Kontaktlinser og makeup

Kontaktlinser giver dig større frihed i alle dine hverdagssituationer og -handlinger. Det gælder også, når du skal bruge og lægge makeup. Kombinationen af kontaktlinser og makeup har nemlig ingen begrænsninger. Du kan udtrykke dig frit, og der er intet brillestel, som kan fjerne fokus fra dit naturlige udtryk.

Der er en række hensyn, du med fordel kan tage, når du skal bruge kontaktlinser og makeup. Læs vores kontaktlinsespecialisters ekspertråd her, eller bestil tid til at opleve friheden ved kontaktlinser gratis i de første 10 dage i dit nye kontaktlinseabonnement.

OPLEV KONTAKTLINSER GRATIS

Rækkefølgen på kontaktlinser og makeup gør en synlig forskel

  1. Tag kontaktlinserne på, før du lægger makeup: På den måde kan du tydeligt se, hvad du foretager dig. Bl.a. om du sætter dine kontaktlinser oven i f.eks. mascara eller pudder, som kan overføre bakterier til dine øjne.
  2. Tag kontaktlinserne af, før du fjerner din makeup: Det er som regel ikke et detaljeret arbejde at fjerne makeup, og du giver dig samtidig bedre forudsætninger for at undgå, at dine kontaktlinser kommer i kontakt med din makeup.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Vandfast makeup egner sig bedst til kontaktlinser

Med vandfast makeup som mascara og eyeliner kan du forhindre, at makeuppen drysser eller flyder ud på dine kontaktlinser. Det kan ikke kun forstyrre dit syns skarphed. Makeups mikroorganismer kan også påvirke dine øjnes sundhed og føre til hævede, betændte eller røde øjne, hvis de kommer i kontakt med dine kontaktlinser og ikke bliver renset med kontaktlinsevæske eller sterilt saltvand.

Derudover anbefaler vi dig at:

  • Bruge hypoallergisk eller oliefri makeup og makeupfjerner
  • Undgå at have kontaktlinser på, når du får farvet eller permanentet dit hår, da kemikalierne kan irritere dine øjne
  • Komme hårspray på, inden du tager dine kontaktlinser på. Hvis du allerede har dine linser på, skal du sørge for at lukke øjnene, når du bruger hårspray

SE UDVALG AF KONTAKTLINSEVÆSKE

Kig ind hos vores kontaktlinsespecialister ved tegn på irritation

Det sker for selv den bedste, at kontaktlinserne ved et uheld kommer i kontakt med makeuppen og øjnene. Ved uheld med dine kontaktlinser og makeup skal du ikke tøve med at kigge ind hos vores kontaktlinsespecialister, som du finder i din lokale Synoptik.

Med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr kan vi undersøge dine øjnes sundhed og ikke kun kortlægge, om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, har bygningsfejl eller alderssyn. Vi undersøger dig nemlig også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Alt det gør vi i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Oplev friheden med et fleksibelt kontaktlinseabonnement

Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du ikke kun nyde dit skarpere syn. Vores abonnementsspecialister kan skræddersy et væld af eksklusive fordele til dig og dit syn, som giver dig større frihed i din hverdag.

Ud over hele 33% rabat ift. dine kontaktlinsers normale kontantpris, fri levering til din hjemmeadresse og løbende kontakt med førende kontaktlinsespecialister kan du bl.a. nyde:

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.