Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Karün solbriller

20 Resultater
Sortér efter
Relevans

Karün solbriller – bæredygtige solbriller til den moderigtige

Karün solbriller er skræddersyet til dig, der elsker bæredygtighed og mode. For det er netop det, der er de altoverskyggende kendetegn ved Karün solbriller – og det, der har gjort mærket kendt og elsket verden over. Lige fra den chilenske del af Patagonia, hvor Karün solbriller starter sin tilblivelse, til Danmark, hvor mode- og kvalitetsbevidste mennesker for alvor har fået øjnene op for Karün solbriller til damer og mænd.

Karün bæredygtige solbriller

Karün solbriller bliver ikke til, som solbriller fra andre brands bliver. Karüns slogan er, at vi alle er en del af naturen. Vi skal leve sammen med den – og uden spild af resurser. Det gennemsyrer produktionen af Karün solbriller, som gennemgår en grundig og bæredygtig proces.

Det hele starter i Chile. Lokalbefolkningen indsamler skrald på bl.a. områdets kyster og bliver støttet økonomisk, når de sælger det til Karün. Skraldet bliver bearbejdet til Karüns signaturråmateriale, der er kendt for en unik kvalitet. Al restmateriale bliver naturligvis genanvendt for at sikre, at intet går til spilde. I produktionen af Karün solbriller bliver intet overladt til tilfældighederne.

Det er blot starten på Karün solbrillers tilblivelse. Materialet bliver sendt til genbrugspartnere i Italien og Tyrkiet, inden førende europæiske designere designer stel til Karün solbriller, der pryder ansigtet hos mode- og kvalitetsbevidste mennesker verden over.

Karün solbriller forener med andre ord bæredygtighed og mode. Og de gør det på overbevisende manér.

Prøv Karün bæredygtige solbriller i Synoptik

Karün solbriller er ideelle til dig, der vil hjælpe med at gøre en forskel for jorden, men uden at gå på kompromis med dit udseende. For Karün solbriller har alt, du skal bruge for at forene bæredygtighed med et tidløst, stilfuldt udseende: Unik kvalitet, formidabelt håndværk og bæredygtige materialer.

Kig forbi din lokale Synoptik for at prøve Karün solbriller – og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere, hvis du har behov for styrke i din Karün solbriller. På den måde får du gode forudsætninger for at se verden lige så skarpt, når du har dine solbriller på.

BESTIL TID

Lyder Karün solbriller på abonnement som noget for dig? Besøg vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik, og hør nærmere om et All-Inclusive™ Abonnement, hvor du kombinerer dine Karün solbriller med briller og/eller kontaktlinser. Derudover får du et væld af fantastiske fordele, som giver dig større tryghed, frihed og fleksibilitet i din hverdag.

Vi ta’r dit syn alvorligt.