verdens Synsdag den 13. oktober sætter Synoptik danskernes øjensundhed på dagsordenen. Vi tilbyder en gratis Udvidet Synsprøve til alle, der kommer forbi Synoptik inden 30. oktober. 

Bestil tid til en gratis Udvidet Synsprøve


Giv de aflagte briller nyt liv
Siden 2007 har Synoptiks kunder doneret tusindvis af aflagte briller til Ghanas lokalbefolkning. Hver eneste brille gør en stor forskel i Ghana for en person med nedsat syn. I uge 41 sender Synoptik for 14. gang et hold medarbejdere afsted til Ghana for at hjælpe med at dele danskernes briller ud til de lokale.

I anledning af Verdens Synsdag den 13. oktober sætter Synoptik fokus på danskernes øjensundhed. Optikerkæden tilbyder nemlig en gratis udvidet synsprøve. Dermed kan du både gøre en stor forskel og samtidig få tjekket dit eget syn.
 
 Et godt syn er vigtigt for et godt liv, så hvis nogen i byen har et par briller liggende derhjemme, som de ikke længere bruger, så opfordrer medarbejderne i Synoptik alle til at donere dem til et menneske i Ghana. 

Når danskernes aflagte briller og solbriller afleveres i butikken, bliver styrken målt, brillerne renset, stængerne strammet, og så er de klar til igen at gøre gavn for et andet menneske.

Mange får ikke tjekket synet
Fire ud af ti danskere har ikke fået tjekket synet de sidste to år eller længere, selvom det anbefales at få synet testet hvert andet år. Synet udvikler sig nemlig hele livet igennem, så det er en god idè at få synet tjekket jævnligt.

Synoptik inviterer alle til at bruge Verdens Synsdag som anledning til at komme forbi butikkerne og få testet synet. Her tilbydes nemlig en udvidet synsprøve, sombestår af både en synsprøve og et sundhedstjek, hvor øjnene blandt andet bliver undersøgt for grå stær samt eventuelle tegn på sygdomme såsom forhøjet blodtryk og øjenforkalkning. Læs mere om Verdens Synsdag på tjekditsyn.dk, som Optikerforeningen og Øjenforeningen står bag. Bestil tid til en gratis Udvidet Synsprøve