Vi hjælper dig med at vælge farve på dit brillestel

Nogle farver er varme, og andre er kølige. Nogle kan du lide, og andre vil du helst være fri for.

Uanset hvordan du har det med farver, har de indflydelse på din opfattelse af det, du ser. Derfor hjælper vi dig med at finde stel i de farver, der passer lige præcis til dig.

Vores uddannede brillestylister vejleder dig i farver ud fra et simpelt og effektivt koncept, som vi kalder farvetoning.

Hvad går farvetoning ud på?

En farves grundtone er enten varm (gylden) eller kølig (blålig). Umiddelbart skulle man tro, at farven gul er varm, men den er faktisk kølig.

Hvis du er i tvivl, om en farve er varm eller kølig, er det en god idé at kigge på grundtonen. Du vil kunne se forskellen i næsten alle farver, hvis du sammenligner dem med orange (varm) og pink (kølig).

Find din personlige stil med brillestel

Måske kender du allerede din stil? Eller måske har du én stil på dit arbejde, en anden derhjemme og en helt tredje til fest?

Når du står overfor at skulle vælge briller i din lokale Synoptik, går vi systematisk frem for at finde det helt rigtige stel til dig. Kunsten for os er at finde ud af, hvor du befinder dig i forhold til livsstil og personlig stil. Så kan vi nemlig give dig en præcis rådgivning og vejledning.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med at finde dit nye brillestel.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt