National synsevent

Synoptik i sætter danskernes øjensundhed på dagsordenen med en tre ugers nationalt synsevent. I den anledning kommer danskernes syn i fokus, og derfor tilbydes en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek til alle, der har behov.

0

Få dit syn tjekket gratis af Synoptiks synseksperter

Synoptik i sætter danskernes øjensundhed på dagsordenen med en tre ugers nationalt synsevent. I den anledning kommer danskernes syn i fokus, og derfor tilbydes en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek til alle, der har behov. Ved synseventen inviterer den lokale butikschef yderligere en erfarne synsekspert til at komme og hjælpe kunderne. Kom forbi Synoptik og få tjekket synet.

 

Vores øjne ændrer sig hele livet, og det er derfor vigtigt jævnligt at få tjekket synet. Men undersøgelser viser, at mange danskere ikke har fået tjekket synet de to sidste år eller længere. Derfor sætter Synoptik fokus på danskernes syn med et nationalt synstestevent. Her tilbyder Synoptik en gratis Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor øjnene blandt andet bliver undersøgt for grå stær samt eventuelle tegn på sygdomme såsom forhøjet blodtryk og øjenforkalkning.

 

”Undersøgelser viser, at synet betyder meget for vores livskvalitet og den måde, vi lever vores liv på. Derfor er det vigtigt at få tjekket synet og øjnenes sundhed regelmæssigt og reagere, hvis man oplever ændringer i sit syn," siger Annette Slyngborg, der er klinisk fagspecialist hos Synoptik.

8 ud af 10

Meget tyder på, at der er behov for, at danskerne får tjekket synet. Ved tidligere event viste det sig, at hele otte ud af ti af deltagende havde mulighed for at se bedre.

 

"Mange begynder at opleve synsproblemer i takt med, at vi bliver ældre, da linsen i øjet bliver tykkere og mere stiv, og det gør det sværere at fokusere. Det betyder at vi får behov for læsebriller og mere lys for at kunne læse og udføre andre opgaver på kort afstand,” siger Annette Slyngborg.

Få en gratis Udvidet Synstest med sundhedstjek og bliv tjekket af en synsekspert i Synoptik.

Du kan få en gratis udvidet synsprøve hos autoriserede optikere i Synoptik som en del af det nationale synsevent. Den udvidede synstest består både af en synsprøve og et sundhedstjek og indeholder blandt andet en måling af øjets indre tryk, et digitalt farvebillede af nethinden og en synsfeltundersøgelse, hvor det bliver undersøgt, om du har nedsat syn i synsfeltet. Disse undersøgelser af øjet giver mulighed for at opdage øjensygdom eller almen sygdom, før man selv har mærket noget.

Synoptik anbefaler, at du får synet tjekket hvert andet år, så du har garanti for, at du har den rigtige styrke, eller blot er forsikret om, at dit syn er godt. Medarbejderne i Søndergade er derfor glade for at give danskerne muligheden for at få en gratis Udvidet Synsprøve.