Bliv sommerklar med vores enkle sommerråd

Dine kontaktlinser og et par gode kvalitetssolbriller. Krydr det med vores synseksperters gode og enkle råd. Så er du klar til sol og sommer.

0

Kontaktlinser i sand og strand

Hold dine kontaktlinser rene – og pas på ikke at få sand i øjnene. Får du sand i dine øjne, så skyl med komforvæske som iWear Saline Comfort, Polyrinse eller iWear Drops Supreme, som alle optimale til at rense dine øjne.

1-dags kontaktlinser er gode, fordi de skiftes hver dag – og samtidig kan du med fordel have et ekstra par med på stranden.

Hav altid vådservietter med, så du kan gøre dine hænder rene, hvis du får brug for at tage dine kontaktlinser ud.

Vi anbefaler ikke, at du har dine kontaktlinser på, når tager en dukkert i hverken havet eller i poolen. Vand - specielt i udlandet - kan indeholde mikroorganismer og bakterier, som kan medføre infektioner og dermed påvirke dine øjnes sundhed.

KØB KONKTAKTLINSEVÆSKER NU

Kontaktlinser i aircondition

Uanset om du sidder i flyet, bilen eller på jobbet, kan aircondition eller kraftige blæsere nemt udtørre dine øjne. Hav derfor altid komfortvæske ved hånden.

Systane Ultra holder bedst på fugten, da den genopbygger tårefilmens vandlag og mucinlaget, således at øjet holdes fugtigt.

iWear Saline Comfort og Polyrinse indeholder ikke fedtstof, men holder til gengæld ikke lige så godt på fugten.

Kom ind og hør mere om komfortvæske i din lokale Synoptik.

Kontaktlinser i solen

Nogle kontaktlinser har indbygget UV-beskyttelse, men ingen kontaktlinser dækker den hvide del af øjet, som også kan tage skade af UV-stråler. Brug derfor altid solbriller sammen med dine kontaktlinser ude i solen - og husk at bruge solbriller med 100% UV-beskyttelse, som alle solbriller i vores omfattende sortiment af kvalitets- og designermærker har. Det sikrer dig optimal øjenbeskyttelse, når solen spreder sine usunde UV-stråler.

SE UDVALG AF SOLBRILLER NU

Eerstatnings- og nødkontaktlinser

Med et Synoptik kontaktlinseabonnement kan du få erstatnings- og nødkontaktlinser i din nærmeste Synoptik, hvis du skulle miste en kontaktlinse på ferien - inkluderet i dit fleksible abonnement. Det gælder alle kontaktlinser pånær specialkontaktlinser. Har du 1-dags kontaktlinser, kan du med fordel tage en ekstra pakke kontaktlinser med på ferie, så du altid er godt dækket ind og har, hvis uheldet er ude. Og så er det en god idé altid at have kontaktlinserne med i din håndbagage, hvis du skulle få brug for dem.

Kig ind i din lokale Synoptik til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med dit nye fleksible Synoptik kontaktlinseabonnement, som giver dig et væld af fantastiske fordele - skræddersyet til dig og dit syn.

Læs meget mere om alle dine fordele lige her.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.