Endagslinser

Endagslinser, eller 1-dagslinser, er lavet til at blive brugt en dag ad gangen. Det vil sige, at du bruger et par nye endagslinser hver dag. I modsætning til månedslinser behøver du derfor ikke rengøre dine endagslinser. Det betyder også, at du hverken har behov for kontaktlinsevæske eller et kontaktlinseetui til efter dit brug af dine 1-dagslinser.

KØB ENDAGSLINSER ONLINE

Udviklingen af endagslinser har været hurtig de seneste år, og mange flere kan i dag have glæde af endagslinser end for bare få år siden. Hos Synoptik har vi mange års erfaring med alle typer af kontaktlinser. Herunder også endagslinser, som vi var nogen af de første til at introducere i Danmark.

Endagslinser er perfekte til dig, der ønsker en nem og sikker løsning for dine øjne og dit syn.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE & PRØV KONTAKTLINSER

9 fordele ved endagslinser

  • Ny, frisk kontaktlinse hver dag
  • Optimal komfort hver dag
  • Lige god synsskarphed hver dag
  • Færre allergiske reaktioner
  • Ingen risiko for belægning på kontaktlinserne
  • Intet besvær med og ingen udgifter til kontaktlinsevæske
  • Ingen allergi overfor kontaktlinsevæske
  • Lette at håndtere og bruge
  • Perfekte til at supplere med brillebrug

Endagslinser findes i alle prisklasser og med forskellige unikke egenskaber, som kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

Er endagslinser det rette valg for dig?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge endagslinser eller månedslinser? Så kom ned i din lokale Synoptik. Her kan vores kontaktlinsespecialister give dig ekspertrådgivning om endagslinser og gøre dig klogere på de bedste endagslinser til netop dig og dit syn.

Hvis du beslutter dig for at bestille endagslinser, lærer vi dig naturligvis, hvordan du tager dem af og på. Det kan godt kræve lidt øvelse at lære at bruge endagslinser og kontaktlinser i det hele taget. I starten kan du måske mærke kontaktlinsen i dit øje. Det er helt normalt. Efter lidt tid vil du automatisk vænne dig til det.

Hvis endagslinser alligevel ikke er det rette valg for dig, kan vi hjælpe dig med at finde et par kvalitetsbriller fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Tom Ford, Hugo Boss, Saint Laurent, Tommy Hilfiger, Marc JacobsHeritage og mange andre populære designermærker.

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

Få endagslinser på abonnement

Hos Synoptik kan du abonnere på endagslinser og 1-dagslinser. Det giver dig en række eksklusive fordele, og det er både nemt og praktisk. Når du abonnerer på endagslinser, modtager du automatisk dine endagslinser på din hjemmadresse hver måned. Du slipper derfor for at huske at bestille nye kontaktlinser, ligesom du slipper for at hente dem i din lokale Synoptik.

Hos Synoptik får du et 100% fleksibelt abonnement: Du vælger helt selv, hvor mange dage du vil have kontaktlinser til. 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 dage om ugen? Valget er dit. Du kan nemlig skræddersy dit abonnement til præcis dine behov. Prisen reguleres naturligvis herefter.

Få et væld af eksklusive fordele med endagslinser på abonnement

Når du abonnerer på endagslinser hos os, får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Sådan bruger du endagslinser

Når du bruger endagslinser, skal du skifte dine kontaktlinser hver dag. Vi anbefaler, at du ikke genbruger eller sover med dine endagslinser. Du kan dog sagtens lade kontaktlinserne sidde i, hvis du tager en middagslur eller lukker øjnene i toget efter en lang dag.

Endagslinser er nemme og praktiske. Endagslinser er bløde, og når du først har vænnet dig til at bruge endagslinser, kan du ikke mærke, at du har dine endagslinser på. Hvis du gerne vil bruge kontaktlinser i flere dage i træk, altså genanvendelige kontaktlinser, kan du prøve vores månedslinser.

Prøv endagslinser gratis i 10 dage

Vi vil være sikre på, at du træffer det helt rigtige valg. Derfor giver vi dig mulighed for at prøve endagslinser gratis i hele 10 dage. Prisen for din synsprøve bliver naturligvis refunderet, hvis du vælger at starte et kontaktlinseabonnement hos os.

Kontaktlinser starter ved kun 41 kr. / måned i Synoptik, og du kan med vores fleksible abonnementer få kontaktlinser fra 1-7 dage om ugen, så det passer præcis til dig og din livsstil.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE & PRØV KONTAKTLINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt