Briller

35 Resultater
Sortér efter
Relevans

Er du på udkig efter nye briller?

Er det tid til nye briller? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Synoptik har vi et stort udvalg af briller fra mange eksklusive mærker og i alle prisklasser. Uanset hvad dit budget er, kan du finde briller i høj kvalitet hos os.

Når du skal have nye briller, er der meget, du skal tage stilling til. Ikke kun om design på dine nye briller, men også hvilke brilleglas du gerne vil have i dine briller. Brilleglas findes nemlig med mange forskellige funktioner. I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og finder ud af, hvilken løsning der er bedst for netop dig og dit syn.

BESTIL TID

Vi bruger bl.a. vores ekspertise til at finde ud af, om du skal have briller med enkelstyrkeglas eller flerstyrkeglas – og hvilken overfladebehandling du skal have, før du får mest ud af dit syn med dine nye briller.

Stort udvalg af designerbriller fra de kendte mærker

Hos Synoptik finder du briller fra et bredt udvalg af designermærker. Hvis du går op i mode og design, er der derfor mange briller at vælge imellem, når du køber dine nye briller hos os. Her på siden kan du få det fulde overblik over alle vores brillemærker fra de største og mest populære brillemærker. Hvis der er et mærke, du foretrækker, kan du filtrere på det øverst på siden.

Kom også ned og se vores brede sortiment i din lokale Synoptik.

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpt syn starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere undersøger dine øjnes sundhed og kortlægger dit syn. Det er med til at give dig gode forudsætninger for at få et skarpt syn i din hverdag. Vores ekspertise er din garanti for den bedste løsning til dit syn.

Udover en test af dit funktionelle syn undersøger vores optikere også dine øjnes sundhed: Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr undersøger vi dig bl.a. for eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Hvis vi ser tegn på sygdomme, som kræver yderligere undersøgelser, henviser vi dig til øjenlæge eller egen læge.

Bestil tid

Hvilke briller klæder dig?

Skal du have nye briller, og er du i tvivl om, hvilke briller der klæder dig bedst? Så kom ned i din lokale Synoptik. Her hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde dine nye briller. Vi bruger vores ekspertise, store viden om sæsonens trends og mange års erfaring til at finde den bedste løsning for dig. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil, når vi rådgiver dig om det bedste valg til netop dig.

Briller på abonnement 

Kan du ikke beslutte dig for, hvilket par briller du skal købe? Så har vi hos Synoptik en perfekt løsning til dig.

Med et Brilleabonnement All-Inclusive™ behøver du ikke nøjes med 1 par nye briller. Du lejer minimum 2 par, der passer til dine forskellige behov eller tre sider af din garderobe. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du nøjes med 1 par. Alt sammen til en fast, månedlig leje. Det er både nemt og fleksibelt – og det giver dig mulighed for at få nye briller oftere. Du kan nemlig skifte en brille gratis en gang om året.

Et Brilleabonnement All-Inclusive™ er ikke kun nemt og bekvemt. Det giver dig større tryghed og frihed i din hverdag som brillebruger - takket være et væld af unikke fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig. Du får bl.a. nye glas, når dine styrker løbende ændrer sig. Helt kvit og frit. Og du får udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov. På den måde har du altid adgang til Synoptiks store ekspertviden om synet.

SE ALLE DINE FORDELE

Det eneste, du skal tænke på, er at vælge briller på abonnement i Synoptik. Resten er all-inclusive og inkluderet i din faste månedlige leje. Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Den er naturligvis gratis, når du vælger abonnement med briller i Synoptik.

Bestil tid

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.