Konkurrencebetingelser – tilmelding nyhedsbrev

Sådan fungerer konkurrencen
Konkurrencen løber fra den 1. i hver måned og frem til den sidste dag i hver måned. Der trækkes en vinder i løbet af den første uge af hver måned, blandt den forrige måneds deltagere, og vinderen får direkte besked af Synoptik A/S (“Synoptik”).

Der bliver trukket lod blandt alle, der tilmelder sig Synoptiks nyhedsbrev hver måned. Udvælgelsen af vinderen er tilfældig. Vinderen findes og kontaktes direkte af Synoptik. Vinderen skal herefter oplyse kontaktinformationer, hvorefter vedkommende kontaktes angående de praktiske detaljer i forbindelse med at få præmien. Vinderen skal senest kontakte Synoptik 8 hverdage efter besked er sendt til vinderen. Giver en vinder ikke lyd inden for tidsfristen, kan denne ikke længere gøre krav på præmien, og en ny vinder vil blive udvalgt.

Vinderens navn oplyses efter anmodning.

Præmier
1 x valgfri solbrille uden styrke fra Synoptik til værdi af max. 1.198 kr., afhængigt af dit valg. Der udloddes en præmie hver måned, mens konkurrencen løber.

Udbyder af konkurrencen og ændring af konkurrencevilkår
Konkurrencen udbydes af Synoptik.
Synoptik kan uden varsel vælge at ændre konkurrencebetingelserne for fremtidig deltagelse i konkurrencen eller afslutte konkurrencen efter udløbet af en konkurrenceperiode (dvs. en måned). Brugere mistænkt for snyd vil blive ekskluderet fra konkurrencen og kan ikke gøre krav på præmien.

Behandling af persondata
Som led i nærværende konkurrence vil der blive foretaget behandling af følende personoplysninger – navn, postadresse og e-mailadresse. Personoplysninger afgivet af deltagere i konkurrencen bliver modtaget af Synoptik og dennes samarbejdspartner, Brandhouse A/S. Personoplysningerne vil udelukkende blive brugt til at administrere konkurrencen og til udsendelse af nyhedsbrev og tilbud. Man kan til enhver tid framelde sig fra nyhedsbrev og tilbud.

Den dataansvarlige for behandling af personoplysningerne er Synoptik (Telefon: +45 36 73 77 55 / E-mail: info@synoptik.dk). Subsero A/S / Brandhouse A/S behandler alene dine personoplysninger som databehandler og agerer derfor på vegne af Synoptik. Formålet med behandlingen er håndtering af af konkurrencen, og retsgrundlaget herfor er Synoptiks legitime interesse i at kunne administrere konkurrencen samt udvælge og kontakte en vinder (GDPR art. 6, stk. 1, litra f). Du kan læse om behandling af dine personoplysninger i Synoptiks persondatapolitik..

Synoptik A/S
Lyskjær 1
2730 Herlev
Tlf. 36 73 77 55
E-mail: info@synoptik.dk

Opdateret 19. januar 2021