Fri levering til butik
Altid fri retur online
Returret til 10.01.24

David Beckham solbriller

3 Resultater
Relevans

David Beckham – ikoniske og eksklusive solbriller

David Beckham er ikke kun kendt for sine evner på en fodboldbane. Han er også kendt som et af verdens største modeikoner, der kontant sætter standarden for ny mode.

Han har med sine mange kollektioner med David Beckham solbriller, der alle yder 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne optimalt imod solens usunde UV-lys, taget modeverden med storm.

Altid afstemt med sæsonens solbrilletrends

Med sin nye kollektion af detaljerige David Beckham solbriller formår han at bygge videre på det modeimperium, han har skabt over de seneste år. Målrettet og ambitiøst.

Solbriller fra David Beckham bærer præg af at have et modeikon som afsender. De indeholder ekstravagante detaljer, som gør dem til en sikker vinder for dig, der foretrækker et casual og eksklusivt look. Og et udseende, der er afstemt med solbrillemodens aktuelle trends.

Formålet med solbrillerne er entydigt: Du skal kunne foretage dig, præcis hvad du vil. Det viser han med en unik detalje i designet – en talisman i form af en vinge, der symboliserer den frihed, solbrillerne giver dit udtryk. Detaljen på solbriller fra David Beckham viser også, hvor velovervejet og detaljeret kollektionen er.

David Beckham solbriller er til dig, der er mode- og kvalitetsorienteret. Til dig, der foretrækker et look med exceptionel stil og kvalitet. Præcis som David Beckham selv er kendt for.

Prøv David Beckham solbriller hos Synoptik

Køb David Beckham solbriller online her på synoptik.dk – eller prøv David Beckhams ikoniske og eksklusive kvalitetssolbriller i din lokale Synoptik.

Solbriller med styrke? Bestil tid i dag

Bruger du briller til daglig, vil du blive glad for solbriller med styrke. Faktisk er de nærmest nødvendige for at sikre dig et skarpt syn i solen.

I Synoptik kan du naturligvis også få dine nye David Beckham solbriller med din unikke styrke. Bestil blot tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og få målt din styrke af vores autoriserede optikere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt

David Beckham solbriller fås i følgende butikker:

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK