Mini Monkeyglasses briller

8 Resultater
Relevans

Mini Monkeyglasses – robuste og bæredygtige børnebriller

Danske Monkeyglasses gør bæredygtige briller tilgængelige for alle. Uanset alder og størrelse. Det populære brillemærke, der indtil nu har markeret sig i modebranchen med Monkeyglasses briller til voksne, har lanceret en kollektion med Mini Monkeyglasses, som lader selv de mindste tage del i Monkeyglasses’ slogan: ”Look good while doing good”.

Mini Monkeyglasses er til børn fra alderen fem år og frem, og kollektionen byder på børnebriller i smarte designs, der giver selv de mindste en mulighed for at stille skarpt på bæredygtige præmisser. Præcis som voksne bruger Monkeyglasses til. Bl.a. også for at opleve den nyeste brillemode, som Monkeyglasses er en garanti for.

Mini Monkeys er designet til smallere ansigter, og Monkeyglasses’ velkendte logo på siden viser, at de bæredygtige børnebriller fra Mini Monkeyglasses er valgt ud fra miljøvenlige hensyn. Samtidig er logoet på Mini Monkeyglasses et symbol på, at det smarte udtryk også har været i højsædet, da de bæredygtige børnebriller blev valgt. Mini Monkeyglasses kan nemt genkendes med det detaljerige logo.

Bæredygtige kvalitetsmaterialer gør Mini Monkeys robuste

Monkeyglasses er ikke kun kendt og elsket landet over på grund af mærkets evne til at udtrykke moderigtighed. Mini Monkeyglasses formår på overlegen vis at forene bæredygtig og mode. På sin helt egen måde.

Mini Monkeyglasses til børn er produceret af et fossiloliefrit bomuldsmateriale af bioacetat. Det er stærkt, men samtidig let og fleksibelt. Det indeholder tilmed rust af 60% genbrugsmateriale, som gør brillerne 100% bæredygtige.

Materialevalget til Mini Monkeyglasses betyder, at børnebriller fra Mini Monkeyglasses er robuste, og de kan tåle lidt af hvert i børnenes aktive hverdag.

Historien bag Mini Monkeyglasses børnebriller

Monkeyglasses har rødder tilbage i 2009, da Mai-Britt og Morten Seaton, som har en fortid i hhv. brille- og modebranchen, ville gøre en forskel. De skabte et bæredygtigt brillemærke, hvis produktion og materialevalg minimerer påvirkningen af miljøet.

Heller ikke socialt sætter Monkeyglasses noget negativt aftryk. Mini Monkeyglasses bliver, ligesom Monkeyglasses briller til voksne, produceret i Hong Kong under forhold, der overholder FN’s Global Compact. Alt sammen for at sikre, at du kan vælge dine briller med god samvittighed – og ikke mindst nyde et langtidsholdbart udseende.

Find børnebriller fra Mini Monkeyglasses i Synoptik

I din lokale Synoptik kan du gå på opdagelse i vores udvalg af børnebriller fra Mini Monkeyglasses, som kan hjælpe dit barn med at få alle barndommens øjeblikke med. Ved valg af Mini Monkeyglasses altså på bæredygtige præmisser.

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som vores eksperter også kan udføre på børn. Her udmåler vores autoriserede optikere dit barns præcise styrker og undersøger, om det enten er nærsynethed til langsynethed eller bestemte bygningsfejl, som børnebriller fra Mini Monkeyglasses skal korrigere for.

Er dit barn under 10 år, og det er første gang, at det skal have briller, skal han eller hun være tilset af en øjenlæge, før vi må udlevere brillerne.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.