Køb solbriller online
-

Solbriller byttes helt frem til 15.01.2022

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller Børn

0 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Solbriller til børn

Her på siden kan du se alle vores solbriller til børn. Hos Synoptik forhandler vi kun de bedste børnesolbriller med 100% UV-beskyttelse. Det giver dig gode forudsætnigner for at passe bedst muligt på dit barns øjne i solen. Uanset om det er på jeres sommerferie ved stranden eller på skiferien i sneen, hvor UV-intensiteten kan være helt op til 100 gange større. Af den årsag bør du aldrig gå på kompromis med øjenbeskyttelse til dit barn, når solen viser sig fra sin bedste side. Det gør du bedst ved at vælge solbriller til børn med høj UV-beskyttelse.

I vores udvalg af solbriller til børn finder du mange forskellige mærker og designs. Bl.a. børnesolbriller, der ligner de voksnes, men også i farvestrålende modeller, som taler til børnenes fantasi. Vi har også et stort udvalg af solbriller til baby. Du kan derfor finde et par solbriller til børn i høj kvalitet – uanset hvilken stil du er på udkig efter til dit barn.

Solbriller til børn er ikke noget, du behøver at investere i år efter år. I hvert fald ikke hvis du vælger børnesolbriller af god kvalitet med optimal øjenbeskyttelse, som alle solbriller i vores sortiment af børnesolbriller har. Et par gode børnesolbriller kan holde i flere sæsoner. Hav derfor altid kvalitet for øje, når du køber solbriller til børn.

Ray Ban solbriller til børn

Der er flere kendte solbrillebrands, der også tilbyder solbriller til børn. Hos Synoptik følger vi udviklingen nøje. Du finder bl.a. solbriller til børn fra Ray-Ban Kids og Polaroid Kids med polariserede glas. Især Ray-Ban solbriller til børn er ikke at komme uden om, hvis du skal finde et par solbriller, som dit barn med sikkerhed vil blive glad for.

Modeller fra Ray-Ban til børn som Aviator, Chris, Erika og Clubmaster findes også i juniormodeller, som giver børn mulighed for at spejle sig i de voksne.

Polaroid solbriller til børn

Polaroid er kendt for kvalitet og sublim øjenbeskyttelse i solen. Selvsamme kvalitet og øjenbeskyttelse (100% UV-beskyttelse) er et kendetegn ved Polaroid solbriller til børn. Polaroids polariserede glas blokerer for solens UV-stråler. Det er derfor en ideel løsning for dig, der vil passe godt på dit barns syns og øjnes trivsel i solen.

Vores Polaroid Kids PLD8041/S 2X6-model er med sit rektangulære stel specielt egnet til drenge. Et blåt stel giver dit barn et smart udtryk, og grå solbrilleglas sikrer dit barn høj synskomfort i solen. På den måde kan dit barn se sine omgivelser i deres naturlige farver. Læs mere om det bedste valg af glasfarven på solbriller til børn lige her.

Solbriller til baby

Spædbørns øjne er under konstant udvikling. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på dit spædbarns øjne i solen. Selvom de mindste børn ofte ikke opholder sig ret længe ad gangen i direkte sollys, bliver deres øjne stadig påvirket af solens UV-stråler. Af den årsag er det altid en god idé at give dit barn solbriller på, når I er uden for i solens stråler – uanset årstid.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af solbriller til babyer, så du kan vælge netop det par, du synes passer bedst til dit barn. Vores store udvalg gør det nemt at finde et par babysolbriller, som passer optimalt på din babys øjne i solens UV-lys.


UV-beskyttelse til børn

I Synoptik går vi ikke på kompromis med øjenbeskyttelse. Uanset alder. Alle børnesolbriller, vi forhandler, yder 100% UV-beskyttelse. Det betyder, at du og dit barn er sikret optimal øjenbeskyttelse i solen, når I vælger børnesolbriller i Synoptik.

Hvis du køber et par solbriller til børn uden UV-beskyttelse, beskytter solbrillerne ikke, som de bør og skal. De mørke glas i solbriller får dit barns pupiller til at udvide sig, og hvis solbrillerne ikke har UV-beskyttelse, er dit barns øjne særligt disponerede for solens usunde UV-stråler. Det kan bl.a. have indflydelse på dit barns øjnes generelle sundhed. Og specielt fremtidige. Vores synseksperters råd er derfor klart: Vælg solbriller med 100% UV-beskyttelse.

Akkurat som du smører dit barn ind i solcreme for at beskytte mod solens UV-stråler, kan du med fordel give dit barn solbriller med 100% UV-beskyttelse på for at beskytte mod selvsamme påvirkning fra solen.


Pas på dit barns syn i solen

De fleste børn elsker at være udendørs. I alt slags vejr. Børns øjne er imidlertid mere sarte end voksnes. Det skyldes, at børn har større pupiller. Børns øjne lukker således mere lys ind end voksnes. Børnesolbriller med 100% UV-beskyttelse gør det sikkert for børn at lege og opholde sig i solen. Det er derfor en god investering – for dit barns fremtidige øjensundhed.

Det er især vigtigt at passe på dit barns øjne, hvis I opholder jer ved havet, udendørs swimmingpool eller i et svømmebasin i haven. Vand reflekterer og forstærker solens stråler, og dit barn vil altså blive udsat for et skarpere lys. Det samme gør sig gældende, hvis dit barn læser eller kigger i en bog i solen. Ligesom vand reflekterer de hvide sider solens skarpe stråler og udsætter dermed øjnene for UV-lys.

Det er desuden en rigtig god idé at lære dit barn nogle basale forholdsregler omkring solen. Børn bør bl.a. aldrig kigge direkte op på solen. Og årstiden har ikke indflydelse på, hvorvidt det er en god idé at gå med solbriller til børn. Solens UV-stråler kan have indflydelse på øjnene hele året rundt. Selv på en halvgrå efterårsdag.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af solbriller til børn og baby, som beskytter mod solens UV-stråler. Både på en sommerdag og en halvgrå efterårsdag.

De vaner, vi etablerer i barndommen, holder ofte hele livet. Det betyder, at det, du lærer dit barn om solen nu, kan hjælpe med at undgå eventuelle øjen- og synsforandringer hele livet. 


Solbriller med styrke til børn

Hvis dit barn bruger briller til daglig, er et par børnesolbriller med styrke den ideelle løsning til de dage, hvor solen skinner. Det sikrer dit barn et skarpt syn – og lige så skarp øjenbeskyttelse.

Alle vores solbriller til børn og baby fås med styrke. Dit barn kan derfor få lige netop de solbriller, han eller hun ønsker sig. Det eneste, du skal gøre, er at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dit barns præcise styrker og sørge for, at han eller hun får gode forudsætninger for at få hele barndommen med. Selv i solen.

Er dit barn under 10 år og aldrig har haft briller før, skal det være tilset af en øjenlæge, før vi må udlevere briller for første gang.

Bestil tid

Vi ta’r dit og dit barns syn alvorligt.