Brooks Brothers

I 1818 så et af de mest ikoniske mærker dagens lys. Brooks Brothers blev lanceret i Manhattan i New York.

Siden dengang har mærket markeret sig med et væld af tidløse kollektioner, som har positioneret det amerikanske mærke som en mastodont inden før modebranchen.

Briller var ikke det første, som Brooks Brothers markerede sig med. Mærket var med til at definere den tidløse amerikanske stil i alt fra færdiglavede jakkesæt til skjorter og øvrige accessories.

Altid velovervejede og tidløse kollektioner

Brooks Brothers er til dig, der er bevidst om din stil og ønsker at udtrykke sig elegant, klassisk og formelt.

I kollektionen finder du klassiske sorte modeller og firkantede brillestel, som bl.a. passer til runde, trekantede og kvadratiske ansigter.

Brooks Brothers giver dig med andre ord en enestående mulighed for at finde dit bedste og klassiske udtryk. Et udtryk, som Brooks Brothers har specialiseret sig i mere end 200 år for at kunne tilbyde dig.

SE BROOKS BROTHERS BRILLER

Innovation er en mærkesag

Brooks Brothers fortsætter med at innovere på sine produkter og inspirerer næste generationer med en moderne fortolkning af ikonisk stil. Nu også med briller, som indeholder alle mærkets velkendte designegenskaber.

Mærket holder fast i sine grundværdier inden for design, men er i dag i lige så høj grad orienteret mod tidens aktuelle brilletrends og -tendenser.

Prøv Brooks Brothers briller i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af Brooks Brothers tidløse modeller, som hver dag hjælper millioner af mennesker med at stille og stå skarpt.

Hvis Brooks Brothers også skal hjælpe dig med at få mest ud af dit syn og dit udseende, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek.

Bestil tid i din lokale Synoptik i dag, og kom godt i gang med at nyde dit bedste syn med hjælp fra Synoptiks eksperter og Brooks Brothers briller.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt