20% studierabat på briller og kontaktlinser i 3 måneder

Alle har ret til et godt syn. Især dig, der er studerende og udfordrer dit syn foran en tavle hver dag. Her er et skarpt syn afgørende for at suge læring til sig og få alle bøgernes visdom med.

I Synoptik har du som studerende mulighed for at få hele 20% studierabat på briller, læsebriller eller et fleksibelt kontaktlinseabonnement. For kontaktlinser gælder tilbuddet i de første 3 måneder af dit abonnement og kan benyttes af alle, der ikke har haft et kontaktlinseabonnement i Synoptik inden for de sidste 3 måneder.

Start din hele 20% studierabat på briller og kontaktlinser med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og få udmålt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få studierabat på alle de kendte brillemærker

I din lokale Synoptik finder du et væld af briller med studierabat fra alle de kendte brillemærker og fra den nyeste brillemode:

Ray-BanGucciBurberrySaint LaurentMarc JacobsHugo BossSkaga ∙ Tommy HilfigerEmporio ArmaniTom FordPilgrim ∙ Monkeyglasses ∙ Peak Performance ∙ Max Mara ∙ Michael KorsDavid Beckham ∙ Og mange flere...

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER

Start din studierabat på briller med en Udvidet Synsprøve

Mange studerende har en tendens til at blive nærsynede, fordi de holder bøger tæt på ansigtet og læser meget små bogstaver. Har du derimod svært ved at se fra kort afstand, døjer du muligvis med langsynethed.

Alt det og meget mere kan vores autoriserede optikere udmåle i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi giver dig bedre forudsætninger for at stille skarpt på studiet. I Synoptik kan du altså gøre det med skarp studierabat på briller og kontaktlinser, som du finder et omfattende udvalg af i din lokale Synoptik.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.

Tilbuddet er personligt og kan ikke kombineres med andre tilbud.