Brillefordele - kundefordele som brillekunde | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Brillefordele med Synoptik
FORDELE, NÅR DU KØBER BRILLER I SYNOPTIK
Vi vil gerne give dig mere end bare et par briller. Derfor får du en række fordele, når du køber briller i Synoptik, der dækker alt fra gratis serviceeftersyn til hele 50% på dit køb nr. 2, hvis du køber inden for 30 dage fra dit første køb. Dine fordele er med til at sikre, at du er lige så glad for dine briller om halvandet år, som når du lige har købt dem. Så husk at gøre brug af dem - de er til for dig.CERTFICERET SYNSPRØVE
Du har krav på et skarpt og afslappet syn, og dine briller eller kontaktlinser skal passe til dine behov. Det begynder med en Certificeret Synsprøve, hvor du får en grundig undersøgelse af dit syn og dine øjne. Synsprøven koster 148.-, men er gratis lige nu, og er som den eneste certificeret af Dansk Standard. Det betyder, at vores butikker lever op til strenge krav om udstyr, målinger og rutiner. Den Certificerede Synsprøve er din garanti for et komplet billede af din synsfunktion, og den bedste vejledning, så du oplever en synlig forskel.

Synsprøve Certificeret af Dansk Standard


GRATIS BRILLESERVICE
Har dine briller en skrue løs? Eller har de det med at glide ned på næsen? Du kan til enhver tid komme ind i en Synoptik butik og få strammet, justeret og renset dine briller med ultralyd. Så du kan være sikker på, at dine briller altid er i orden og sidder, som de skal.Gratis brilleeftersyn


FINANSIERING UDEN UDBETALING, RENTER OG GEBYR
Hvordan vil du betale for dine nye briller? Vil du gerne klare det hele på en gang, eller vil du hellere sprede betalingerne ud? I Synoptik bestemmer du helt selv, om du vil bruge 2 måneder eller 2 år på at betale dine nye briller. Og du skal hverken betale gebyrer eller renter. Den første afbetaling behøver du først betale måneden efter, og du har altid mulighed for at forhøje dit månedlige beløb eller betale brillerne helt ud, hvis du får ekstra luft i økonomien. Se, hvordan du vil betale for dine briller med beregn-din-pris.

RENTER 0,-

FÅ HJÆLP AF SYNOPTIKS BRILLESTYLISTER
FÅ HJÆLP AF SYNOPTIKS BRILLESTYLISTER
Dine briller er med til at give din stil personlighed. Så i vores butikker bliver du brillestylet af professionelle brillestylister, der er uddannet til at vejlede i valg af stel i forhold til ansigtsform, farver og personligt udtryk.
Hvilke stel passer til din ansigtsform? Hvilke farver passer til dig? Brillestylisterne står klar til at hjælpe med at finde de stel, der matcher din stil.


BYTTESERVICE PÅ DINE BRILLESTEL
Har du svært ved at beslutte dig? Det behøver ikke koste dig noget at vælge forkert, når du skal vælge stel. Fortryder du dit valg, kan du inden for 4 uger bytte dit stel til et andet af vores mange stel. Og er der behov for nye glas, får du dem til halv pris. Gå på opdagelse i vores brilleguide og få hjælp til at træffe det helt rigtige valg.
Bytteservice på brillestel


Bytteservice på brilleglas
BYTTESERVICE PÅ DINE BRILLEGLAS
Selvom du får de bedste forudsætninger for et skarpt og afslappet syn med den Certificerede Synsprøve, kan der være tilfælde, hvor dine nye glas ikke lever op til forventningerne. Det kan fx være, hvis dine øjne har svært ved at vænne sig til flerstyrke glas, eller hvis dine nye glas mod forventning føles lidt for stærke eller svage. Derfor bytter vi dine glas i op til 8 uger, efter du har fået dine nye briller.


PRISGARANTI PÅ BRILLER
Du skal være tilfreds med den pris, du betaler for dine nye briller. Så hvis du finder dine nye briller fra Synoptik billigere hos en anden optiker, udbetaler vi forskellen. Du skal blot vise os en annonce eller lignende dokumentation. Vi kan dog ikke love at matche prisen ved internethandel og tidsbegrænsede tilbud.
Prisgaranti på briller


DIT SYN ER I GODE HÆNDER
Du fortjener et skarpt og afslappet syn. Og vi tror på, at kombinationen af kvalitetsglas og den rigtige vejleding med udgangspunkt i en Certificeret Synsprøve giver dig de bedste forudsætninger for at finde de rigtige briller til lige præcis dit syn. Derfor bestræber vi os altid på at give dig fagligt mest kompetent og personlig rådgivning, når du kommer ind i Synoptik.SKRÆDDERSYET FORSIKRING
Alt kan ske. Selvom du passer godt på dine nye briller, er det en god idé at have en forsikring, hvis uheldet skulle være ude. En forsikring fra Synoptik giver dig erstatning i form af reparation eller nye briller, hvis der fx kommer en ridse i glasset eller brud på stellet. Forsikringen gælder i 2 år, og den dækker også, hvis du skulle få stjålet eller på anden måde miste dine briller. Selv hvis du ikke får brug for den, er pengene til en forsikring givet godt ud.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook