Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Ray-Ban solbriller damer

68 Resultater
Relevans

Stort udvalg af Ray-Ban solbriller til damer

Her på siden kan du se hele vores udvalg af Ray-Ban solbriller til damer. Ray-Ban står bag adskillige ikoniske damesolbriller, der har prydet gadebilledet i flere årtier – og utvivlsomt vil fortsætte med det.

Stilen er tidløs og spænder bredt. Fælles for solbrilledesignet er dog de cool vintageundertoner, der er elsket at folk verden over. 

Du går aldrig galt i byen med Ray-Ban solbriller til damer. Designet er både tidløst, klassisk og moderne, og de passer til alle anledninger. Ray-Ban solbriller til damer er en moderne måde at beskytte dine øjne i solens usunde lys hele året rundt.

Måske er du også interesseret i vores store udvalg af Ray-Ban solbriller til herrer og Ray-Ban solbriller til børn? Gå på opdagelse i dag, og se vores store udvalg.

Ikonisk design i høj kvalitet

Ray-Ban solbriller til damer er bl.a. kendetegnet ved at byde på mange forskellige ikoniske design. Heriblandt de berømte Ray-Ban pilotsolbriller og Ray-Ban Wayfarer, som har været det foretrukne valg blandt mange modebevidste mennesker.

Ud over det ikoniske design er Ray-Ban solbriller til damer kendt for den høje kvalitet. Både materialer og håndværk er altid helt i top, når du køber et par Ray-Ban solbriller.

Ved at købe damesolbriller fra Ray-Ban får du et par solbriller, som du kan have glæde af i mange år. Uden frygt for, at de går af mode. Og altid i overensstemmelse med solbrillemodens aktuelle trends og tendenser.

100% UV-beskyttelse siden 1930’erne

Ray-Ban har en lang og anerkendt historik. Faktisk skal vi helt tilbage til 1930’erne, hvor Ray-Ban for alvor og hurtigt blev sat på verdenskortet.

Hele solbrilleeventyret startede med et ønske om at lave solbriller til piloter. Det er altså intet tilfælde, at Ray-Ban netop er kendt for sine pilotsolbriller, som dagligt gør en forskel for damer og herrer. Både hvad angår stil og øjenbeskyttelse.

Ray-Bans mission var fra start at skabe solbriller, der skærmede øjnene for solens stråler. Det er nu også det, som navnet Ray-Ban vidner om.

Hos Synoptik elsker vi Ray-Ban-solbriller til damer. Vi deler nemlig samme mission som Ray-Ban: At passe på dine øjne – også i solens UV-stråler, som er usunde for dine øjnes sundhed. Det er altså vigtigt, at du passer på dine øjne i solen.

Solen er dejlig. Den kan imidlertid også være lumsk. Den udstråler UV-lys, som du hverken kan se eller mærke. Af den årsag anbefaler vi altid, at du vælger et par solbriller med 100% UV-beskyttelse, da det beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dem optimalt.

100% UV-beskyttelse er netop, hvad Ray-Ban-solbriller til damer har. I hvert fald i vores omfattende udvalg af Ray-Ban solbriller til damer. Det betyder, at Ray-Ban solbriller til kvinder ikke kun er en flot tilføjelse til din brillegarderobe. Det er også den bedste måde at passe på dine øjne i solen.

Find de Ray-Ban damesolbriller, der passer til dig

Vil du gerne have et par Ray-Ban solbriller til damer? I vores sortiment kan du nemt finde et par, der passer til dig og din stil.

Vi har mange forskellige modeller af Ray-Ban solbriller til damer, som alle findes i forskellige glas- og stelfarver. Afhængig af hvilken model du vælger, varierer formen på Ray-Ban solbriller til kvinder. I udvalget finder du blandt andet runde, firkantede og cat eye solbriller fra Ray-Ban.

Hvis du er i tvivl om, hvilke Ray-Ban-solbriller der passer til dig, er du altid velkommen i din lokale Synoptik. Her kan du få eksperthjælp til at finde de Ray-Ban solbriller til damer, der klæder dig bedst.

I alle vores mere end 100 butikker finder du uddannede brillestylister, der kan vejlede dig til at finde de bedste Ray-Ban solbriller til damer. Vi kigger bl.a. på, hvordan dine Ray-Ban solbriller til damer passer til din individuelle ansigtsform. Det gør vi ved at kigge på din næse, dine øjne, dine øjenbryn og dine kinder. Ud fra dette kan vi finde de damesolbriller fra Ray-Ban, der klæder dig bedst.

Hvis du har set et par Ray-Ban solbriller til damer, og du er i tvivl om, hvorvidt de passer til dig, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde ud af det.

Ray-Ban solbriller til damer med styrke

Har du forelsket dig i et par Ray-Ban Erika eller Clubmaster solbriller, kan du få dem med styrke i Synoptik. Hvis du går med briller eller kontaktlinser til daglig, er solbriller med styrke ideelle til dig for at få mest ud af dit syn.

din lokale Synoptik står vores autoriserede optikere klar til at give dig eksperthjælp på baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vi måler din præcise synsstyrke og sørger for, at du får de helt rigtige Ray-Ban solbriller til damer med styrke.

Uanset om du døjer med nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn. Ingen synsfejl er en hindring for at få Ray-Ban solbriller til damer med styrke i Synoptik.

Herved sørger vi for, at du ikke misser nogle af hverdagens øjeblikke med damesolbriller fra Ray-Ban.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt