Se skarpt og behageligt med iWear® slim-kontaktlinser

Takket være den teknologiske udvikling bliver kontaktlinser kun bedre og bedre. I Synoptik følger vi udviklingen nøje og kan nu præsentere dig for iWear® slim-kontaktlinser, der har revolutioneret hele kontaktlinseindustrien. Med den nyeste Smart Touch™-teknologi er linserne blevet både tyndere og behageligere at bruge – og klar til at påsætte, så snart du åbner den innovative emballage, der ligesom kontaktlinserne er verdens tyndeste.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos Synoptiks kontaktlinsespecialister, og kom godt i gang med dine iWear® slim-kontaktlinser. Du kan prøve gratis i hele 10 dage i Synoptiks butikker i Glostrup, Lyngby Storcenter, Hellerup, Bruuns Galleri Aarhus og Sønderborg

BESTIL TID         

Unikke kontaktlinser skræddersyet til den moderne kontaktlinsebruger

Kontaktlinser giver dig frihed. I alle hverdagens situationer. Men iWear® slim-kontaktlinser giver dig mere end det. Du får nemmere håndtering og renere kontaktlinser, som er mere behagelige at have på – takket være Smart Touch™-teknologien og kontaktlinsernes design, hvis lave kantprofil skaber minimal forstyrrelse på dit øjenlåg.

iWear® slims biomimetiske materiale binder helt naturligt dine tårer med en bindemekanisme, der er lig tårefilm og fastlåser fugt. Det sikrer dig hurtig rehydrering af linsen for hvert blink og en pasform, som gør din kontaktlinsebrug mere komfortabel.

Unik indpakning gør din kontaktlinsebrug nem, hygiejnisk og komfortabel

iWear® slim-kontaktlinser er ikke bare kontaktlinser. Og emballagen er heller ikke bare emballage. Med folieblisterpakninger, som kun er 1 mm tykke, er de designede til at mindske din berøring med dine kontaktlinser, så kontaktlinsernes hygiejne forbedres.

Kontaktlinserne er tynde som papir, og lige så snart pakken åbnes, former linserne deres struktur og kan sættes i dine øjne. Nemt og bekvemt. Helt uden besvær og praktiske udfordringer. Bl.a. fordi du ikke skal lede efter din linse i opløsningen, som normalt kan give dig udfordringer.

Opnå ultimativ kontaktlinsehygiejne

Med den unikke emballage forbliver linsens indvendige overflade urørt frem til din brug. Du berører kun den ydre overflade og kan derfor nyde optimal kontaktlinsehygiejne:

  • Ved åbning vender den ydre linseflade altid opad
  • Elimineret behov for at berøre den indre linseflade
  • Reduceret risiko for forurening af den indre linseflade
  • Minimal berøring giver bedre hygiejne

Prøv iWear® slim-kontaktlinser gratis i Synoptik

Et skarpere og moderne syn med dine iWear® slim-kontaktlinser starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler Synoptiks autoriserede optikere dine præcise styrker og foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger bl.a. dine øjne for øjensygdomme som grå og grøn stær samt livsstilssygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker og blevet vejledt af Synoptiks autoriserede optikere og kontaktspecialister, kan du prøve dine nye iWear® slim-kontaktlinser gratis i hele 10 dage, inden du beslutter dig.

BESTIL TID

Vi ta’r dit syn alvorligt.