Se godt (ud) med gode solbriller

Det er ikke kun ubehageligt, når du bliver blændet af lav sol, mens du kører bil. Det er også farligt. Du kan nemlig risikere ikke at kunne se vejen og andre trafikanter. Gode solbriller sørger for, at du ikke bliver blændet af solen.

- 3 minutters læsetid

Godt syn i trafikken

Det siger sig selv, at det ikke er smart at blive blændet, når du kører bil. Dit trafiksyn er derfor vigtigt. Uheldigvis falder lav vintersol ofte sammen med våde og glatte veje, som netop kan give kraftigt genskin. Med andre ord en uheldig cocktail, hvor et par solbriller kan gøre en stor forskel.

Til bilkørsel kan det især være en fordel at vælge solbriller med polariserende glas, fordi disse glas netop reducerer skarpt, vandret genskin betydeligt. Præcis som f.eks. solbriller fra Polaroid gør.

Godt udsyn på pisterne - og optimal øjenbeskyttelse mod UV-lys

Blændende lys er der i rigelige mængder på din skiferie. Her har du derfor også brug for et par gode solbriller.

Det gælder både om at kunne se konturerne på pisten, forhindringer og andre skiløbere. Og så gælder det ikke mindst om at beskytte dine øjne fra solens UV-lys, som bliver forstærket i sneen.

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

Få eksperthjælp i din lokale Synoptik

Du kan få mere at vide om solbriller i din lokale Synoptik. Vores eksperter står klar til at rådgive om, hvordan du bedst beskytter dine øjne, når solen spreder glæde og usunde UV-stråler.

Hvis du ønsker solbriller med styrke, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at se skarpt i solen.

Udover en præcis udmåling af dine styrker til dine solbriller med styrker undersøger vi dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de solbriller fra alle de populære designermærker, der klæder dig bedst. Eller selv gå på opdagelse i et omfattende udvalg, hvor du bl.a. finder et stort udvalg af Ray-Ban solbriller.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt