MERE FRIHED TIL ET AKTIVT LIV

Elsker du at løbe, træne og bevæge dig udendørs? Eller kan du bare godt lide at se naturlig ud og ikke have et brillestel, der giver dig begrænsninger med at udtrykke dit sande jeg?

Med kontaktlinser kan du foretage dig alt det, du har lyst til. Helt uden at gå på kompromis med din synskvalitet og -komfort. Dit syn er nemlig skarpt. Uanset hvilken vinkel og afstand du ser fra.

OPLEV GRATIS I 10 DAGE 

ER DU KLAR TIL AT FÅ EN NY VANE, DER GIVER DIG EN NY FRIHED?

Så hop med på 21 Day Challenge!

Vi ved, det kan tage tid at lære at bruge kontaktlinser. Derfor har vi her på siden samlet både hjælp, tips og viden, der hjælper dig igennem de første vigtige uger.

Har du spørgsmål til brug af kontaktlinser, er du altid velkommen til at kigge ind hos vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik. 

FÅ HJÆLP TIL AT FÅ DINE LINSER IND OG UD

Der er mange fordele ved at bruge kontaktlinser – både til hverdag og på ferie.

Vigtig information til kontaktlinsebrugere: ACUVUE® kontaktlinser kan bruges til synkorrektion. En øjenspecialist vil fastslå, om kontaktlinser er noget for dig. Selvom det sjældent sker, kan der opstå alvorlige øjenproblemer i forbindelse med brugen af kontaktlinser. For at hjælpe med at undgå disse problemer, samt sikre korrekt pleje af kontaktlinserne, skal du følge instruktionerne for pleje samt brugs- og udskiftningsplanerne. Bær ikke kontaktlinser, hvis du har en øjeninfektion, en øjensygdom eller systemisk sygdom, der kan påvirke øjet, eller hvis du er allergisk over for nogen af indholdsstofferne. Hvis du oplever ubehag i øjet, kraftig tåreflod, synsforandringer, rødme eller andre øjenproblemer, skal du straks fjerne kontaktlinsen og kontakte din øjenspecialist. For mere information, herunder advarsler og forholdsregler, skal du læse brugsanvisningen, der findes på ACUVUE® hjemmesiden www.acuvue.dk. Alle ACUVUE® kontaktlinser har klasse 1 eller klasse 2 UV-blokering som hjælper til at beskytte mod overførsel af skadelig UV-strålning til hornhinden og ind i øjet. UV-absorberende kontaktlinser erstatter IKKE UV-absorberende øjenbeskyttelse såsom UV-absorberende beskyttelsebriller eller solbriller, da de ikke dækker hele øjet og området omkring øjet. Du skal stadig bruge UV-absorberende briller som ordineret af din optiker.

Øje for detaljen