Carrera

7 Resultater
Relevans

Carrera briller - på vilde eventyr

Det østrigske brillemærke Carrera blev grundlagt i 1956 - inspireret af den legendariske og risikofyldte motorsportskonkurrence 'Carrera Panamericana', som strakte sig gennem hele Mexico. Det rodfæstede Carreras værdier: At fremstille produkter for modige sportsudøvere. Bl.a. i form af hjelme, goggles og briller.

Carrera briller er kendetegnet ved en autentisk stil med stor personlighed og er som skræddersyet til dig med en aktiv livsstil, der gerne vil skille dig ud fra mængden. Har du en aktiv livsstil og samtidig interesserer dig for ny brillemode, er briller fra Carrera altså en sikker vinder for dig.

Lyst til at prøve et par Carrera briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede nu. Vores autoriserede optikere kan udmåle din præcise synsstyrke og sørge for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt med dine Carrera briller. Uanset om det er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som brillerne skal korrigere for.

Efterfølgende får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Carrera briller, der klæder dig bedst. Med stor viden om den nyeste brillemode, din ansigtsform, dit ansigts enkelte dele og meget mere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.