Bliv sommerklar med vores enkle sommerråd

Dine kontaktlinser og et par gode kvalitetssolbriller. Krydr det med vores synseksperters gode og enkle råd. Så er du klar til sol og sommer med dine kontaktlinser, som du finder et stort udvalg af i Synoptik.

- 3 minutters læsetid

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Kontaktlinser i sand og strand

Hold dine kontaktlinser rene – og pas på ikke at få sand i dine øjne. Får du sand i dine øjne, så skyl med komforvæske som iWear Saline Comfort, Polyrinse eller iWear Drops Supreme, som alle optimale til at rense dine øjne.

1-dags kontaktlinser er gode, fordi de skiftes hver dag. Samtidig kan du med fordel have et ekstra par med på stranden.

Hav altid vådservietter med, så du kan gøre dine hænder rene, hvis du får brug for at tage dine kontaktlinser ud.

Vi anbefaler ikke, at du har dine kontaktlinser på, når tager en dukkert i hverken havet eller i poolen. Vand - specielt i udlandet - kan indeholde mikroorganismer og bakterier, som kan medføre infektioner og dermed påvirke dine øjnes sundhed.

SE UDVALG AF IWEAR®

Kontaktlinser i aircondition

Uanset om du sidder i flyet, bilen eller på jobbet, kan aircondition eller kraftige blæsere nemt udtørre dine øjne. Hav derfor altid komfortvæske ved hånden:

  • Systane Ultra holder bedst på fugten, da den genopbygger tårefilmens vandlag og mucinlaget, således at øjet holdes fugtigt.
  • iWear Saline Comfort og Polyrinse indeholder ikke fedtstof, men holder til gengæld ikke lige så godt på fugten.

Kom ind og hør mere om komfortvæske i din lokale Synoptik hos vores kontaktlinsespecialister. Vi står klar til at give dig ekspertrådgivning, så dit syn og dine øjne trives på din sommerferie.

Kontaktlinser i solen

Nogle kontaktlinser har indbygget UV-beskyttelse, men ingen kontaktlinser dækker den hvide del af øjet, som også kan tage skade af UV-stråler.

Brug derfor altid solbriller sammen med dine kontaktlinser ude i solen - og husk at bruge solbriller med 100% UV-beskyttelse, som alle solbriller i vores omfattende sortiment af kvalitets- og designermærker har. Det sikrer dig optimal øjenbeskyttelse i solens UV-lys.

KØB KVALITETSSOLBRILLER

Erstatnings- og nødkontaktlinser

Har du 1-dags kontaktlinser, kan du med fordel tage en ekstra pakke kontaktlinser med på ferie, så du altid er godt dækket ind og har, hvis uheldet er ude. Og så er det en god idé altid at have kontaktlinserne med i din håndbagage, hvis du skulle få brug for dem.

Med et fleksibelt Synoptik kontaktlinseabonnement kan du få gratis erstatnings- og nødlinser i din nærmeste Synoptik, hvis du skulle miste en kontaktlinse på ferien. Det gælder alle kontaktlinser pånær specialkontaktlinser. Gratis erstatnings- og nødlinser er blot en af de mange fordele, du får med et kontaktlinseabonnement i Synoptik...

SE ALLE DINE FORDELE

Spar 33% på dine kontaktlinser i et abonnement

Med et kontaktlinseabonnement i Synoptik får du ikke kun et væld af eksklusive fordele, som bliver skræddersyet til dig. Du sparer også altid hele 33% på dine kontaktlinsers normale kontantpris. Du er dermed garanteret den skarpeste pris.

Lyder et kontaktlinseabonnement med fantastiske fordele og ekstraordinært skarpe priser som noget for dig? Så kig forbi din lokale Synoptik til en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt