Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Chloé solbriller

13 Resultater
Sortér efter
Relevans

Chloé solbriller - elegance og eksklusive detaljer

Pariser-modehuset Chloé blev grundlagt helt tilbage i 1952 i tråd med datidens nye stemning i byernes by. Her blomstrede ungdommeligheden sammen med et fokus på moderne og dristige designs. Mærket blev et af 70’ernes mest ikoniske brands under ledelse af Karl Lagerfeld. Det fik endnu et boost i midthalvfemserne, da selveste Stella McCartney videreførte mærkets romantiske og feminine appel og tilsatte en smule street-inspireret karakter.  

Solbrillerne fra Chloé er feminin elegance beriget med eksklusive detaljer, der kombinerer vintage og yderst forførende grafiske effekter fra de nyeste solbrilletrends. Kollektionen af Chloé solbriller afspejler en blanding af mærkets ikoniske elementer som bløde materialer, runde, retro og overdimensionerede faconer udtrykt gennem varme og sandfarvede nuancer. Altid helt i tråd med Chloés velkendte farvepalet. 

Solbriller fra Chloé er til dig, der er til de skæve, sofistikerede, elegante og alsidige designs. Til dig, der vil være afstemt med modens aktuelle tendenser og ikke er bange for at skille dig ud, når du skal beskytte dig mod solens usunde UV-lys. Alle Chloé solbriller i vores omfattende udvalg yder nemlig 100% UV-beskyttelse.

Køb Chloé solbriller online

Gå på opdagelse i vores udvalg af Chloé solbriller her på synoptik.dk, og prøv solbrillerne online med vores Virtual-Try-On-funktion, som du finder under de enkelte Chloé solbriller.

Har du behov for Chloé solbriller med styrke, fordi du f.eks. er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn, er Synoptik det rette sted, du er landet. I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere, der står klar til at udmåle din præcise synsstyrke til dine Chloé solbriller med styrke. Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til lige her.

Bestil blot solbrillerne her på siden, og tag dem med ned i butikken hos vores eksperter, som kan finde de helt rigtige solbrilleglas til dig og dine behov i solen.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.