Velkommen til din 21 Day Challenge

Du har taget et stort skridt og er klar til at få en ny vane, der giver dig større frihed – tillykke!

Vi ved godt, det kan tage tid at lære at bruge kontaktlinser. Derfor kan du her finde en masse information, der kan hjælpe dig godt i gang. Og har du spørgsmål til dine kontaktlinser, er du altid velkommen til at kigge ind hos vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik.

HJÆLP TIL DIN NYE VANE

Her kan du se to korte videoer, der viser, hvordan du kan sætte linser i og tage dem ud.

Sådan sætter du dine linser i

Sådan tager du dine linser ud

Spørgsmål & svar

Nye linsebrugere har mange gode spørgsmål – få klart svar her...

Læs mere her

Tid til tjek eller tvivl?

Du er altid velkommen i din lokale Synoptik, hvis du vil opleve vores store ekspertise i et kontaktlinsetjek eller har spørgsmål.

BESTIL TID TIL ET KONTAKTLINSETJEK     

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK 

Har du fundet den eneste ene?

Med flere forskellige linsetyper er der helt sikkert én, der passer perfekt til dig.

SE UDVALG AF ACUVUE KONTAKTLINSER

Klar til et abonnement?

Med et kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du opleve meget mere end et skarpere syn med dine kvalitetskontaktlinser. Du får nemlig et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine behov i din hverdag...

SE FORDELENE

Vi ta'r dit syn alvorligt.

GLÆD DIG TIL DIN NYE FRIHED

Der er mange fordele ved at bruge kontaktlinser – både til hverdag og på ferie.

Vigtig information til kontaktlinsebrugere: ACUVUE® kontaktlinser kan bruges til synkorrektion. En øjenspecialist vil fastslå, om kontaktlinser er noget for dig. Selvom det sjældent sker, kan der opstå alvorlige øjenproblemer i forbindelse med brugen af kontaktlinser. For at hjælpe med at undgå disse problemer, samt sikre korrekt pleje af kontaktlinserne, skal du følge instruktionerne for pleje samt brugs- og udskiftningsplanerne. Bær ikke kontaktlinser, hvis du har en øjeninfektion, en øjensygdom eller systemisk sygdom, der kan påvirke øjet, eller hvis du er allergisk over for nogen af indholdsstofferne. Hvis du oplever ubehag i øjet, kraftig tåreflod, synsforandringer, rødme eller andre øjenproblemer, skal du straks fjerne kontaktlinsen og kontakte din øjenspecialist. For mere information, herunder advarsler og forholdsregler, skal du læse brugsanvisningen, der findes på ACUVUE® hjemmesiden www.acuvue.dk. Alle ACUVUE® kontaktlinser har klasse 1 eller klasse 2 UV-blokering som hjælper til at beskytte mod overførsel af skadelig UV-strålning til hornhinden og ind i øjet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsebriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet. Du skal stadig bruge UV-absorberende briller som ordineret af din optiker.