Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Guldsolbriller - køb online

52 Resultater
Relevans

Solbriller med styrke?

Book tid

Ray-Ban - Stilikoner siden 1937

Se alle Ray-Bans
21%
Du har set 21 af 52 produkter
Vis flere resultater

Find dine guldsolbriller i Synoptik

I Synoptik finder du alt fra sorte solbriller til brune solbriller og modeller i runde stelformer og cat eye former fra førende designermærker. Guldsolbriller er ingen undtagelse.

Guldsolbriller emmer af luksus og elegance. Den forgyldede farve på stellene kan fuldende ethvert udseende. Da solbriller i guld dukkede op i markedet, blev de fremstillet i massivt guld og var udsmykket med ædelsten. I 1940'erne blev de eksklusive guldsolbriller imidlertid produceret i både lettere og mere økonomisk overkommelige materialer.

Guldsolbriller gik af mode i nogle årtier, men fik senere et comeback med vintagestel og retroinspirerede stelformer, der blev båret af prominente personer som Ali Wong, Brad Pitt og Gigi Hadid.

I dag er de igen blevet et populært valg blandt solbrilleelskere, der vil beskytte deres øjne mod solens ultraviolette lys. Og hos personer, der vil udtrykke sig med mærker som Ray-Ban, Tom Ford, Versace, Gucci og Chloé.

Guldsolbriller til herrer og damer

Solbriller i guld hjælper dig med at understrege din personlige stil. Uanset dit køn. Guldsolbriller kan altså bæres af både mænd og kvinder.

Når du skal vælge dine solbriller, er det en god idé at have øje for både størrelsen og formen på stellet.

Hvis du går efter et minimalistisk udtryk, kan du med fordel kigge efter tynde og runde solbriller i guld. Dyrker du derimod solbriller, der kan give dig et mere nutidigt udtryk, er firkantede solbriller i guld et oplagt valg.

Pilotsolbriller med guldstel eller cat eye solbriller i guld er perfekte, hvis du ønsker et tidløst udtryk. De klassiske unisex guldsolbriller fra Ray-Ban, også kendt som aviatorstel, har en tynd ramme i gyldne nuancer, som sikrer dig solbriller til alle anledninger.

Hvilken glasfarve skal jeg vælge?

Det er ikke uden betydning, hvilken farve på dine guldsolbrillers glas du vælger. Glasfarver findes med forskellige egenskaber.

Guldsolbriller med brune glas giver en varm og beroligende tone, der fremhæver kontraster. Det er bl.a.en fordel, når du nyder livet i naturen. Gyldne eller orangetonede glas giver dig god kontrast i svagt lys, mens grå glas er gode til cykling eller bilkørsel. Søger du en god allround glasfarve, er grønne glas ideelle.

Hos Synoptik har du mulighed for selv at vælge glasfarven på dine guldsolbriller. Ligesom du også kan vælge en overfladebehandling, der forbedrer din beskyttelse mod sollys.

Hvis du vil opleve ultimativ synskomfort, er guldsolbriller med polariserede glas mere effektive end andre glastyper. Polariserede solbrilleglas er populære, fordi de reducerer genskin fra solen fra bl.a. våde og glatte overflader. Solbrilleglassene egner sig derfor især til aktiviteter som skiløb, fiskeri og bilkørsel.

Beskyt dine øjne med 100% UV-beskyttelse

UV-lys er ikke til at spøge med. Det kan påvirke dine øjnes sundhed og føre til forandringer på et senere stadie. Heldigvis kan du beskytte dine øjne ved at bruge solbriller med UV-beskyttelse.

Uanset hvilke guldsolbriller du vælger fra vores udvalg, er du garanteret optimal øjenbeskyttelse i solen. Alle er CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse.

Hvilke solbrillestel i guld passer til dig?

Solbriller i guld har i dag for alvor genvundet sin plads i modebranchen og sæsonens solbrillemode. Modedefinerende mærker som GucciBurberry og Miu Miu har specielt været medvirkende til solbrillernes store succes.

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbrillestel i guld der klæder dig , kan du altid besøge vores brillestylister i din lokale Synoptik. Ved at kigge på din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og dine ansigtstræk hjælper vi dig med at finde de bedste guldsolbriller til dig og dit ansigt.

Køb solbriller i guld hos Synoptik

Hvis det er tid til nye guldsolbriller, kan du finde et stort udvalg hos Synoptik. Både online her på synoptik.dk og i en af vores mange butikker landet over.

Du kan gå på opdagelse i kendte designermærker som Ray-Ban, Tom Ford, Chloé, Michael Kors, Bottega Veneta eller andre fra vores store udvalg.

Få guldsolbriller med styrke

Solen er sjovest at nyde, når du ser skarpt. I Synoptik kan du heldigvis få de fleste af vores solbriller med styrke, som især er ideelle til dig, der bruger briller. Det gælder også solbriller i guld.

Din synsfejl er ingen hindring for at få guldsolbriller med styrke, der kan hjælpe dig med at stille skarpt i solen. I en Synsprøve med sundhedstjek måler vi bl.a. din synsstyrke og undersøger, om det f.eks. er nærsynethedlangsynethedbygningsfejlalderssyn eller andre synsudfordringer, som dine guldsolbriller med styrke skal korrigere for.

Bestil tid til din grundige synsprøve her, og få de bedste forudsætninger for at nyde alle dit livs værdifulde øjeblikke i solen.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt