Kundefordele for briller og kontaktlinse-brugere | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Dine kundefordele i Synoptik
Synet er din vigtigste sans – faktisk kommer 80% af alle sanseindtryk via synet. Så vi sørger for, at dit syn er i de bedste hænder. Fx får du i alle vores butikker en Certificeret Synsprøve. Synsprøven koster 148.- og er som den eneste certificeret af Dansk Standard. Certificeringen betyder, at vores butikker lever op til strenge krav om udstyr, målinger og rutiner – og at optikerne er helt ajour med den nyeste viden. Du kan derfor altid forvente en høj optikerfaglig standard, der passer godt på din vigtigste sans.

Uanset om du ønsker briller eller kontaktlinser, er vores Certificerede Synsprøve fundamentet for et skarpt og afslappet syn, der passer til dine, unikke behov. Vi gør også noget særligt for, at du som kunde får en række fordele, der følger med dit brillekøb eller kontaktlinseabonnement. Både kontante fordele og serviceydelser.


Optiker ved en synsprøve

Få en synsprøve certificeret af Dansk Standard Hvad betyder det for dig, at du får en Certificeret Synsprøve i Synoptik? Se her, hvad den autoriserede optiker undersøger for at få et komplet billede af dit syn, så dine briller eller kontaktlinser passer perfekt til lige netop dig.FORDELE, NÅR DU KØBER BRILLER I SYNOPTIK
Når du køber briller i Synoptik, får du gratis serviceeftersyn, skræddersyet finansiering og en række andre fordele. Fordelene er med til at sikre, at du altid har et godt og afslappet syn. Og er helt tilfreds med dine nye briller.

FORDELE MED SYNOPTIK KONTAKTLINSEABONNEMENT
Du får serviceydelser, kontante fordele og meget mere med et Synoptik kontaktlinseabonnement. Det er med til at sikre, at du altid har de rigtige kontaktlinser. Og at du det hele taget har et kontaktlinseabonnement, du er tilfreds med.Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook