Opnå ultimativ synskvalitet og -komfort med iWears® nye kollektion af kontaktlinser

Takket være den teknologiske udvikling bliver kontaktlinser kun bedre og bedre. I Synoptik følger vi udviklingen nøje. Vi kan nu med stolthed lancere iWears® nyeste kollektion af kontaktlinser, der med den nyeste Smart Touch™-teknologi har taget hele kontaktlinseindustrien med storm.

Resultatet taler for sig selv. Den nye kontaktlinsekollektion fra iWear® indeholder alt det, du skal bruge for at opleve en komplet synskvalitet og -komfort. De er blevet nemmere at håndtere, mere renlige og behageligere at have på. Både hver dag eller som supplement til dine briller.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos Synoptiks kontaktlinsespecialister, og kom godt i gang med at nyde friheden med dine nye iWear® kontaktlinser, som du finder i flere unikke varianter.

PRØV IWEAR® KONTAKTLINSER 

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Unikke kontaktlinser skræddersyet til en moderne hverdag

Kontaktlinser giver dig frihed. I alle hverdagens situationer. Men iWear® kontaktlinser giver dig mere end det. Du får nemmere håndtering og renere kontaktlinser, som er mere behagelige at have på. Takket være Smart Touch™-teknologien og kontaktlinsernes unikke design, som er skræddersyet til det moderne menneske.

iWears® nye kollektion af kontaktlinser giver dig et væld af muligheder for at opleve en synlig forskel. Ikke kun med dit syn, men også i din hverdag, hvor du enten går med kontaktlinser dagligt eller nyder dem som et supplement til dine briller.

Vælg blandt flere unikke modeller af iWear®-kontaktlinser:

iWear® Flex (enkeltstyrke og flerstyrke)

 • Første og eneste endagslinse af silikonehydrogel, der både fås med enkelt- og flerstyrke.
 • Endagslinse med en unik kombination af ilt, vandindhold og UV-beskyttelse.
 • Minimal berøring af linsernes inderside, som giver lettere håndtering og optimerer hygiejnen.
 • Naturlig, glidende overgang til at se skarpt på nær og fjern.

iWear® Connect

 • Linse af silikonehydrogel, som også fås som månedslinser – både til enkelt- og flerstyrke.
 • Højeste niveau af iltindtrængning blandt alle månedslinser tilgængelige på markedet i dag, som giver dig sunde og klare øjne. Hele dagen. Hver dag. Hele måneden.
 • Glat, bakterieafvisende overflade med fantastiske fugtgivende egenskaber giver dig renere linser og sundere øjne, så du føler dig frisk og ser tydeligere.
 • En unik kantprofil i alle styrker, som giver dig en ultimativ følelse af komfort og med et design, som får dine øjenlåg til at glide ubesværet over linsen.

iWear® Slim

 • Verdens tyndeste kontaktlinser, som er tynde som papir.
 • Unik kontaktlinseemballage, der med 1 mm tykke folieblisterpakninger er verdens tyndeste, optimerer hygiejnen og mindsker din berøring med linserne.
 • Former selv linsernes struktur og kan sættes på dine øjne, så snart de åbnes – uden behov for at lede efter linserne i opløsningen.
 • Produceret af et biomimetiske materiale, der binder dine tårer med en bindemekanisme og sikrer dig hurtig rehydrering af linsen for hvert af dine blink.

SE UDVALG AF IWEAR®

Prøv iWear®-kontaktlinser i Synoptik

Et skarpere og mere moderne syn med dine iWear® kontaktlinser starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger bl.a. dine øjne for øjen- og livsstilssygdomme som grå og grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker og fået ekspertrådgivning fra vores kontaktlinsespecialister, kan du prøve iWear®-kontaktlinser, som passer bedst til dig, dit syn og din hverdag. Vi giver ikke op, før vi har fundet de helt rette iWear® kontaktlinser til dig.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.