Atjuuh! Så er der pollen igen

Forår er startskuddet til løbende, røde og kløende øjne for mange. Nu er der pollen i luften igen, så her får du gode råd til dig, der har allergi og bruger kontaktlinser.

- 2 minutters læsetid

Må du bruge øjendråber? 

Du må gerne bruge anti-histamin øjendråber mod allergi sammen med kontaktlinser. Men det skal være øjendråber, der er godkendt til kontaktlinser. Vær derfor helt sikker på, at du får de rigtige øjendråber ved at spørge din læge eller apoteker til råds. Og læs for en sikkerheds skyld øjendråbernes indlægsseddel grundigt.

SE KONTAKTLINSEVÆSKER

Se dagens pollenvarsel på Mit Synoptik

Som kontaktlinseabonnent i Synoptik har du adgang til 'Mit Synoptik', som er dit personlige online servicecenter med en masse nyttig information. Her får du også dagens pollenvarsel, så du altid kan tage dine forholdsregler.

Er det tid til et skarpere syn med kontaktlinser? Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere, og hør nærmere om dit bedste syn med kontaktlinser.

I din lokale Synoptik kan du også få hjælp af vores abonnementsspecialister til et fleksibelt kontaktlinseabonnement med et væld af eksklusive fordele, som bliver skræddersyet til netop dig og dine behov i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen