Kun for medlemmer af Ældre Sagen

Forebyg synstab med en ny Synsprøve. En Synsprøve med sundhedstjek kan afsløre mere, end du tror, og som medlem af Ældre Sagen får du altid en fast høj rabat på 20% på Synsprøve, Sundhedstjek, komplette briller, glas og stel. Du får naturligvis også den gode ”Synoptik særbehandling” hele vejen gennem dit brillekøb hos os. Vores dygtige brillestylister hjælper gerne med forslag til stel, der klæder dig - og måske endda udfordrer din stil med ny inspiration. Du er også velkommen til at opleve friheden med kontaktlinser gratis, før du beslutter dig. Kig ind og oplev en synlig forskel.

Bestil tid til en
 SYNSPRØVE
med sundhedstjek

Bestil tid

Dit syn er afgørende for, at du kan blive ved med at se og gøre de ting, du holder af. Derfor er det vigtigt, at du passer på det.
En Synsprøve kan afsløre mere om dit syn, end du måske går og tror. Hos Synoptik tilbyder vi en Synsprøve med sundhedstjek og tager os tid til at komme hele vejen rundt om både dit syn og din generelle sundhed.
Vi undersøger bl.a. dine øjne for øjensygdomme som grå stær
og grøn stær samt eventuelle tegn på diabetes og forhøjet blodtryk.
En prøve, der er lidt grundigere end andre synsprøver, så selv små ændringer opdages i god tid.
Uanset hvor i landet du bor, kan du få en Synsprøve med sundhedstjek i din nærmeste Synoptik. En Synsprøve med sundhedstjek tager ca. 30 min. og koster normalt 348 kr. Men som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på såvel synsprøve som briller og solbriller med styrke.