Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Chloé solbriller

12 Resultater
Relevans

Chloé solbriller - elegance og eksklusive detaljer

Pariser-modehuset Chloé blev grundlagt tilbage i 1952 i tråd med datidens stemning i byernes by. Her blomstrede ungdommeligheden sammen med et fokus på moderne og dristige designs.

Mærket blev et af 70’ernes mest ikoniske brands under ledelse af Karl Lagerfeld. Det fik endnu et boost i midthalvfemserne, da selveste Stella McCartney videreførte mærkets romantiske og feminine appel.

Chloés trendsættende luksus og kvalitetsmaterialer

Chloé formår konstant at forny mærkets stil og skræddersy modellerne til det, den moderne solbrillebruger ønsker. Et overvejende fokus i den nye kollektion af Chloé solbriller er runde solbriller i lyse nuancer og med pastelfarver. Eksempelvis den populære model CH0045S 4.

Modellerne findes i letvægtsmetal, og elegante detaljer som ædelsten og bøjede silhuetter med til at fuldende dit feminine udtryk i solen.

Feminin elegance og eksklusive detaljer

Solbriller fra Chloé er feminin elegance beriget med eksklusive detaljer, der kombinerer vintage og yderst forførende grafiske effekter fra de nyeste solbrilletrends.

Kollektionen af Chloé solbriller afspejler en blanding af mærkets ikoniske elementer som bløde materialer, runde, retro og overdimensionerede faconer udtrykt gennem varme og sandfarvede nuancer. Altid i tråd med Chloés velkendte farvepalet.

Solbriller fra Chloé er ikke kun til dig, der vil være afstemt med solbrillemodens nye tendenser. De er også til dig, der værdsætter god kvalitet og optimal øjenbeskyttelse i solens usunde UV-lys. Alle Chloé solbriller i Synoptik er nemlig CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse.

Køb Chloé solbriller online

Gå på opdagelse i vores udvalg af Chloé solbriller her på synoptik.dk, og prøv solbrillerne online med vores Virtual-Try-On-funktion, som du finder under de enkelte Chloé solbriller.

Klik blot på ikonet med 'Prøv på mig', og se hvordan dine nye Chloé solbriller passer til din individuelle ansigtsform og dine unikke ansigtstræk.

Har du behov for Chloé solbriller med styrke, fordi du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn?

I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere, der står klar til at udmåle din præcise synsstyrke til dine Chloé solbriller med styrke. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

Bestil blot solbrillerne her på siden, og tag dem med ned i butikken hos vores eksperter, som kan finde de helt rigtige solbrilleglas til dig og dine behov i solen.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.