Optikere i Aalborg

Synoptik – din optiker i Aalborg

I Danmarks fjerdestørste by Aalborg, skal du ikke lede længe efter en optiker. I Aalborg finder du både en optiker på Algade, på Bispensgade og i Aalborg Storcenter.

I vores brillebutikker i Aalborg bliver du mødt af autoriserede optikere. Vi kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn og måle din synsstyrke på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek.

I alle Synoptiks brillebutikker i Aalborg kan du gå på opdagelse i et omfattende udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser. Alle af den bedste kvalitet og fra populære mærker.

Køb dine briller i Aalborg

Hvis du har brug for hjælp til at vælge briller, står vores autoriserede optikere og uddannede brillestylister i Aalborg altid klar med gode råd og vejledning.

Alle vores optikere har stor viden om briller, læsebriller og flerstyrkeglas. Vi kan altså hjælpe dig med at finde et par briller, der passer til netop dig.

Når vores uddannede brillestylister hjælper dig med at finde nye briller, kigger vi bl.a. på din ansigtsform og dine ansigtstræk. Ligesom vi bruger vores store viden om sæsonens nyeste brillemode.

Hos Synoptik har vi altid stor fokus på at finde briller, der matcher dig og dine behov. Køber du dine briller hos en Synoptik optiker i Aalborg, kan vores optikere derfor give dig kyndig vejledning om alt fra design til materialer.

Stort udvalg af briller til mænd og kvinder i Aalborg

Hos din optiker i Aalborg kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af briller til mænd og kvinder fra førende designermærker. Eksempelvis Ray-Ban, Tom Ford, Emporio Armani, Gucci, Hugo Boss og mange, mange flere.

Fælles for alle Synoptiks briller er, at de er nøje udvalgt for at sikre dig den højeste kvalitet.

Synoptiks optikere i Aalborg kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller, solbriller eller linser. Uanset hvilken Synoptik brillebutik du besøger i Aalborg, kan du være sikker på at få ekspertrådgivning af hver enkelt optiker.

Få en synstest i Aalborg

I vores brillebutikker i Aalborg kan du bestille tid til en synstest, hvor vi måler din præcise synsstyrke og kortlægger, om du f.eks. er nærsynetlangsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn.

I synstesten undersøger vores autoriserede optikere også dine øjnes sundhed. Det gør vi bl.a. ved at foretage en synsfeltsundersøgelse, hvor vi også måler trykket i dine øjne.

På den måde kan vi bl.a. opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som grå stær og grøn stær, som kan føre til synstab i varierende grad.

Bestil kontaktlinser hos din optiker i Aalborg

Når du har fået foretaget en kontaktlinsesynsprøve, kan vores optikere i Aalborg vejlede dig om fordele ved kontaktlinser og hjælpe dig med at finde den rette kontaktlinseløsning for dig.

Dit valg af prisen på dine kontaktlinser afhænger bl.a. af, om du vil have endagslinser eller månedslinser.

I vores brillebutikker i Aalborg kan du gå på opdagelse i kontaktlinser fra alle de populære kontaktlinsemærker. Kig blot forbi din optiker i Aalborg, og se dine mange muligheder.

Fordele når du køber briller i Aalborg

Vores optikere i Aalborg er først tilfredse, når du er tilfreds. Som kunde i Synoptik har du en række kundefordele, som sikrer dig, at du er lige så glad for dine briller efter noget tid, som når du lige har købt dem.

I vores Synoptik brillebutikker i Aalborg kan du altid få renset dine briller med avanceret ultralyd og få justeret hængslerne på dine briller.

Med brillebutikker flere steder i Aalborg kan du altid finde en optiker i nærheden af dig.

Synsprøve med sundhedstjek hos Synoptik i Aalborg

Hos Synoptik i Aalborg kan du få en grundig Synsprøve med sundhedstjek udført af førende autoriserede optikere. 

I Synoptik ved vi, at dit syns skarphed og din øjensundhed er altafgørende for din livskvalitet.

Når du får en udvidet synsprøve i en af vores brillebutikker i Aalborg, indeholder synstjekket også et væld af grundige undersøgelser. På den måde kan vi sikre, at dine øjne er sunde og skarpe.

For at komme eventuelle udfordringer i forkøbet og korrigere for en ændret synsstyrke, vil du som kunde i Synoptik løbende blive indkaldt til en ny synsprøve hos din lokale optiker.

Vi ses hos din nærmeste optiker i Aalborg.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt