Bliv sommerklar med vores enkle sommerråd

Bliv sommerklar med vores enkle sommerråd

Dine kontaktlinser og et par gode solbriller, så er du klar til sol og sommer – især hvis du følger vores gode råd til dig.

0

Sand og strand

Hold dine kontaktlinser rene  – og pas på ikke at få sand i øjnene.
Får du sand i øjnene, så skyl med comfort-væske som iWear Saline Comfort, Polyrinse eller iWear Drops Supreme.

1-dags kontaktlinser er gode, fordi de skiftes hver dag – og samtidig kan du med fordel have et ekstra par med på stranden.

Hav vådservietter med, så du kan gøre dine hænder rene, hvis du får brug for at tage dine kontaktlinser ud.

Du kan nemt bade med kontaktlinser, men husk at bruge svømmebriller eller dykkermaske under vandet.

Aircondition

Uanset om du sidder i flyet, bilen eller på jobbet, kan aircondition eller kraftige blæsere nemt udtørre dine øjne. Hav derfor altid comfort-væske ved hånden.

Systane Ultra holder bedst på fugten, da den genopbygger tårefilmens vandlag og mucinlaget, således at øjet holdes fugtigt.

iWear Saline Comfort,  Polyrinse indeholder ikke fedtstof, men holder til gengæld ikke lige så godt på fugten.

Kom ind og hør mere om comfort-væsker i din Synoptik butik.

I solen

Nogle kontaktlinser har indbygget UV-beskyttelse, men ingen kontaktlinser dækker den hvide del af øjet, som også kan tage skade af UV-stråler. Brug derfor altid solbriller sammen med dine kontaktlinser ude i solen.

Eerstatnings- og nødkontaktlinser

Med et Synoptik kontaktlinseabonnement kan du få erstatnings- og nødkontaktlinser i den nærmeste Synoptik butik, hvis du skulle miste en kontaktlinse på ferien. Det gælder alle kontaktlinser på nær specialkontaktlinser. Har du 1-dags kontaktlinser, kan du med fordel tage en ekstra pakke kontaktlinser med på ferie, så du altid er godt dækket ind. Og så er det en god idé at have kontaktlinserne med i håndbagagen, hvis du skulle få brug for dem.