Velkommen til
Årets Butikskæde 2022

Synoptik er kåret til Årets Butikskæde 2022. Prisen er uddelt på baggrund af en undersøgelse lavet repræsentativt blandt danske kæders egne kunder og er givet til den kæde i Danmark, der formår at skabe den bedste købsoplevelse.

Tak for hjælpen til alle jer, der har stemt på os som den bedste butikskæde. Det viser, at Synoptik er det rigtige sted at få taget dit syn alvorligt.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

En stor anerkendelse fra vores kunder

Anerkendelsen kommer ikke fra hvem som helst. Den kommer fra vores kunder. Kunder som dig.

Det gør kun prisen så meget mere værd. For det betyder, at vores ekspertise og stærke fokus på faglighed ikke bare giver dig et bedre syn. Det giver dig også den bedste butiksoplevelse og evne til at få mest ud af dit syn i din hverdag.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

 

Ekspertise og dygtige medarbejdere

Ved årets prisuddeling fik Synoptik også en topplacering i kategorien Årets Medarbejderpris. Vores kunder oplever altså vores medarbejdere som dygtige, kyndige, hjælpsomme og venlige over for dig som kunde og din efterspørgsel for at opleve en synlig forskel.

Måske er det ikke tilfældigt, at disse to priser går hånd i hånd?

Træt af store kontante udgifter?
Få 33% rabat på dit brilleabonnement

I anledning af titlen som Årets Butikskæde 2022 kan du også spare hele 33% på alle briller i dit nye Brilleabonnement All-Inclusive™, som sparer dig for alle uforudsete brilleudgifter.

Med i dit brilleabonnement får du også et væld af eksklusive fordele, som giver dig større frihed i din hverdag.

Du får bl.a. udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov, nye glas i alle dine briller ved ændret synsstyrke, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst og meget, meget mere…

SE ALLE DINE FORDELE

Kom godt i gang med at opleve vores ekspertise

Hvis du vil opleve vores nykårede medarbejderes store ekspertise og din store rabat på briller med vores bedste brilleglas, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Bestil tid allerede nu, og kom godt i gang med at nyde dit skarpere syn med Synoptiks eksperter i Årets Butikskæde 2022.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.