Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Karün solbriller

15 Resultater
Sortér efter
Relevans

Karün solbriller – bæredygtige solbriller til den moderigtige

Karün solbriller er skræddersyet til dig, der elsker bæredygtighed og mode. For det er netop det, der er de altoverskyggende kendetegn ved Karün solbriller – og det, der har gjort mærket kendt og elsket verden over. Lige fra den chilenske del af Patagonia, hvor Karün solbriller starter sin tilblivelse, til Danmark, hvor mode- og kvalitetsbevidste mennesker for alvor har fået øjnene op for Karün solbriller til damer og mænd. I særdelshed takket være Karün solbrillers evne til at afspejle modens aktulle trends og tendenser.

Karün bæredygtige solbriller

Karün solbriller bliver ikke til, som solbriller fra andre brands bliver. Karüns slogan er, at vi alle er en del af naturen. Vi skal leve sammen med den – og uden spild af resurser. Det gennemsyrer produktionen af Karün solbriller, som gennemgår en grundig og bæredygtig proces.

Det hele starter i Chile. Lokalbefolkningen indsamler skrald på bl.a. områdets kyster og bliver støttet økonomisk, når de sælger det til Karün. Skraldet bliver bearbejdet til Karüns signaturråmateriale, der er kendt for en unik kvalitet. Alt restmateriale bliver naturligvis genanvendt for at sikre, at intet går til spilde. I produktionen af Karün solbriller bliver intet overladt til tilfældighederne.

Det er blot starten på Karün solbrillers tilblivelse. Materialet bliver sendt til genbrugspartnere i Italien og Tyrkiet, inden førende europæiske designere designer stel til Karün solbriller, der pryder ansigtet hos mode- og kvalitetsbevidste mennesker verden over.

Prøv Karün bæredygtige solbriller i Synoptik

Karün solbriller er ideelle til dig, der vil hjælpe med at gøre en forskel for jorden, men uden at gå på kompromis med dit udseende. For Karün solbriller har alt, du skal bruge for at forene bæredygtighed med et tidløst, stilfuldt udseende: Unik kvalitet, formidabelt håndværk og bæredygtige materialer.

Kig forbi din lokale Synoptik for at prøve Karün solbriller – og bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere, hvis du har behov for styrke i din Karün solbriller. Med avanceret optisk udstyr kortlægger vi, om dine Karün solbriller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bestemte bygningsfejl eller alderssyn. På den måde får du gode forudsætninger for at se verden lige så skarpt, når du har dine solbriller på.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

I Synoptik har du mulighed for at få Karün solbriller med styrke på abonnement. Du lejer minimum 2 par briller eller solbriller med styrke til en fast månedlig pris. Hvis du samtidig vil opleve friheden ved kontaktlinser, kan du også få dem med i samme abonnementsløsning. Derudover får du et væld af eksklusive fordele. Alt sammen for at give dig større tryghed, frihed og fleksibilitet i din hverdag. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når dine styrker ændrer sig, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Besøg vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik, og hør nærmere om et All-Inclusive™ Abonnement.

Vi ta’r dit syn alvorligt.