Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur på online køb

Ray-Ban solbriller damer

67 Resultater
Relevans

Stort udvalg af Ray-Ban-solbriller til damer

Her på siden kan du se hele vores udvalg af Ray-Ban-solbriller til damer. Ray-Ban står bag adskillige ikoniske damesolbriller, der har prydet gadebilledet i flere årtier – og utvivlsomt vil fortsætte med det. Stilen er tidløs og spænder bredt. Fælles for solbrilledesignet er dog de cool vintageundertoner, der er elsket at folk verden over. 

Du går aldrig galt i byen med Ray-Ban-solbriller til damer. Designet er både tidløst, klassisk og moderne, og de passer til alle anledninger. Ray-Ban-solbriller til damer er en cool måde at beskytte dine øjne i solen  hele året rundt.

Måske er du også interesseret i vores store udvalg af Ray-Ban-solbriller til herrer og Ray-Ban-solbriller til børn?

Ikonisk design i høj kvalitet

Ray-Ban-solbriller til damer er bl.a. kendetegnet ved at byde på mange forskellige ikoniske design – heriblandt de berømte Ray-Ban pilotsolbriller og Ray-Ban Wayfarer, som har været det foretrukne valg blandt mange mode- og kvalitetsbevidste mennesker.

Ud over det ikoniske design er Ray-Ban-solbriller til damer kendt for den høje kvalitet. Både materialer og håndværk er altid helt i top, når du køber et par Ray-Ban-solbriller. Ved at købe damesolbriller fra Ray-Ban får du derfor et par solbriller, som du kan have glæde af i mange år – uden frygt for, at de går af mode. Og altid i overensstemmelse med solbrillemodens aktuelle trends og tendenser.

100% UV-beskyttelse siden 1930’erne

Ray-Ban har en lang og anerkendt historik. Faktisk skal vi helt tilbage til 1930’erne, hvor Ray-Ban for alvor og hurtigt blev sat på verdenskortet. Hele solbrilleeventyret startede med et ønske om at lave solbriller til piloter. Det er derfor intet tilfælde, at Ray-Ban netop er kendt for sine pilotsolbriller, som dagligt gør en forskel for damer og herrer. Både hvad angår stil og øjenbeskyttelse.

Ray-Bans mission var fra start at skabe solbriller, der skærmede øjnene for solens stråler. Det er nu også det, som navnet Ray-Ban vidner om. Hos Synoptik elsker vi Ray-Ban-solbriller til damer. Vi deler nemlig samme mission som Ray-Ban: At passe på dine øjne – også i solens UV-stråler, som er usunde for dine øjnes sundhed. Derfor er det vigtigt, at du passer på dine øjne i solen.

Solen er dejlig. Den er imidlertid også lumsk. Den udstråler UV-lys, som du hverken kan se eller mærke. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger et par solbriller med 100% UV-beskyttelse, da det beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dem optimalt. Og 100% UV-beskyttelse er netop, hvad Ray-Ban-solbriller til damer har. Ray-Ban-solbriller til damer er derfor ikke kun en flot tilføjelse til din brillegarderobe, som grundet det tidløse design er perfekte til alle udseender – uanset årstid. Det er også den bedste måde at passe på dine øjne i solen.

Find de Ray-Ban-solbriller, der passer til dig

Vil du gerne have et par Ray-Ban-solbriller til damer? I vores sortiment kan du nemt finde et par, der passer til dig og din stil. Vi har mange forskellige modeller af Ray-Ban-solbriller til damer, som alle findes i forskellige glas- og stelfarver. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke Ray-Ban-solbriller der passer til dig, er du altid velkommen i din lokale Synoptik. Her kan du få eksperthjælp til at finde de Ray-Ban-solbriller til damer, der klæder dig bedst og giver dig dit bedste udtryk. I alle vores mere end 100 butikker finder du uddannede brillestylister, som har speciale i at finde de Ray-Ban-solbriller til damer, der klæder dig bedst.

Vi kigger bl.a. på, hvordan dine Ray-Ban-solbriller til damer passer til dit ansigt. Det gør vi ved at kigge på din næse, dine øjne, dine øjenbryn og dine kinder. Ud fra dette kan vi finde de damesolbriller fra Ray-Ban, der klæder dig bedst. Hvis du har set et par Ray-Ban-solbriller til damer, og du er i tvivl om, hvorvidt de passer til dig, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde ud af det.

Ray-Ban-solbriller til damer med styrke

Hvis du går med briller eller kontaktlinser til daglig, og du vil have solbriller med styrke i dine Ray-Ban-solbriller til damer, anbefaler vi, at du bestiller tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt i solen.

BESTIL TID

Vi ta'r dit syn alvorligt.