25 år med kontaktlinser

Synoptik var første optikerkæde i verden med engangskontaktlinser. Her 25 år efter er antallet af kontaktlinsebrugere mangedoblet, og der sker en rivende udvikling indenfor alle typer kontaktlinser, som du får glæde af takket være dit kontaktlinseabonnement i Synoptik. 

- 3 minutters læsetid

EN VERDENSNYHED FRA SYNOPTIK

For rigtig mange er bløde, ultratynde kontaktlinser en fast del af hverdagsrutinen, som de ikke kan forestille sig at leve uden. Men det er faktisk kun få årtier siden, at Synoptik som første optikerkæde i verden sammen med den danske øjenlæge, Michael Bay, lancerede de første engangskontaktlinser i verden. 

Dengang var antallet af kontaktlinsebrugere under 1% af befolkningen. I dag benytter 14% af den danske befolkning kontaktlinser – og det er i høj grad 
1-dagskontaktlinsernes fortjeneste.

DIN KOMFORT

Historien om kontaktlinsen er historien om rejsen fra hårde, formfaste materialer frem til de superbløde, fugtbevarende materialer, vi tilbyder i dag. Det gælder både 1-dagskontaktlinser og vores 14- og 30-dagskontaktlinser – og udviklingen stopper ikke her. Alle vores kontaktlinser bliver løbende forbedret for at give dig bedst muligt syn og mest mulig komfort hver dag. Læs mere om komfort her.

VORES CERTIFICEREDE KONTAKTLINSETJEK

Netop komforten og din synsoplevelse er grunden til, at vi indkalder dig til Certificeret Kontaktlinsetjek. Det er her, vi sikrer os, at dine kontaktlinser passer i styrke, sidder som de skal og er så behagelige i hverdagen som overhovedet muligt. Synoptik er den eneste optikerkæde i Danmark med et kontaktlinsetjek certificeret af Dansk Standard. Det følger gratis med dit kontaktlinseabonnement, og du kan når som helst bestille tid, hvis du f.eks. ønsker at prøve en anden type kontaktlinser. Læs mere om det Certificerede Kontaktlinsetjek.