Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Karün solbriller

11 Resultater
Relevans

Karün solbriller – bæredygtige solbriller til den moderigtige

Karün solbriller er skræddersyet til dig, der elsker bæredygtighed og mode. For det er netop det, der er de altoverskyggende kendetegn ved Karün solbriller – og det, der har gjort mærket kendt og elsket verden over.

Lige fra den chilenske del af Patagonia, hvor Karün solbriller starter sin tilblivelse, til resten af Europa og Danmark, hvor mode- og kvalitetsbevidste mennesker for alvor har fået øjnene op for Karün solbriller til damer og mænd.

Det er især et resultat af Karün solbrillers evne til at afspejle den nyeste solbrillemode. Og ikke mindst også takket være solbrillernes kvalitet og evne til at beskytte øjnene optimalt mod solens UV-stråler. Alle Karün solbriller i vores omfattende udvalg er nemlig CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse, så du trygt kan åbne dine øjne i solen.

Karün bæredygtige solbriller

Karün solbriller bliver ikke til som andre solbriller fra vores omfattende udvalg. Karüns slogan er, at vi alle er en del af naturen. Vi skal leve sammen med den – og uden spild af resurser. Det gennemsyrer produktionen af Karün solbriller, som gennemgår en grundig og bæredygtig proces.

Det hele starter i Chile. Lokalbefolkningen indsamler skrald på bl.a. områdets kyster og bliver støttet økonomisk, når de sælger det til Karün. Skraldet bliver bearbejdet til Karüns signaturråmateriale, der er kendt for en unik kvalitet.

Alt restmateriale bliver naturligvis genanvendt for at sikre, at intet går til spilde. I produktionen af Karün solbriller bliver intet overladt til tilfældighederne.

Det er blot starten på Karün solbrillers tilblivelse. Materialet bliver sendt til genbrugspartnere i Italien og Tyrkiet, inden førende europæiske designere designer stel til Karün solbriller, der pryder ansigtet hos mode- og kvalitetsbevidste mennesker verden over.

Moderigtige bæredygtige solbriller

Karün har præsenteret et væld af moderigtige solbriller. Du finder alt fra runde solbriller til pilotsolbriller og cat eye-solbriller, som Karün har fortolket på sin helt egen måde.

Et eksempel på Karün pilotsolbriller er modellen Karun SWFS0122 Dark Gun M. Mærkets bud på runde solbriller er Karun KAUS0017 Black, mens den populære model Karun KAUS0022 Havana Bro er Karüns version af de udbredte cat eye-solbriller.

Prøv Karün bæredygtige solbriller i Synoptik

Karün solbriller er ideelle til dig, der vil hjælpe med at gøre en forskel for jorden, men uden at gå på kompromis med dit udseende. Karün solbriller har alt, du skal bruge for at forene bæredygtighed med et tidløst, stilfuldt udseende: Unik kvalitet, formidabelt håndværk og bæredygtige materialer.

Kig forbi din lokale Synoptik for at prøve Karün solbriller, og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du har behov for styrke i din Karün solbriller. Med avanceret optisk udstyr kortlægger vi, om dine Karün solbriller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bestemte bygningsfejl eller alderssyn.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Karün solbriller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få Karün solbriller med styrke på abonnement. Du kombinerer briller eller solbriller med styrke til kun en fast månedlig pris. Hvis du samtidig vil opleve friheden ved kontaktlinser, kan du også få dine kontaktlinser med i samme fleksible løsning.

Derudover får du et væld af eksklusive fordele. Alt sammen for at give dig større tryghed, frihed og fleksibilitet i din hverdag. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når dine styrker ændrer sig, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere...

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.