Kvalitet og komfort – for your eyes only

I Synoptik er kvalitet vores vigtigste omdrejningspunkt for at sikre dig et optimalt syn og den bedst mulige komfort med dine kontaktlinser. Kvalitet i materialer, i vores ekspertise og i vores service til dig.

- 3 minutters læsetid

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Kontaktlinser er ikke bare kontaktlinser

Alle kender fornemmelsen af noget, der generer øjet. Noget, der giver øjenproblemer. Øjenkløe, tørre øjne eller et øje, der løber i vand. Øjet er utroligt følsomt, og det er de helt små marginaler, der kan betyde forskellen mellem komfort og irritation. 

Fugt er vigtigt for optimal komfort med kontaktlinser

Kontaktlinsens materiale er vigtigt i forhold til at holde på fugten, så øjet ikke tørrer ud og bliver irriteret. Flere af vores kvalitetskontaktlinser er udviklet af silikone-hydrogel (SiHy). SiHy er et materiale, der både har en ekstrem høj iltgennemtrængelighed og en særlig Aqua-Gen-teknologi, som holder bedre på vandmolekylerne end noget andet materiale.

Det betyder for dine øjne, at de iltes og fugtes bedre. På den måde føles kontaktlinserne mere behagelige at have på. De kan derfor også bæres i længere tid ad gangen.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Din oplevelse + vores ekspertise = komfort 

Er vores bedste kontaktlinser også bedst for dig? Det ved du først, når du har prøvet dem. Som udgangspunkt bør de dog være det pga. det unikke SiHy-materiale. 

Det bl.a. derfor, at en af dine eksklusive abonnementsfordele er, at du frit kan prøve og skifte kontaktlinsetype, som du vil. 

Mange faktorer spiller ind med kontaktlinser, og hvor gode de føles at bruge. Det er eksempelvis:

  • Hvor lang tid om dagen vil du gerne have dine kontaktlinser i?
  • Har du tendens til tørre øjne?
  • Har du meget skærmarbejde med kontaktlinserne i?
  • Hvilken type synsfejl skal kontaktlinserne korrigere?
  • Skal kontaktlinserne bruges fuldtid eller deltid - f.eks. kun til sport?

Hør om kvalitet hos vores specialister

Dit syn udvikler sig hele dit liv. Af den årsag kan dine ønsker og behov også ændre sig. Kig ind i din lokale Synoptik til en snak med vores kontaktlinsespecialister, som står klar til at tage dit syn alvorligt og finde den bedste løsning til netop dit syn.

Alt det gør vi i en Synsprøve med sundhedstjek, som også omfatter et grundigt tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise undersøger vi bl.a. dine øjne for grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Oplev ultimativ komfort og frihed med et abonnement

Med et kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du få adgang til al den kvalitet, du og dine øjne har brug for.

Du får løbende ekspertrådgivning af kontaktlinsespecialister, og vores abonnementsspecialister skræddersyr et fleksibelt abonnement på kontaktlinser til dig og dit syn. Med et kontaktlinseabonnement er dine kontaktlinser altid hele 33% billigere end deres normale kontantpris.

Med et kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du bl.a. altid nyde:

SE ALLE DINE FORDELE

Øje for detaljen