Endagslinser

Endagslinser er lavet til at blive brugt én dag. Det vil sige, du bruger et par nye kontaktlinser hver dag. I modsætning til månedslinser behøver du derfor ikke rengøre dine endagslinser, hvilket betyder, at du hverken har behov for kontaktlinsevæske eller et kontaktlinseetui.

Køb endagslinser online

Udviklingen af endagslinser har været hurtig de seneste år, og mange flere kan i dag have glæde af endagslinser end for bare få år siden. Hos Synoptik har vi mange års erfaring med alle typer af kontaktlinser – herunder også endagslinser.

Endagslinser er perfekte til dig, der ønsker en nem og sikker løsning for dine øjne og dit syn.

Bestil tid

10 fordele ved endagslinser

  • Ny, frisk kontaktlinse hver dag
  • Komforten er optimal hver dag
  • Skarpheden på dit syn er lige god hver dag
  • Færre allergiske reaktioner
  • Ingen risiko for belægning på kontaktlinserne
  • Intet besvær med og ingen udgifter til kontaktlinsevæske
  • Ingen allergi overfor kontaktlinsevæske
  • Lette at håndtere og bruge
  • Perfekte, hvis du bruger briller nogle gange
  • Endagslinser findes i alle prisklasser og med forskellige egenskaber

Er endagslinser det rette valg for dig?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge endagslinser eller månedslinser? Så kom ned i din lokale Synoptik. Her kan du snakke med en af vores autoriserede optikere om dine tanker og eventuelle bekymringer ved at skulle begynde med at bruge endagslinser. Du kan få svar på alle dine spørgsmål om endagslinser, så du kan træffe det rigtige valg for dig.

Hvis du beslutter dig for at bestille endagslinser, lærer vi dig naturligvis, hvordan du tager dem af og på. Det kan godt kræve lidt øvelse at lære at bruge kontaktlinser. I starten kan du måske mærke kontaktlinsen i øjet. Det er helt normalt. Efter lidt tid vil du automatisk vænne dig til det. Hvis endagslinser alligevel ikke er det rette valg for dig, kan vi hjælpe dig med at finde et par flotte kvalitetsbriller.

Køb endagslinser på abonnement

Hos Synoptik kan du abonnere på endagslinser. Det giver dig en række fordele, og det er både nemt og praktisk. Når du abonnerer på endagslinser, modtager du automatisk dine kontaktlinser i din postkasse hver måned. Du slipper derfor for at huske at bestille nye kontaktlinser, ligesom du slipper for at hente dem i din lokale Synoptik-butik.

Hos Synoptik får du et 100 % fleksibelt abonnement: Du vælger helt selv, hvor mange dage du vil have kontaktlinser til. 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 dage om ugen? Valget er dit. Du kan nemlig skræddersy dit abonnement til præcis dine behov – og prisen reguleres naturligvis herefter.

Når du abonnerer på endagslinser hos Synoptik, får du mange fordele – blandt andet altid 25 % på briller, brilleglas og solbriller med og uden styrke. Hvis du er kontaktlinseabonnent og gerne vil købe solbriller online, kan du få en rabatkode af vores kundeteam. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

Læs meget mere om de mange fordele her.

Sådan bruger du endagslinser

Når du bruger endagslinser, skal du skifte kontaktlinser hver dag. Vi anbefaler, at du ikke genbruger eller sover med dine endagslinser. Du kan dog sagtens lade kontaktlinserne sidde i, hvis du tager en middagslur eller lukker øjnene i toget efter en lang dag.

Endagslinser er nemme og praktiske. De er bløde, og når du først har vænnet dig til at bruge endagslinser, kan du ikke mærke, at du har dem på. Hvis du gerne vil bruge kontaktlinser i flere dage i træk, så prøv vores månedslinser.

Prøv endagslinser gratis i 10 dage

Vi vil være sikre på, at du træffer det helt rigtige valg. Derfor giver vi dig mulighed for at prøve endagslinser gratis i hele 10 dage – og omkostningerne til synsprøven bliver refunderet, hvis du ikke har lyst til at fortsætte med dine endagslinser på vores kontaktlinseabonnement med masser af fordele.

Kontaktlinser starter ved kun 41 kr. / måned i Synoptik, og du kan med vores fleksible abonnementer få kontaktlinser fra 1-7 dage om ugen, så det passer præcis til dig og din livsstil.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser