Ray-Ban Jackie Ohh solbriller

2 Resultater
Relevans

Jackie Ohh solbriller – bløde cat eye solbriller

Ray-Ban er et verdenskendt solbrillebrand, der har skabt ikoniske solbriller, som har været båret af utallige stilikoner. Det har blot været med til at forstærke og understrege Ray-Bans populære status, og mærket har siden hen også markeret sig med Ray-Ban solbriller til børn under navnet Ray-Ban Kids.

En af de mange prominente personer, der har nydt godt af Ray-Ban solbriller, er den tidligere præsidentfrue Jackie Kennedy. Eller, som hun senere blev kendt som: Jackie Onassis.

Jackie O blev et verdenskendt stilikon i sin tid som præsidentfrue, og efter John F. Kennedys død fortsatte hendes popularitet med at vokse.

Ved at tage et stilikon som Jackie Onassis og kombinere det med et solbrillebrand som Ray-Ban, der siden sin spæde start har fokuseret på at skabe tidløse kvalitetssolbriller, får du et klassisk design, der vil passe til din brillegarderobe i mange år.

Jackie O solbriller med UV-beskyttelse

Jackie O solbriller er ikke kun din garanti for et tidløst udseende i solen. De sikrer også, at dine øjne og den sarte hud omkring dine øjne har optimal beskyttelse.

Alle Jackie Ohh solbriller i vores udvalg yder 100% UV-beskyttelse. På den måde beskytter de mod solens usunde UV-lys, der kan påvirke dine øjnes sundhed og den sarte hud omkring dine øjne. I hvert fald hvis dine solbriller ikke har den rette beskyttelse, som alle Ray-Ban Jackie Ohh fra Synoptik har.

Unikt design og populære cat eye solbriller

Jackie Ohh solbriller fra Ray-Ban har et unikt design. Deres mere bløde og feminine solbrillestel er noget af det, der får solbrillerne til at adskille sig fra andre af Ray-Bans mange solbriller.

Jackie O solbriller er bløde cat eye solbriller, der fylder en del på dit ansigt. Solbrillerne er altså en klassisk statement-solbrille, der trods sin størrelse er lavet i lette materialer. Det betyder, at solbrillerne sidder let og behageligt på dit ansigt.

En af de populære Jackie Ohh solbriller med katteøjne fra Ray-Ban er modellen Ray-Ban JACKIE OHH 710, som her et komfortabelt og let stel. De har samtidig grønne solbrilleglas, som giver en kølig tone. Det virker bl.a. afslappende, forstærker kontraster og bevarer farveopfattelsen.

Oversize solbriller til damer

Jackie Onassis må siges at være årsagen til, at oversize solbriller er blevet populære hos kvinder. Jackie O’s stil gik verden over. Både i hendes tid som præsidentfrue, men også efter Kennedys død.

Det var her, at hun begyndte at udfolde sin modesans på hendes egne betingelser. Førhen havde hun tilpasset den til hendes titel som præsidentfrue. Det var også i tiden efter Kennedys død, at hun blev fotograferet med et par oversize solbriller. Efterfølgende var et legendarisk solbrilledesign født. Navnet var Jackie Ohh.

Ray-Ban har altså denne gang ikke skabt et stel, der er blevet ikonisk. I stedet blev brandet inspireret af et stilikon, der tog verden med storm med sin egen unikke stil. Det springbræt udnyttede Ray-Ban til at opkalde to solbrillemodeller efter Jackie O.

Ray-Ban Jackie Ohh

Solbriller bliver af mange opfattet som et must have om sommeren, når solens skarpe stråler forkæler os. Solbrillemoden har for vane at skifte fra sæson til sæson, men i mange år har de markerede og oversize solbriller været gennemgående i sæsonens solbrilletrends.

Hvis du er en af de mange, der foretrækker et tidløst og klassisk design, der holder sæson efter sæson, er et par oversize damesolbriller som Jackie Ohh fra Ray-Ban en sikker vinder.

Er du derimod på jagt efter et mere kantet og markeret solbrillestel end Jackie Ohh, har vi i Synoptik et omfattende udvalg af solbriller til kvinder fra alle de populære designermærker.

Er du i tvivl om, hvilke solbriller der klæder dig bedst, kan du altid få ekspertrådgivning af vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik. Vi bruger bl.a. vores store ekspertise om den nyeste brillemode og kigger på din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og meget andet.

Få din styrke i Jackie O solbriller

Bruger du briller eller kontaktlinser, er et par solbriller med styrke en uundværlig tilføjelse til din solbrillegarderobe. I Synoptik kan du få alle Jackie O solbriller med styrke. Uanset om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer.

Alt det og meget mere kortlægger vores autoriserede optikere i en Synsprøve med sundhedstjek. Udover en præcis udmåling af din synsstyrke undersøger vi dine øjne for tegn på alt fra grå stær til grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Spar altid hele 25% på Jackie O som kontaktlinseabonnent i Synoptik

Som kontaktlinseabonnent kan du altid nyde skarpe priser på dine Jackie Ohh solbriller fra Ray-Ban. En af dine eksklusive abonnementsfordele er nemlig hele 25% rabat på solbriller med 100% UV-beskyttelse fra vores omfattende udvalg.

Udover hele 25% rabat på solbriller, 33% billigere kontaktlinser end deres normale kontantpris og fri levering til din hjemmeadresse får du et væld af eksklusive fordele, som bliver skræddersyet til dig, dit syn og dine behov af vores abonnementsspecialister.

Du får bl.a. altid nye kontaktlinser fra vores populære kontaktlinsemærker, når du får ny synsstyrke, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, løbende kontakt til førende kontaktlinsespecialister, gratis erstatnings- og nødlinser på farten og meget mere.

Læs mere om dine fordele som abonnent i Synoptik her, eller besøg vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik allerede i dag, hvis du vil opleve friheden ved kontaktlinser.

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

KOM GODT I GANG

Vi ta'r dit syn alvorligt.