Dit syn er i gode hænder

Er du plaget af hovedpine, nakkespændinger eller træthed – eller skal du anstrenge dig for at se tydeligt på afstand eller tæt på? En lang række gener i hverdagen kan skyldes, at dit syn har forandret sig. Men også eventuelle tegn på alvorlige sygdomme som forhøjet blodtryk og diabetes viser sig i dine øjne.

- 3 minutters læsetid

Bilen kommer fast til service. Lægen indkalder til helbredsundersøgelser med jævne mellemrum. På samme måde anbefaler vi, at du holder øje med dine øjne og får en Synsprøve med sundhedstjek minimum hvert andet år for at holde øje med eventuelle forandringer i dit syn og din øjensundhed.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Derfor ses tegn på sygdomme i øjnene

Øjnene er ikke bare sjælens spejl. De afspejler også din sundhed. Og fordi vores autoriserede optikere er højt fagligt uddannede, har avanceret optisk udstyr til rådighed og tager sig tid til at være grundige, kan en Synsprøve med sundhedstjek afsløre eventuelle tegn på sygdomme i din krop.

Vi ser bl.a. nethindens blodkar efter for blødninger eller andet unormalt, som kan være tegn på forhøjet blodtryk. Diabetes kan vi opdage ved at studere øjets linse, fordi forandringer her kan skyldes, at blodsukkeret er for højt.

Desuden kan en lang række sygdomme fra gigt og bindevævssygdomme til seksuelt overførte sygdomme give øjenproblemer som betændelse i øjet. Vores avanceret optiske udstyr giver os også mulighed for at undersøge dig for eventuelle tegn på grå stær og grøn stær.

Finder vi mistanke om noget unormalt ved en Synsprøve med sundhedstjek, henviser vi dig til læge eller øjenlæge. For behandling på et tidligt stadie kan være afgørende for dit syn og dit helbred.

Synsprøve med sundhedstjek i Synoptik

Hos os er du altid sikker på samme høje kvalitet, når du får en Synsprøve med sundhedstjek.

Alle vores optikere er autoriserede, så dit syn altid får de bedste forudsætninger hos os.

Briller, kontaktlinser eller både og?

En Synsprøve med sundhedstjek giver dig det bedste udgangspunkt for at korrigere dit syn korrekt. På den måde kan du se godt og få mere livskvalitet i din hverdag.

Måske er briller den rette løsning for dig. Eller måske er kontaktlinser bedre. Det kan også være, at du har brug for frihed til at kunne variere mellem briller og kontaktlinser. Her er et All-Inclusive™ Abonnement din bedste løsning.

Du kombinerer briller og kontaktlinser til en fast månedlig pris. Og med i dit nye abonnement får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn:

  • Briller og kontaktlinser efter behov
  • Nye kvalitetsglas og -kontaktlinser, når du får nye styrker
  • Ombytning af en valgfri brille en gang årligt
  • Synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov
  • Eksklusiv tryghedsordning ved skade eller bortkomst

SE UDVALG AF BRILLER

Få ekspertrådgivning i din Synoptik

I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere, der står klar til at hjælpe dig med at få mest ud af dit syn.

Start med at bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og oplev vores ekspertise om dit syn, der er i trygge hænder i Synoptik.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt