Kundefordele for briller og kontaktlinse-brugere | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Oplev fordelene ved at være
kunde i Synoptik

Der er mange fordele ved at købe briller og kontaktlinser i Synoptik. Vi tilbyder eksempelvis gratis brilleeftersyn, gratis kontaktlinsetjek, når du har behov for det og faste rabatter på briller og solbriller.

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde hos os.


Bestil tid

Derfor skal du købe
briller i Synoptik

Din tilfredshed er vigtig for os. Derfor giver vi dig en række fordele, når du er kunde hos os, så du altid er tilfreds med dine briller, og så dit syn altid er i top.

Når du køber briller hos os, får du blandt andet:
  • 50% i rabat på køb af brille nummer to inden for 30 dage.
  • Gratis justering af dine briller.
  • Gratis rens af dine briller med ultralyd.

Få fuld fleksibilitet med et kontaktlinseabonnement fra Synoptik

Som kontaktlinsekunde hos os får du fuld fleksibilitet, så dit syn altid er knivskarpt. Med vores kontaktlinseabonnement kan du frit skifte kontaktlinsetype og styrke, hvis dine behov ændrer sig. Desuden får du altid gratis kontaktlinsetjek, når du har behov for det samt 25% i rabat på briller og solbriller.

Mit Synoptik – Få overblik
over dit abonnement

Mit Synoptik er vores online servicecenter for vores kontaktlinseabonnenter. Her kan du se din saldo og dine forsendelser, samt hvornår det er tid til et nyt kontaktlinsetjek. Du kan også finde information om kontaktlinser generelt, og læse den nyeste viden inden for synsforskningen. Dermed giver Mit Synoptik dig det fulde overblik over dit kontaktlinseabonnement og dine muligheder.

Udvidet Synsprøve
Udvidet Synsprøve
Trænger du til nye briller eller kontaktlinser? Så lad os hjælpe dig. Som den eneste optikerkæde i Danmark tilbyder vi hos Synoptik en synsprøve certificeret af Dansk Standard. En Udvidet Synsprøve er altid nøje udført af autoriserede optikere, hvilket er din garanti for, at vi finder den rigtige styrke til dine nye briller eller kontaktlinser hver gang. Sundhedstjekket er en undersøgelse af dine øjne, der kan opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn stær, grå stær og øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Vores Udvidet Synsprøve koster 298,-, og du kan få den lavet i alle vores butikker. Husk at bestille tid, så du ikke går forgæves.
SYNSTJEK I SYNOPTIK
Skal du knibe øjnene sammen for at stille skarpt? Eller har du en mistanke om, at dine briller eller kontaktlinser ikke længere har den rette styrke? Så kom ned i din Synoptik til et synstjek.

Med vores synstjek undersøger vi, om dit syn er, som det skal være – nemt og hurtigt. Synstjekket tager kun fem minutter, det er gratis, og du behøver ikke bestille tid på forhånd.
Synstjek i Synoptik

Betal for dine briller,
som du vil

I Synoptik kan du betale dine briller kontant eller finansiere dem rentefrit i op til to år.
Beregn prisen på dine nye briller her, og se dine betalingsmuligheder.

Giv dit syn et sundhedstjek
Synoptisk forsikring
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook