Dit syn er i gode hænder

Er du plaget af hovedpine, nakkespændinger eller træthed – eller skal du anstrenge dig for at se tydeligt på afstand eller tæt på? En lang række gener i hverdagen kan skyldes, at dit syn har forandret sig. Men også eventuelle tegn på alvorlige sygdomme som forhøjet blodtryk og diabetes viser sig i dine øjne. Bilen kommer fast til service, og lægen indkalder til helbredsundersøgelser med jævne mellemrum. På samme måde anbefaler vi, at du holder øje med dine øjne og får en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hvert andet år. Her kortlægger vi din synsfunktion og undersøger dine øjne grundigt.

- 3 minutters læsetid

Derfor ses tegn på sygdomme i øjnene

Øjnene er ikke bare sjælens spejl. De afspejler også din sundhed. Og fordi vores autoriserede optikere er højt fagligt uddannede, har moderne udstyr til rådighed, og tager sig tid til at være grundige, kan en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek afsløre eventuelle tegn på alvorlige sygdomme. Vi ser blandt andet nethindens blodkar efter for blødninger eller andet unormalt, som kan være tegn på forhøjet blodtryk. Diabetes kan vi opdage ved at studere øjets linse, fordi forandringer her kan skyldes, at blodsukkeret er for højt. Desuden kan en lang række sygdomme fra gigt og bindevævssygdomme til seksuelt overførte sygdomme give betændelse i øjet. 

Finder vi mistanke om noget unormalt ved en Udvidet Synsprøve, sender vi dig videre til læge eller øjenlæge. For behandling på et tidligt stadie kan være afgørende for dit syn og dit helbred.

Udvidet Synsprøve i Synoptik

Hos os er du altid sikker på samme høje kvalitet, når du får en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Alle vores optikere er autoriserede, så dit syn altid får de bedste forudsætninger hos os.

Briller, kontaktlinser eller både og?

En Udvidet Synsprøve giver det bedste udgangspunkt for at korrigere dit syn korrekt, så du oplever at se godt og få mere livskvalitet i hverdagen. Måske er briller den rette løsning. Måske er kontaktlinser bedre for dig. Eller måske har du brug for friheden til at kunne variere mellem briller og kontaktlinser alt efter dit dagsprogram. Vores autoriserede optikere er klar med den bedste rådgivning baseret på dine synsbehov og din livsstil. 

Hos os er du altid velkommen til at prøve forskellige typer af kontaktlinser kvit og frit. Og vælger du briller, vejleder vores uddannede brillestylister gerne i at finde stel, der understreger din personlige stil. Vi sliber selv brilleglassene til på vores værksted og tilpasser dem, så du kan være sikker på at se klart og skarpt. Det gør vi for at sikre dig den højest mulige livskvalitet.

Bestil tid