Briller Børn

2 Resultater
Sortér efter
Relevans

Et skarpt syn i børnehøjde med børnebriller

Børn fortæller ikke, når de har synsproblemer, for de er ikke nødvendigvis selv klar over det. Men uanset om det er på skolebænken eller i skolegården, betyder et godt syn alt for dit barn. For dit barn betyder det også noget, hvordan han eller hun ser ud med briller.

I Synoptik har vi stor viden om børns syn og et omfattende udvalg af børnebriller, som alle er af god kvalitet. Vores børnebriller fra kendte mærker som Ray-Ban Kids og Björn Borg Kids sikrer, at de kan se cool ud - samtidig med at vores unikke kvalitetsglas gør en synlig forskel for et aktivt børneliv. I skolegården såvel som på legepladsen.

Stort udvalg af børnebriller i Synoptik

Tiden, hvor børnebriller var udviklet med mere fokus på robusthed end design og stil, er heldigvis forbi. Populære mærker som Björn Borg Kids, In Style Kids, Seen Kids, Gucci Kids og ikke mindst Ray-Ban Kids har specialiseret sig i briller til børn. Fælles for alle børnebriller fra de populære mærker er, at de for længst har knækket koden til børnebriller, der både er designet til leg og børns smag.

De findes i kvalitetsmaterialer og i sjove farver, der appellerer til børnenes fantasi. Og så giver de børn mulighed for at spejle sig i de voksnes stil. Alt sammen ved også at være afstemt med sæsonens aktuelle trends og tendenser, der gennemsyrer alle briller til børn i vores udvalg af børnebriller.

Find dit barns styrke i en Udvidet Synsprøve

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som også er vores synstest til børn, stiller vores autoriserede optikere i din lokale Synoptik skarpt på dit barns styrker. Vi bruger altså bl.a. vores store ekspertise til at kortlægge, om dit barn er nærsynet, langsynet eller har bestemte bygningsfejl, som børnebrillerne skal korrigere for.

Hvis det er første gang, dit barn skal have briller eller kontaktlinser, skal han eller hun være tilset af en øjenlæge, før vi må udlevere brillerne eller kontaktlinserne. 

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Dit barn kan trygt lege videre med børnebriller fra Synoptik

Selv om børn hurtigt lærer at passe på deres briller, skal de have lov til at udfolde sig og lege vildt. Helt uden bekymringer for knækkede stænger og ridser i glassene. Derfor får alle børn under 15 år et par børnebriller til en værdi af 498 kr. med i købet, så legen ikke skal afbrydes, mens vores professionelle rådgivere ta'r kærlig hånd om de ødelagte børnebriller.

Ser dit barn skarpt?

Hos langt de fleste børn udvikler synet sig normalt. Deres øjne og syn tjekkes indtil skolealderen regelmæssigt ved de obligatoriske børneundersøgelser. Uanset dit barns alder er der visse signaler ved nedsat syn, som du kan være opmærksom på. 

Det er en god idé at få dit barns syn undersøgt hos lægen eller øjenlægen, hvis...
  • Barnet klager over hovedpine
  • Barnet er tydeligt generet af lys
  • Barnet er ofte træt i øjnene og gnider sig i dem
  • Barnet har svært ved at sidde stille og koncentrere sig
  • Barnet dækker for eller lukker det ene øje, når barnet skal fokusere
  • Barnet virker klodset eller har andre problemer med finmotorikken
  • Barnet holder ting meget tæt på øjnene, når det læser eller leger
  • Barnet har synlig skelen, også bare en gang imellem
  • Barnet har problemer med at se ting, der er langt væk

LÆS MERE

Synoptik-Fonden stiller skarpt på børns syn

Med viden om øjne og synet kan vi hele tiden gøre det bedre. Derfor har Synoptik-Fonden, som er delvis ejer af Synoptik, også fokus på forskning i nedsat syn hos børn. Projekt 'Børn og Unges Syn' gør os klogere på, hvordan vi kan synsscreene børn, inden de sidder på skolebænken, hvor et godt syn er afgørende for god indlæring.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.