Briller

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

Er du på udkig efter nye briller?

Er det tid til nye briller? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Synoptik har vi et stort udvalg af briller fra mange forskellige mærker og i alle prisklasser. Uanset hvad dit budget er, kan du finde et par briller i høj kvalitet hos os.

Når du skal have nye briller, er der meget, du skal tage stilling til. Ikke kun om design på dine nye briller, men også hvilke brilleglas du gerne vil have i dine briller. Brilleglas findes nemlig med mange forskellige funktioner. Igennem en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek kan vores autoriserede optikere finde ud af, hvilken løsning der er bedst for netop dit syn.

Vi undersøger blandt andet, om du skal have briller med enkelstyrkeglas eller flerstyrkeglas – og hvilken overfladebehandling du skal have, før du får mest ud af dit syn med nye briller.

Stort udvalg af designerbriller

Hos Synoptik finder du briller fra et bredt udvalg af designermærker. Hvis du går op i mode og design, er der derfor mange briller at vælge imellem, når du køber dine nye briller hos os. Her på siden kan du få det fulde overblik over alle vores brillemærker fra de største og mest populære brillemærker. Hvis der er et mærke, du foretrækker, kan du filtrere på det øverst på siden.

Kom også ned og se vores brede sortiment i din lokale Synoptik

Få lavet en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek

Et skarpt syn starter med en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Vores autoriserede optikere undersøger dine øjne og kortlægger dit syn, så du er sikker på at få den rigtige styrke i dine nye briller. Vores ekspertise er din garanti for den bedste løsning til dit syn.

Udover en test af dit funktionelle syn undersøger vores optikere også dine øjnes sundhed: De kan se tegn på øjensygdomme som grå og grøn stær samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. Hvis vi ser tegn på sygdomme, henviser vi dig til en øjenlæge eller egen læge, så du kan nå at reagere i tide. 

Bestil tid

Hvilke briller klæder dig?

Skal du have nye briller, og er du i tvivl om, hvilke briller der klæder dig bedst? Så kom ned i din lokale Synoptik. Her hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde dine nye briller. Vi bruger vores ekspertise, aktuelle viden og mange års erfaring til at finde den bedste løsning for dig – blandt andet i form af stor viden om, hvilke briller der passer bedst til din ansigtsform og stil, samt hvilke farver der passer til din hudtone.

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi ta’r nemlig dit syn og dit udseende alvorligt.

Briller på abonnement 

Kan du ikke beslutte dig for, hvilket par briller du skal købe? Så har vi hos Synoptik en perfekt løsning klar til dig.

Med et Brilleabonnement All-Inclusive behøver du ikke nøjes med ét par nye briller. Du kan leje minimum 3 par briller, der passer til dine forskellige behov eller tre sider af din garderobe, til en fast, månedlig leje. Det er både nemt og fleksibelt – og det giver dig mulighed for at få nye briller oftere.

Et Brilleabonnement All-Inclusive er ikke kun nemt og bekvemt. Det er også fyldt med unikke fordele. Du kan blandt andet skifte glas helt gratis, når din styrke ændrer sig – og nyde den store ekspertise fra vores autoriserede optikere med vores udvidede synsprøver, der er gratis for dig som abonnent. Det er det eneste, du skal tænke på. Resten er All-Inclusive.

Nyd den smartere måde at bruge briller på. Den er til for dig og dit syn.

Bestil tid