Bestil tid til en kontaktlinsesynsprøve

I din lokale Synoptik står vores autoriserede optikere står klar til at udmåle dine præcise styrker og kortlægge, om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine nye kontaktlinser skal korrigere for.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som også indeholder et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at komme godt i gang med at nyde dit skarpere syn med dine kontaktlinser. Og hvis det er første gang, at du skal prøve kontaktlinser, hjælper vi dig med at sætte dine kontaktlinser i og tage dem ud igen.

BESTIL TID EN KONTAKTLINSESYNSPRØVE

Oplev gratis kontaktlinser i 10 dage i dit nye abonnement

Det kan være en stor beslutning at vælge kontaktlinser for første gang. Af den årsag tilbyder vi dig, der ikke har brugt kontaktlinser før, at opleve dem gratis i de første 10 dage i dit nye kontaktlinseabonnement. 

Hvis du vælger at fortsætte med dit kontaktlinseabonnement, refunderer vi prisen på 348 kr. for synsprøven.

OPLEV KONTAKTLINSER GRATIS I 10 DAGE

Oplev større frihed og fleksibilitet med et kontaktlinseabonnement

Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du ikke kun nyde et skarpere syn. Vores abonnementsspecialister skræddersyr et væld af eksklusive fordele til dig og dit syn, som giver dig større frihed og fleksibilitet i din hverdag.

Ud over løbende kontakt med førende kontaktlinsespecialister og fri levering til din hjemmeadresse kan du bl.a. nyde: 

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt