Michael Kors

Den verdenskendte designer Michael Kors har siden 1981 forkælet den kvalitets- og modeinteresserede med et væld af ekstravagante accessories. Heriblandt briller og solbriller, som for alvor har fundet vej til toppen af modebranchen.

Michael Kors præsenterer løbende brille- og solbrillekollektion, som altid udfordrer modebilledet og er med til at definere både brille- og solbrillesæsonen år efter år. Trods de nyænkende designs formår Michael Kors at producere tidløse solbriller, der konstant sætter barren for ny mode.

Oplev Michael Kors' nye solbrillekollektion i Synoptik

Der er masser af statement i Michael Kors' solbriller, der altid er udstyret med ekstravagante detaljer.

Solbrillerne fra kollektionen er ideelle til dig, der gerne vil udtrykke stor selvsikkerhed og have fuld tryk på karismaen. Men samtidig sætter barren højt rent stilmæssigt.

Ekstravagante accessories til solen

Den New York-baserede modedesigner Michael Kors har gang på gang udfordret med banebrydende designs – især inden for luksuriøse accessoires. Han bruger ofte industrielle elementer som nitter, kæder og skruer til skabe kontraster til det glamourøse.

I hans eyewear-kreationer mødes det rå og feminine i et perfekt match. 

SE MICHAEL KORS SOLBRILLER

Luksuriøse dekorationer gør Michael Kors unik

Der er flere elementer på Michael Kors' briller og solbriller, der gør det New York-baserede mærke til et hit hele verden over. Et stort kendetegn er en metalkæde på brillestængerne, som er overført til brillestangen.

I sine solbriller især kendt for at bruge industrielle elementer som nitter, kæder og skruer i de altid moderigtige designs. Brugen af de industrielle elementer er fortolket på en måde, som gør solbrillerne både feminine og elegante. Altså ideelle til dig, der vil udtrykke stor selvsikkerhed og karisma.

SE MICHAEL KORS BRILLER

Historien bag Michael Kors

Historien bag Michael Kors-brandet starter på sin egen enestående måde. Efter at have designet sin mors brudekjole begyndte han at sælge sine designs fra forældrenes garage, som han døbte 'The Iron Butterfly'. Og i 2004 lød startskuddet til salget af solbriller, som i dag er blevet et hit verden over.

Brandet Michael Kors var fra start kendt for at gå sine egne veje, og allerede i sin spæde start legede Michael Kors med formaterne. Det har i dag afstedkommet unikke designs og en ekstravagance, som er bl.a. frontløberne i modebranchen.

Nyd dit skarpere syn med Michael Kors

Gå på opdagelse i Michael Kors brille- og solbrillekollektion online her på synoptik.dk, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik, hvis det er tid til et skarpere syn.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt