Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

David Beckham solbriller

0 Resultater
Relevans

Filtre

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

David Beckham – ikoniske og eksklusive solbriller

David Beckham er ikke kun kendt for sine evner på en fodboldbane. Han er også kendt som et af verdens største modeikoner, der kontant sætter standarden for ny mode.

Han har med sine mange kollektioner med David Beckham-solbriller, der alle yder 100% UV-beskyttelse for at beskytte dine øjne optimalt imod solens usunde UV-lys, taget modeverden med storm. Med sin nye kollektion af detaljerige David Beckham-solbriller formår han at bygge videre på det modeimperium, han har skabt over de seneste år. Målrettet og ambitiøst. Solbriller fra David Beckham bærer præg af at have et modeikon som afsender. De indeholder ekstravagante detaljer, som gør dem til en sikker vinder for dig, der foretrækker et casual og eksklusivt look. Og et udseende, der er afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

Formålet med solbrillerne er entydigt: Du skal kunne foretage dig, præcis hvad du vil. Det viser han med en unik detalje i designet – en talisman i form af en vinge, der symboliserer den frihed, solbrillerne giver dit look. Detaljen på solbriller fra David Beckham viser også, hvor velovervejet og detaljeret kollektionen er.

David Beckham-solbriller er til dig, der er mode- og kvalitetsorienteret. Til dig, der foretrækker et look med exceptionel stil og kvalitet. Præcis som David Beckham selv er kendt for.

Prøv David Beckham-solbriller hos Synoptik

Køb David Beckham-solbriller online her på synoptik.dk – eller prøv David Beckhams ikoniske og eksklusive kvalitetssolbriller i din lokale Synoptik. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du har behov for David Beckham-solbriller med styrke. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at du kan se skarpt i solen.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.

David Beckham-solbriller fås i følgende butikker:

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK