Synoptiske firmafordele

Gratis Synsprøve

Bestil tid til en synsprøve

Fast pris på firmabriller

Med en firmaaftale er du garanteret faste lave priser. Aftalen sikrer jer en fast lav pris på kvalitetsstel og kvalitetsglas. Der er ingen uforudsete udgifter, og I har fuldt overblik over omkostningerne.

Opret firmaaftale

Bestil tilbud

Synoptisk eftersyn

Medarbejderne kan til enhver tid komme ind i deres lokale Synoptik og få efterset, justeret og renset brillerne med ultralyd. Det fjerner snavs – også på svært tilgængelige steder – og holder brillerne i tip-top stand.

2 års brillegaranti

Vi yder 2 års produktgaranti på brillerne. Det giver både dig og dine medarbejdere tryghed med i købet.

30 års erfaring

Synoptik har mere end 30 års erfaring med at levere briller af høj kvalitet til danske arbejdspladser. Det giver din virksomhed og dine medarbejdere den bedste og mest fleksible firmaaftale på markedet.

0 kr. i oprettelse

Du betaler ikke noget for at oprette en Synoptik firmaaftale, ligesom du heller ikke forpligter dig til minimumskøb eller lignende. Aftalen er ganske enkelt både gratis og uforpligtende.

Kvalitet i stel og glas

I Synoptik forhandler vi kun stel og glas, der lever op til vores høje kvalitetsstandard. Kun på den måde kan vi sikre dine medarbejderes tilfredshed og optimale komfort hver dag.

Hør mere om de synoptiske firmafordele

Vil du vide mere om de Synoptiske Firmafordele eller Synoptiks firmaaftale, kan du blive kontaktet af en af vores konsulenter.

Ring til os på tlf. 36 73 76 55 eller send en mail til business@synoptik.dk. Så tager vi kontakt til dig.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt