Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Chloé solbriller

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

Chloé - elegance og eksklusive detaljer

Pariser-modehuset Chloé blev grundlagt helt tilbage i 1952 i tråd med datidens nye stemning i byernes by. Her blomstrede ungdommeligheden og moderne, dristige designs. Mærket blev et af 70’ernes mest ikoniske brands under ledelse af Karl Lagerfeld. Det fik endnu et boost i midthalvfemserne, da Stella McCartney videreførte mærkets romantiske og feminine appel og tilsatte en smule street-inspireret karakter.  

Solbrillerne fra Chloé er feminin elegance, beriget med eksklusive detaljer, der kombinerer vintage og yderst forførende grafiske effekter. Kollektionen afspejler en blanding af mærkets ikoniske elementer som bløde materialer, runde, retro og overdimensionerede faconer, udtrykt gennem varme og sandfarvede nuancer, i tråd med Chloés velkendte farvepalet. 

Solbrillerne fra Chloé er til dig, der er til de skæve, sofistikerede, elegante og alsidige designs. Til dig, der vil være afstemt med modens aktuelle trends og tendenser

Køb Chloé-solbriller online

Har du behov for Chloé-solbriller med styrke, skal du blot bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her kan vores autoriserede optikere bruge deres store ekspertise om dit syn til at udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de rette forudsætninger for få alt med i solen.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.