Køb solbriller online
-

Solbriller byttes helt frem til 15.01.2022

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller Herrer

20 Resultater
Sortér efter
Relevans

Solbriller til mænd

Solbriller er uundværlige på solskinsdage. Hele året rundt. I vores omfattende udvalg af solbriller til mænd finder du populære kvalitets- og designermærker til skarpe priser. Vi har altid gode priser og ofte skarpe tilbud på solbriller til mænd. Her på siden kan du finde præcis de solbriller, du mangler for at fuldende dit sommerlook og din garderobe.

Vi har både kreative solbriller i finurlige designs og diskrete herresolbriller – og alt, hvad du ellers kunne ønske dig. Dine muligheder for at finde dine nye solbriller til herre er mange i Synoptik.

Solbriller er mandens smykke

Mode til mænd har sjældent indeholdt accessories som f.eks. smykker. Hvor accessories historisk set har været noget, som kvinder har dyrket og brugt i form af smykker, briller, tasker og sko, har mænd ikke haft samme muligheder for at udtrykke sig og understrege deres personlighed med et smykke. Det er imidlertid ved at skifte. Tydeligvis. Førende modehuse præsenterer nu flere og flere kollektioner med smykker til mænd. Det gælder lige fra et high-street-brand som Zara til high-end-brands som Burberry og Gucci.

Især solbriller til mænd er et gennemgående element, der bliver et mere og mere udbredt smykke. Der findes en masse klassiske herremodeller fra kendte mærker, som klæder mange mænd. De flotte designs på solbriller til mænd, der hitter overalt i verden, kan være fast inventar i garderoben sæson efter sæson. Med fordel. Og det er de. Hele verden rundt.

Hvis du som kvinde leder efter gaven til manden, der har alt, er solbriller til herrer en god idé, som du aldrig går alt i byen med.

Stort udvalg af designersolbriller til mænd

Hos Synoptik finder du et stort udvalg af designersolbriller til mænd. Vi har herresolbriller fra de populære mærker. Lige fra  Ray-Ban til Emporio ArmaniHugo Boss og mange flere kendte mærker. Uanset hvordan din stil er, finder du et par lækre solbriller til herrer, der passer dig, hos os.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af herresolbriller fra de bedste og mest populære solbrillemærker. Vi har designersolbriller til mænd i mange forskellige stilarter, og vi har uden tvivl også et par, der passer til dig. Gå blot på opdagelse i vores omfattende udvalg af solbriller til herrer.

Hvis du finder et par herresolbriller, du kan lide, kan du prøve dem med vores Virtual-Try-On-system og få et indtryk af, hvordan de passer til lige præcis dit ansigt. Du kan roligt bestille dem, selvom du ikke har prøvet dem. Vi tilbyder nemlig fri retur. Det giver dig mulighed for at prøve dem derhjemme i ro og mag, og hvis du fortryder dit køb, kan du blot sende dem tilbage – kvit og frit.

Solbrillemoden for herrer i 2021

Solbrillemoden for mænd har I mange år været domineret af de helt klassiske Wayfarer- eller Aviator-solbriller. Mange solbrillebrands har år efter år haft fokus på de populære stelmodeller. Det har imidlertid ændret sig i solbrillemoden for mænd i 2021.

Solbrillemoden for mænd i 2021 trækker stærke referencer til 90’erne. De stærkeste referencer kommer fra 90’er-kultfænomenerne som Oasis og Brad Pitt i Fight Club. Har du mod på en nichesolbrille, er de firkantede og smalle solbriller a la de, som rapperen Tyler The Creator bar, et moderigtigt valg, der får dig til at stråle i solen.

I herremoden for solbriller i 2021 har du altså mulighed for både at vælge en sikker vinder som Wayfarer eller Aviator, eller du kan hoppe med på bølgen, hvor det er 90’ernes retrostil, der hitter. Dine muligheder er med andre ord mange for at finde de bedste solbriller til mænd.

Solbriller i den helt rigtige stil

Solbrillemoden skifter fra sæson til sæson. Hos Synoptik finder du altid de nyeste og førende solbrillekollektioner til mænd. I din lokale Synoptik kan du også få vejledning om de nyeste tendenser inden for solbriller til herrer af vores uddannede brillestylister, der har speciale i at finde de bedste solbriller til mænd til dig.

Uanset hvilken stil du er til, finder du lækre solbriller til herrer hos os, der passer til din stil. Vi har et bredt udvalg af de nyeste solbriller til herrer, ligesom du også altid finder klassiske stel i tidløse designs.

Der findes naturligvis flere guides til, hvordan du finder det rigtige par solbriller til din mand. Det er vigtigt, at du ved, hvilken ansigtsform han har. På den måde kan du vælge det stel, der fremhæver hans ansigtstræk. Derudover skal du også vide, om han er mest til en klassisk Wayfarer-solbrille, eller om han er mere til unikt og eksperimenterende udtryk, som f.eks. runde solbriller kan give.

Hvad er dit budget?

Gode solbriller til herrer kommer i mange forskellige prisklasser. Uanset hvad dit budget er, kan du finde et par moderigtige solbriller til herrer i høj kvalitet hos os. Og tilmed til gode priser. Øverst på siden kan du filtrere på pris. På den måde får du kun vist de herresolbriller, der falder inden for dit budget.

Hvis du finder et par solbriller til mænd, der er lige dig, men som ligger uden for dit budget, kan vi hjælpe dig gennem vores synoptiske finansiering i vores fysiske butikker. Her kan du betale i rater i helt op til 48 måneder. Det gør det både nemt og overskueligt at købe dine nye kvalitetssolbriller.

Solbriller med styrke

Solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør til dit udseende, som alle modebevidste mænd elsker. Det er også en effektiv måde at passe på dine øjne i solen. Solens UV-stråler er nemlig usunde for dine øjne. I hvert fald hvis dine solbriller ikke beskytter dine øjne optimalt. Derfor er det vigtigt, at du vælger et par solbriller med 100% UV-beskyttelse.

I vores udvalg af solbriller til herrer finder du kun solbriller med 100% UV-beskyttelse. Af den årsag kan du roligt gå ud i solen på alle årstider med et par solbriller fra vores store udvalg af solbriller til herrer.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.