Synoptiske firmafordele

Gratis Synsprøve 

Bestil tid

Fast pris på firmabriller

Med en firmaaftale er du garanteret faste lave priser. Aftalen sikrer jer en fast lav pris på kvalitetsstel og -glas. Der er ingen uforudsete udgifter, og I har fuldt overblik over omkostningerne.

Synoptisk eftersyn

Medarbejderne kan til enhver tid komme ind i Synoptik og få efterset, justeret og renset brillerne med ultralyd. Det fjerner snavs – også på svært tilgængelige steder – og holder brillerne i tip-top stand.

2 års brillegaranti

Vi yder 2 års produktgaranti på brillerne, og det giver både dig og medarbejderne tryghed med i købet.

Konsulentbesøg i din virksomhed

Vi kommer gerne ud til din virksomhed og foretager en opmåling af medarbejdernes arbejdsplads. Det kan være en stor fordel, hvis flere medarbejdere skal have briller.

30 års erfaring

Synoptik har mere end 30 års erfaring med at levere briller af høj kvalitet til danske arbejdspladser. Det giver din virksomhed og dine medarbejdere den bedste og mest fleksible firmaaftale på markedet.

0 kr. i oprettelse

Du betaler ikke noget for at oprette en Synoptik firmaaftale, ligesom du heller ikke forpligter dig til minimumskøb eller lignende. Aftalen er ganske enkelt både gratis og uforpligtende.

Kvalitet i stel og glas

I Synoptik forhandler vi kun stel og glas, der lever op til vores høje kvalitetsstandard. Kun på den måde kan vi sikre dine medarbejderes tilfredshed og optimale komfort hver dag.

Privat medarbejderrabat

Med i firmaaftalen får virksomheden et Synoptik firma rabatkort, som giver medarbejderne en attraktiv rabat på briller eller solbriller til privat brug – og det er selvfølgelig helt uden omkostninger for virksomheden.

Hør mere om de synoptiske firmafordele

Vil du vide mere om de Synoptiske Firmafordele eller Synoptiks firmaaftale, kan du blive kontaktet af en af vores konsulenter.

Ring til os på 36 73 76 55 eller send en mail til business@synoptik.dk. Så tager vi kontakt til dig.