Kvalitet og komfort – for your eyes only

I Synoptik er kvalitet vores vigtigste omdrejningspunkt for at sikre dig et optimalt syn og den bedst mulige komfort med dine kontaktlinser. Kvalitet i materialer, i vores ekspertise og i vores service til dig.

0

Kontaktlinser er ikke bare kontaktlinser

Alle kender fornemmelsen af noget, der generer øjet. Noget der klør, udtørrer eller får øjet til at løbe i vand. Øjet er utroligt følsomt, og det er de helt små marginaler, der kan betyde forskellen mellem komfort og irritation. 

Du kan finde de typiske årsager til bl.a. røde og tørre øjne i Synoptiks komfortguide. Vi har fire kategorier af kontaktlinser i Synoptik: Standard, God, Bedre og Bedst. De er alle kontaktlinser af høj kvalitet. 

Forskellene mellem de forskellige kategorier afhænger bl.a. af kontaktlinsens:

  • Materiale
  • Evne til at holde på fugt og modvirke tørre øjne
  • Evne til at lade ilt trænge igennem til øjet

Fugt er afgørende for optimal komfort med kontaktlinser

Kontaktlinsens materiale er vigtig i forhold til at holde på fugten, så øjet ikke tørrer ud og bliver irriteret. Synoptiks bedste kontaktlinser er lavet af silikone-hydrogel (SiHy). SiHy er et materiale, der både har en ekstrem høj iltgennemtrængelighed og en særlig Aqua-Gen-teknologi, som holder bedre på vandmolekylerne end noget andet materiale.

Det betyder før dine øjne, at de iltes og fugtes bedre, så kontaktlinserne føles mere behagelige at have på. De kan derfor også bæres i længere tid ad gangen.

Din oplevelse + vores ekspertise = komfort 

Er vores bedste kontaktlinser også bedst for dig? Det ved du først, når du har prøvet dem. Som udgangspunkt bør de dog være det pga. det unikke SiHy-materiale. 

Det bl.a. derfor, at én af dine abonnementsfordele er, at du frit kan prøve og skifte kontaktlinsetype, som du vil. 

Mange faktorer spiller ind med kontaktlinser, og hvor gode de føles at bruge. Det er eksempelvis:

  • Hvor lang tid om dagen, vil du gerne have kontaktlinserne i?
  • Har du tendens til tørre øjne?
  • Har du meget skærmarbejde med kontaktlinserne i?
  • Hvilken type synsfejl skal kontaktlinserne korrigere?
  • Skal kontaktlinserne bruges fuld tid eller deltid - eksempelvis kun til sport?

Kom ind og snak kvalitet med os

Dit syn udvikler sig hele livet. Derfor kan dine ønsker og behov også ændre sig. Kom ind og tal med os, hvis der er noget ifm. dine kontaktlinser, som kunne være bedre. 

Du får en masse ekstra fordele og service med dit kontaktlinseabonnement i Synoptik. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål samt guide dig til de helt rigige kontaktlinser til dine øjne.

Bestil tid