Brooks Brothers briller

10 Resultater
Relevans

Brooks Brothers – ikoniske amerikanske kvalitetsbriller

I 1818 så et af de mest ikoniske mærker dagens lys. Brooks Brothers blev lanceret i Manhattan i New York.

Briller var ikke det første, som Brooks Brothers markerede sig med. Mærket var med til at definere den tidløse amerikanske stil i alt fra færdiglavede jakkesæt til skjorter og øvrige accessories.

Brooks Brothers fortsætter med at innovere på sine produkter og inspirerer næste generationer med en moderne fortolkning af ikonisk stil. Nu også med Brooks Brothers briller, som indeholder alle mærkets velkendte designegenskaber.

Mærket holder fast i sine grundværdier inden for design, men er i dag i lige så høj grad orienteret mod tidens aktuelle brilletrends og -tendenser.

Brooks Brothers briller til herrer

Brooks Brothers briller er til den moderne mand, der er bevidst om sin stil og ønsker at udtrykke sig elegant, klassisk og formelt.

Det anerkendte amerikanske mærke markerer sig i den nye kollektion med Brooks Brothers briller til herrer med flere af de modeller, der hitter i nutidens modebillede.

I kollektionen finder du klassiske sorte modeller og firkantede brillestel, som bl.a. passer til runde, trekantede og kvadratiske ansigter. Se vores guide til ansigtsformer og briller her.

Brooks Brothers briller til herrer giver dig med andre ord en enestående mulighed for at finde dit bedste og klassiske udtryk. Et udtryk, som Brooks Brothers har specialiseret sig i mere end 200 år for at kunne tilbyde dig.

Prøv Brooks Brothers briller i Synoptik

Brooks Brothers briller hjælper hver dag mennesker verden over med at stille skarpt og nyde godt af den tidløse amerikanske stil.

Hvis Brooks Brothers også skal hjælpe dig med at få mest ud af dit syn og dit udseende, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek.

Vi kortlægger, om dine Brooks Brothers briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller aldersbetingede synsforandringer. Ingen synsfejl er nogen hindring, når du vælger Brooks Brothers briller og vores unikke brilleglas.

Bestil tid i din lokale Synoptik i dag, og kom godt i gang med at nyde dit bedste syn med hjælp fra Synoptiks eksperter og Brooks Brothers briller.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt