Køb solbriller online
-

Solbriller byttes helt frem til 15.01.2022

Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Solbriller Damer

17 Resultater
Sortér efter
Relevans

Stort udvalg af solbriller til damer

Hos Synoptik finder du altid et bredt udvalg af solbriller til damer. Her på siden kan du se hele vores udvalg af dame solbriller og købe dine favoritsolbriller. Du kan endda prøve solbrillerne online ved at klikke ind på de enkelte solbriller og trykke på ikonet med solbriller. Vi hjælper dig med at finde de retter briller, der har den perfekte form, og som passer til dit ansigt. Du kan altid tage ned i din lokale Synoptik, hvor du kan få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde et par solbriller til damer, der klæder dig bedst. 

 

Hvis du finder et par solbriller til damer på siden, som du gerne vil prøve, er du også altid velkommen til at prøve dem i en af vores mange fysiske butikker. Hvis de solbriller, du gerne vil prøve, ikke er hjemme i butikken, kan vi nemt bestille dem hjem til dig

Designersolbriller til damer fra de bedste mærker

I Synoptik finder du solbriller til damer fra alle de bedste og mest populære designermærker. Vores udvalg af designersolbriller er altid stort, og vi opdaterer løbende vores sortiment, så vi altid kan tilbyde dig de nyeste solbriller på markedet – fra alle de førende modehuse. Når der kommer nye solbriller til kvinder fra de designermærker, vi forhandler, er de derfor at finde online på siden her. Hvis du er på udkig efter noget særligt, kan det derfor godt betale sig at holde øje med vores sortiment online løbende. Er du i tvivl om, hvilket par solbriller du gerne vil have? På siden her kan du se de mest populære solbriller lige nu og finde inspiration til dit næste solbrillekøb.

 

Hos Synoptik finder du solbriller til kvinder fra alle de bedste mærker. Solbrillerne er af høj kvalitet, smukt design og lækre detaljer.  Find bl.a. populære designersolbriller som Ray-BanGucciPradaSaint Laurent og Burberry, som alle tilbyder solbriller til kvinder i flotte designs og af høj kvalitet. Vores sortiment af designersolbriller til damer er altid stort. På den måde har du gode forudsætninger for at finde nogen, der falder i din smag.

 

Moderigtige solbriller til damer - sommerens must have

Når sommeren nærmer sig, og solstrålerne langsomt kommer tilbage, er solbriller en vigtig accessory, du ikke kan undvære. Solbriller er sommerens must have, og hos Synoptik tilbyder vi kvalitetssolbriller, der både er praktiske, stilfulde og moderigtige. Vi holder altid øje med de nyeste trends og tendenser inden for solbriller til damer, så vi kan tilbyde dig de bedste og nyeste solbriller. Solbriller er uundværlige på en solrig sommerdag og en investering, du ikke vil fortryde.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller der klæder dig bedst, kan du få ekspertrådgivning af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik.

Solbriller til ethvert budget

Uanset hvad dit budget er, finder du et bredt udvalg af solbriller til damer hos os. Øverst på siden finder du forskellige filtre. Her kan du bl.a. filtrere på pris og brand. På den måde får du kun vist de solbriller til damer, som er inden for dit budget. 

 

Nogle af vores billigere solbrillemærker, der laver populære moderigtige solbriller til damer, er SeenSolaris og In Style. Også her får du naturligvis 100% UV-beskyttelse og høj kvalitet.

Pas på dine øjne i solen

Et par flotte solbriller er uundværlige for de fleste kvinder, fordi de er prikken over i’et på ethvert forårs-, efterårs- og sommerlook. Men solbriller er mere end blot god stil. Det er også optimal øjenbeskyttelse. Alle de solbriller til damer, du finder i vores sortiment, yder 100% UV-beskyttelse. Det betyder, at du trygt kan åbne dine øjne, når solen skinner.

 

100% UV-beskyttelse er afgørende, når du opholder dig i solen. Solen udstråler UV-lys, som er usundt for dine øjne og den sarte hud omkring dem. I hvert fald hvis dine øjne og huden ikke er UV-beskyttet. Derfor er det vigtigt at vælge et par solbriller, der beskytter dine øjne optimalt. Netop optimal øjenbeskyttelse i solen er du garanteret med et par solbriller til damer fra vores omfattende sortiment, som alle yder 100% UV-beskyttelse. Kun det bedste er godt nok til dig og dine øjne.

 

Solbriller til damer med styrke

Hvis du bruger briller til hverdag, er et par solbriller med styrke en uundværlig tilføjelse til din brillegarderobe.  Stort set alle solbriller til damer kan laves med styrke. På den måde kan du både stille skarpt, beskytte dine øjne og se stilfuld ud, når solen forkæler dig.

 

Solbriller med styrke er gode at have i mange situationer. Både når du ligger på stranden, færdes i trafikken eller ønsker at læse en god bog i solens blændende stråler. I alle situationer er solbriller med styrke ideelle og sikrer dig et optimalt syn.

 

Har du behov for styrke i dine solbriller til damer? Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek allerede nu. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at få alle dit livs små øjeblikke med i solen.

 

Med i synsprøven får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi bl.a. dine øjne for eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Bestil tid

Få solbriller til dame med styrke på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få solbriller med styrke til damer på abonnement. I et All-Inclusive™ Abonnement lejer du minimum 2 par briller eller solbriller til damer med styrke. Hvis du har kontaktlinser hos os, kan du nøjes med 1 par.

 

Udover briller, solbriller med styrke og kontaktlinser efter behov får du et væld af fantastiske fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov, eksklusive tryghedsordning ved skade eller bortkomst og meget, meget mere. Alt sammen til en fast, månedlig pris – og altid uden uforudsete udgifter.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.