25 år med kontaktlinser

Synoptik var første optikerkæde i verden med engangskontaktlinser. Her 25 år efter er antallet af kontaktlinsebrugere mangedoblet, og der sker en rivende udvikling indenfor alle typer kontaktlinser, som du får glæde af takket være dit kontaktlinseabonnement i Synoptik. 

- 3 minutters læsetid

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

En verdensnyhed fra Synoptik

For rigtig mange er bløde, ultratynde kontaktlinser en fast del af hverdagsrutinen, som de ikke kan forestille sig at leve uden. Men det er faktisk kun få årtier siden, at Synoptik som første optikerkæde i verden sammen med den danske øjenlæge, Michael Bay, lancerede de første engangskontaktlinser i verden. 

Dengang var antallet af kontaktlinsebrugere under 1% af befolkningen. I dag benytter 14% af den danske befolkning kontaktlinser – og det er i høj grad 
1-dagskontaktlinsernes fortjeneste.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Din komfort er i fokus

Historien om kontaktlinsen er historien om rejsen fra hårde, formfaste materialer frem til de superbløde, fugtbevarende materialer, vi tilbyder i dag. Det gælder både 1-dagskontaktlinser og vores 14- og 30-dagskontaktlinser – og udviklingen stopper ikke her.

Alle vores kontaktlinser bliver løbende forbedret for at give dig bedst muligt syn og mest mulig komfort hver dag.

Vores grundige kontaktlinsetjek

I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere og kontaktlinsespecialister, der står klar til at hjælpe dig med at få mest ud af dit syn med kontaktlinser.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek. Her måler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at dine kontaktlinser giver dig gode forudsætninger for at stille skarpt.

Vi kortlægger bl.a., om dine kontaktlinser skal korrigere for alt fra nærsynethed til langsynethed, bestemte bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende får du eksperthjælp af vores kontaktlinsespecialister til at komme godt i gang med at nyde dit skarpere syn med dine kontaktlinser.

BESTIL TID OG PRØV KONTAKTLINSER

Oplev større frihed med et kontaktlinseabonnement

I Synoptik kan du nyde større frihed, fleksibilitet og et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til netop dig og dit syn. Alt sammen med udgangspunkt i netop dig:

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt