Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

David Beckham solbriller

7 Resultater
Sortér efter
Relevans

David Beckham – ikoniske og eksklusive solbriller

David Beckham er ikke kun kendt for sine evner på en fodboldbane. Han er også kendt som et af verdens største modeikoner, der kontant sætter standarden for ny mode.

Han har med sine mange kollektioner med David Beckham-solbriller, der alle yder 100% UV-beskyttelse, taget modeverden med storm, og med sin nye kollektion af detaljerige solbriller formår han at bygge videre på det modeimperium, han har skabt over de seneste år. Solbriller fra David Beckham bærer præg af at have et modeikon som afsender: De indeholder ekstravagante detaljer, som gør dem til en sikker vinder for dig, der foretrækker et casual, ambitiøst og eksklusivt look. Og et udseende, der er afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

Formålet med solbrillerne er entydigt: Du skal kunne foretage dig, præcis hvad du vil. Det viser han med en unik detalje i designet – en talisman i form af en vinge, der symboliserer den frihed, brillerne giver dit look. Detaljen giver også hurtigt et indtryk af, hvor velovervejet og detaljeret kollektionen er.

David Beckham-solbriller er til dig, der er mode- og kvalitetsorienteret. Til dig, der foretrækker et look med exceptionel stil og kvalitet. Præcis som David Beckham selv er kendt for.

Prøv David Beckham-solbriller hos Synoptik

Køb David Beckham-solbriller online her på synoptik.dk – eller prøv David Beckhams ikoniske og eksklusive kvalitetssolbriller i din lokale Synoptik. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du har behov for David Beckham-solbriller med styrke. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at du kan se skarpt i solen.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.

David Beckham-solbriller fås i følgende butikker:

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK