Seen briller

43 Resultater
Relevans

Seen briller – billige briller i enkelt design

Seen er vores eget mærke, der har fokus på funktionalitet, enkelhed og pris. Seen briller henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre, som gerne vil have et par billige briller, der også er enkle og funktionelle. Modellen Seen SNEM09 HH kan du få til kun 158 kr.

Der findes tre produktlinjer inden for de billige briller fra Seen, som på hver deres måde henter inspiration i den aktuelle brillemode:

  • Basic, som tilbyder en bred vifte af ensfarvede, klassiske stel.
  • Fashion, som giver dig trendy design i moderigtige farver.
  • Classic, hvor du finder klassiske former, diskrete farver og ingen unødige detaljer. 

Seen er vores eget mærke. Det betyder, at du kun kan nyde godt af Seens sublime funktionalitet og skarpe priser i Synoptik. Hvis du ser et par Seen briller her på siden, du godt kan lide, er du velkommen i en af vores mange fysiske butikker og prøve dem. I butikken kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde ud af, hvilke Seen briller der klæder dig bedst. Bl.a. ved at kigge på din ansigtsform, din stil og dine øvrige farver.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek

Trænger du til at få tjekket dit syn? 2 ud af 3 danskere venter for længe med at gøre noget ved forandringerne. I Synoptik finder du autoriserede optikere, der står klar til at hjælpe dig med at få mest ud af dit syn. Alt det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan få foretaget i din lokale Synoptik.

I din grundige synsprøve kortlægger vi ikke kun, om dine Seen briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Vi måler bl.a. også trykket i dit øje og undersøger dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og andre øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt