Prøv flerstyrke-kontaktlinser gratis i 10 dage – Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Flerstyrke-kontaktlinser giver frihed og et skarpt syn

I Synoptik finder du markedets mest avancerede kontaktlinser med flerstyrke, der sikrer høj komfort og helt unikke fugtegenskaber. Vores flerstyrke-kontaktlinser, udviklet af Acuvue, fungerer på samme måde som briller med glidende overgang. Så du kan se skarpt i alle situationer, og slipper for at skifte mellem fx almindelige briller og læsebriller.

Bestil tid til at prøve flerstyrkekontaktlinser hos os, og oplev en synlig forskel.
Bestil tid

Prøv gratis i 10 dage

Hos Synoptik har du altid mulighed for at prøve dine kontaktlinser gratis i 10 dage, inden du bestemmer dig. Vores autoriserede optikere undersøger dine øjne og dit syn grundigt, og giver dig kyndig vejledning, hvis kontaktlinser er nyt for dig. Vores fleksible abonnementer med kontaktlinser fra 1-7 dage om ugen giver dig frihed til at vælge kontaktlinser på fuld tid eller som et supplement til dine briller – præcis som det passer dig.

Læs meget mere om vores kontaktlinser med flerstyrke af høj kvalitet til skarpe priser.

Oplev en synlig forskel med flerstyrke-kontaktlinser

Med alderen kan det blive sværere at stille skarpt på ting, der er tæt på. Det er helt naturligt og skyldes, at øjet med tiden mister sin smidighed. Vi kalder det +40 syn, fordi mange over 40-årsalderen oplever, at de har brug for skærmbriller og læsebriller eller brilleglas med glidende overgang. Læs mere om fordelene ved flerstyrke-kontaktlinser eller se filmen om Ewa, der oplevede en synlig forskel med flerstyrke-kontaktlinser fra Acuvue®.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook